ben 67 kilo 1.85 bi insanım.kocaman bi göbeğim var, kasım var ama orta derecede.yapılıyım ama şekilli düzgün bi vücudum yok. evde düşük maliyetli vücut çalışabileceğim ne var ? dambıl falan alsam nolur ? internette yardımcı kaynak falan bişeyler var mı ? yeni başlayan birine ne önerirsiniz ?
Sakın çıplak ağırlık çalışma.Benim gibi aleti pres edebilirsin
LAN YARDIM EDİN NAPICAM BEN BU GÖBEKLE !!!
Bol bol mekik ve kardio yap yürüyüş yap yürürkende carnitine kullan 1 ayda toparlarsın merak etme...
gülmeyin ama.evde bi tane piknik tüpü vardı.yarım saatte bi 50 kere kaldırıp indiriyorum.bi işe yarar mı ?
Bir spor salonuna gitmeden etkili bir sonuç alamassın, birde göbeğim var diyorsun, yağ kas'a dönüşmediği için önce göbeğinin eritmen gerekiyor sonra ise kas yaparsın.. Tabi ben illa evde yapıcam diyorsan sen bilirsin.
Evde dambılla olcak iş deüil göbek eritmek. Mekik çek programlı olarak işe yarar.
dumbell le göbeği nasıl eritebilirsinki göbeğinle dumbell fln mı kaldırcan.dumbell alıcagına mekik çek hacım
1.85 boy 67 kilo ve göbek? nasıl bi yapın var merak ettim harbiden. ideal kilondan yaklaşık 20 kilo eksiksin. ilginç. konuya gelirsek. sanırım öncelikle göbek eritmek istiyorsun. her gün bol bol mekik çek. ama tam mekik değil. belini falan sakatlarsın. yarım mekikler çek. yarım mekik işe yarar mı deme bi süre sonra o yarım mekik işkence gibi gelmeye başlıyor. buna takviye olarak şınav da çekebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme