< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 14 Haziran 2025; 17:31:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Damat İHA'ları İran üzerinde İsrail için mi uçuyor?

-
-
-
ÖMÖ yazılımı bizde
_____________________________ -
Günah almak gibi olmasın. Aslında Almanların batık firması Thillert'in mercedes cla 180 ve cla 200 motorlarından havacılık için modifiye ettiği cd155 ve cd170'in de bizim pd155 ve pd170 motorları ile hiç alakaları yok.
Şu anda Rusya'nın İran'da s400 var mı bilmiyorum ama s300'lere f35 vurma kabiliyeti getirirse Batı'nın askeri kabiliyeti tamamen kepaze olur. Rusya'da biraz akıl varsa İran'a hss geliştirmek için teknik ekip yollar. F35'ler düşerse İsrail çaresiz kalır.
_____________________________ Eğitimin en etkili yolu, doğru olanı buldurmaktır. Bu da, kişiye doğru olanı direkt öğretmek yerine,doğru olandan başka yola çıkamayacağı sorular sormakla mümkündür. -
iran'ın israilin içinden geçtiği konuda da yazmıştım ama rusya şu anda üstüne daha fazla şimşek çekmek istemiyor yazılmıştı. ayrıca iran bu iş için biraz geç kaldı. suriye'de 30 milyar dolara yakın para kaybetti. boşa yatırımdı araplar üzerinden yatırım. keşke mollalar biraz teknoloji transferine bilime önem verseydi.
https://x.com/i/status/1933511615426535575
Bilgiye göre damat ihaları azerbaycan üzerinden kalkıyormuş. azerbaycanı anlarım da...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sen ne düsünüyorsun bu konuda iran ilerde daha fazla saldirisini arttirip israili yerle bir edebilirmi ?
ben bunu smart1978 adlı arkadaşa da yazdım. ben İran süper ileri teç vs huhu 50 yıl sonrası vs yazmadım. sadece batının bir çok silahının bize anlatıldığı gibi olmadığını yazdım. iran'ın o 50 yıl sonrasının teçleri içinden geçebildiğini yazdım ki o silahlar 70 yapımı sovyet mimarisine dayalıdır.
keza iran bu savaşı uzun süre devam ettiremez. çünkü bölgede arabistan, kuveyt, katar, birleşik arap emirlikleri ve ürdün gibi israil kuklası ülkelerde bulunan amerikan hava savunma ve radarları var.
gereksizler bölümüne taşıttırdığım konuda bir video vardı. Kayseriden önceki akşam havalanan jetler ve transportlar. İran'a beklenmedik saldırıdan 3 saat kadar önce uçaklar suriye semalarına doğru yol almışlardır. sence nereye gittiler?
siper sistemleri. yani çakma IRIS-T modelleri. Önce kore üretti. sonra 2-3 sene ardında ne hikmetse yine bizimkiler benzerini ürettiler ve bil bakalım nereye konuşlandırılıyorlar?
https://x.com/Sobrienegritepe/status/1934264681138413818
Suriye'ye konuşlandırılacaklar. neden? Suriye üzerinden geçecek İran dronelarını vurmak için. çünkü bu sistemle hipersonik vs vuramazsın.
şimdi damat ve bizim akp hükümetine neden bu kadar lisans hibe ediliyor , umarım anlaşılmıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X