Şimdi Ara

Damir Mrsic Basketbolu Bıraktı :(:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Damir Mrsic Basketbolu Bıraktı Ve o beklenen acı son... Beni basketbola bağlayan, maçları takip etmemi sağlayan, şut yüzdemi yukarılara çıkartmama yardımcı olan, herkese takip edilmesi için önerdiğim, öncelikle büyük insan, sonralıkla kaliteli şutör, kaliteli basketbolcu Damir Mrsic faal basketbol yaşantısını noktaladı an itibariyle. Haber çooook sağlam bir kaynaktan, bir acayiplik olmazsa ve Mrsic kararından dönmezse (ki keşke dönse) artık oyuncu olarak seyredemeyeceğiz onu. Bosna Hersek'ten savaştan kaçarak Netaş'a gelen ve bir daha Türkiye'yi terkedemeyecek kadar seven, vatandaşlığına geçen, sayı krallıkları, asist krallıkları elde eden , ligin Harun Erdenay'dan sonra gördüğü en sağlam şutördü kendisi. İyi bir teklif gelirse menajer olarak devam edebilecekmiş diyerek tesellimizi verelim.

Resmi sitede açıklanmadı ama MixBasket sitesinde yazıyor.Ve de salsabasket sitesinde.

• Üzüldüm..
    Son yılında tek tük oynamasından ötürü içim cız ediyordu fazla izleyemedik kendisini son sene..
    Güle güle Damir ..Umarım Fenerbahçe alışkın olduğu vefasızlığı sana da yapmaz. Yaparsa da zaten seyirci başlarına yıksa haklı olurlar.İnşallah Aydın Örs ile birlikte saha kenarında uzun yıllar göreceğiz kendisini.

Orijinalden alıntı: Lanore
    Duyunca inanamadım,sonunda dualarım cevapsız kalmadı. Allah' ım sana şükürler olsun.

sen de haklisin abicim
  • _____________________________
  • Fenerbahçe ve Türk basketboluna verdiği hizmetler için teşekkürler. Taraftar yeni salonda İbo ve Mrsic'in formasını görmek istiyor ama yönetim bunu uygular mı? Sanmıyorum.
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malazgirt

Fenerbahçe ve Türk basketboluna verdiği hizmetler için teşekkürler. Taraftar yeni salonda İbo ve Mrsic'in formasını görmek istiyor ama yönetim bunu uygular mı? Sanmıyorum.

Daha da fazlası..Salon açılışında ünlü yıldızların da olduğu bir karma maç düzenlenmeli İbrahim ve Damir'e mükemmel bir jübile yapılmalı..
    Bodiroga ve Alvertis'in jübile maçları halen aklımda
  • fenerbahçe için büyük kayıp. artık sıkıştıklarında oyuna girip arka arkaya 3-4 tane 3 lük atıp takımı ateşleyecek bir mrsic leri yok. gerçekten çok iyi bir şutördü. top onun eline her geldiğinde kalbim sıkışırdı. neyseki kurtulduk
  • Damir Mrsiç benim gözümde şut atmaktan başka birşey yapmayan,küçük takımlarda sayı krallığını kovalayan,İbrahim Kutluay'dan bi fark olmayan,gereğinden fazla şişirilen ve zamanında Billur Kalkavan'ı götüren() sıradan bi basketbolcuydu. ama Türk basketboluna ve Türkiye'ye çok sadık bi oyuncuydu bu açıdan takdir etmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 26 Temmuz 2010; 11:16:41 >
    Şampiyonluk şarkısı
    düşmesin dillerden...
  • hayatımda gördüğüm en kolay üçlük atan adamdı.. sanki turnike bırakır gibi, sol eliyle tek dribbling üstünden şut atarsa büyük oranda sokardı.. en sevdiğim oyunculardan biriydi damir.. sanırım Lanore dışında herkes üzülmüştür bu karara artık onu daha çok magazin sayfalarında görürürüz

Hoşçakal Efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Damir Mrsiç benim gözümde şut atmaktan başka birşey yapmayan,küçük takımlarda sayı krallığını kovalayan,İbrahim Kutluay'dan bi fark olmayan,gereğinden fazla şişirilen ve zamanında Billur Kalkavan'ı götüren() sıradan bi basketbolcuydu. ama Türk basketboluna ve Türkiye'ye çok sadık bi oyuncuydu bu açıdan takdir etmek gerek.

şut atmak küçümsenecek bir şey değil ki. milli takım ibo'dan sonra hala şutör eksikliği yaşıyor. mrsic'ten sonra muhtemelen fenerbahçe'de yaşayacak bu sıkıntıyı.
  • Yaklaşık 8 ay kadar onunla antreman yapma şansım oldu. Kinim var sevmem, önümü kesti vs. bırakırsak bir yana. Adam resmen sharpshooter denen cinste bir oyuncuydu. Hani bunun bir kademe üstünü yapan sayısız oyuncu var NBA`de ve sağlam paralar kazanıp iyi oyuncu vs. deniyor.

Damir gerçekten çok iyi oyuncuydu.Arka arkaya 22 tane 3`lük attığını bilirim antremanda ( ben 17 tane atmıştım 22 denemede y....k bir de gelip çok zıplıyosun demişti, bileydim o zamanlar Ray Ray`in sözünü hemen yapıştırırdım "Zıplamışsam o şutum girmiştir!" diye ama cahillik işte ).

Kazanmak için herşeyi yapan bir insandı. Etik vs. konularda bu yüzden biraz zayıftı maç içerisinde çok pislik olabiliyordu bazen ama şöyle söyleyeyim kazanmak istiyorsan takımda görmek istediğin türde bir oyuncuydu.

Ne diyelim toprağı bol olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 26 Temmuz 2010; 14:58:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Daha da fazlası..Salon açılışında ünlü yıldızların da olduğu bir karma maç düzenlenmeli İbrahim ve Damir'e mükemmel bir jübile yapılmalı..
    Bodiroga ve Alvertis'in jübile maçları halen aklımda

Kulübün sembol oyuncuları İbo ve Nalan'ı bir teşekkür etmeden bile yolladıktan sonra beklentim yok açıkçası. Belki Mahmut Uslu gittikten sonra bir şeyler değişebilir.

Orijinalden alıntı: eyoruk

O zaman Uslu gönderilsin yani ?

İstifa etti zaten. İstifa etmeseydi Aydın Örs gelmezdi. Şube şu an Semih Özsoy ve Aydın Örs'e emanet. Eski ünlü oyuncuların da katılacağı bir maç güzel oluur aslında. Benim istediğim formalar asılsın salona.

Bi ara şöyle bir haber vardı:
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25050065/

Bizim resmi site haberi nasıl veriyor?
    http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/18455/

Şu kesim de
    quote:

Öte yandan listede Fenerbahçemizin eski oyuncularından İbrahim Kutluay da yer alıyor.
    Mirsad Türkcan ve İbrahim Kutluay'a oy vermek isteyenler oylarınıhttp://euroleaguequiz.euroleague.net/decadeVoting/ adresinden kullanabilirler.

sonradan eklenmiş. İbo ile ilgili hiçbir şey yoktu haberde. Hakan Artış'ın İbo ile ilgili bilinmeyen şu yazısı geldi aklıma.
    http://papazincayiri.blogspot.com/2008/08/fenerbahe-basketbol-takm-teknik-heyeti.html

Mirsad gizlice Efes ile anlaşmasına rağmen değerli oluyor ama İbo ile ilgili haber vermekten çekiniyor resmi site.

• Hakan Artış yazısını bilmiyordum sağol okumuş olduk..
    Tabi abartılı ifadeler kullanarak yazılmış bir yazı bazı yerlerde güldüm bile
    Yazıda geçen maçı hatırlıyorum..Cibona maçıydı hatta sonrasında efsane Fanatik Basket gazetesinin başlığı vardı Kaptan-i Derya diye..
  • O maç İbo her türlü dayağı yemişti. Bir pozisyonda perdelemeden faydalanıp boş şut atacağı an çizgi dışına ittirilmişti ama hekem görmezlikten geldi o pozisyonu. İbo'ya bir tek Zan Tabak yardımcı olmuş.

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.gameID_1756-E-14-5.compID_,Uz02qBnJiADOq5VntEf53.season_1999.roundID_2570.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.