Şimdi Ara

Dambıl mı alayım bisiklet mi ? (Yaz tatili için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaz tatilini boş geçirmek istemiyorum. 1.87 boyum var ancak çok zayıfım. Kendimi kuvvetlendirsem mi yoksa bisikleti severim alıp onu mu sürsem ? Siz olsanız ne yapardınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bol yemek ye bol bisiklet sür. Hatta arkadaşlarınla toplanıp çevre ilçelere gidin, gözle görülür faydası olur.

• bisiklet sürersen kamyonun altına kalma riskin %73
    dambıl alırsan neyin nasıl yapılcağını bilmezsen riskin %83
  • Kardeş 29 liraya 5 kiloluk dambıl'lar var neden bisikletle karşılaştırıyosun ikisinide yap? Eğer istersen PM'den beslenmene falanda yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reislerin Reisi

Kardeş 29 liraya 5 kiloluk dambıl'lar var neden bisikletle karşılaştırıyosun ikisinide yap? Eğer istersen PM'den beslenmene falanda yardımcı olurum.

Parayı ben biriktiriyorum dolayısıyla bisiklet almak istersem onun parasını biriktirene kadar dambıl alamam. Dambıl alırsam bisiklet için en baştan para biriktirmem gerekecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisiklet al tabi ki.

• İkisinin fiyatları arasında dağlar kadar fark var, altın kaplama dambıl almayı düşünmüyosan tabi.. Ama illa bir seçim yapacaksan, evde dambıl seti olan biri olarak bisiklet almanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dambıl alma sıkılırsın ben aldım bi köşede duruyor öyle... bisiklet al arkadaşlarınla gezersiniz eğlenceli olur
  • Bisiklet
  • Dambıll al bende bu yaz başlıyorum...
  • gidin spor salonuna yazılın. Sadece dambılla olmaz o işler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dambıl alacağına bir fitness a kaydol neyin nasıl yapılacağını öğren ama ben bisiklet derim
  • imzam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.