ŞARKILARDAN DA OLABİLİR YETERKİ DAMAR OLSUN BENDEN:
Ne seni unutacak kadar zaman geçecek Ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek Bırakıp gitsen de seni unuturum sanma Zaman alışmayı öğretir ama, unutmayı asla
Yine gecenin sessizliğindeyim. Yıldızlar kadar uzaksın bana. öylesine istiyorum ki ellerini tutmak, gözlerine bakmak. Anladım ki son demindeyim sensizliğin
Dün güllerle seni karşılaştırdım. Güller güzel ama sen daha güzelsin. Bütün vücudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Çünkü içinde sen varsın
Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur
Öyle bir aşk isterim ki hiç yaşanmamış olsun, Öyle bir söz söyleyeyim ki hiç söylenmemiş olsun, Öyle bir dert çekeyim ki çekilmemiş olsun..
Seni ne zaman unutacağımı sorma, çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum...
Dünya'da iki tane kör tanıdım. Biri senden başkasını görmeyen ben, öteki de beni görmeyen sen!
Seni bu dünyada 10 kişi seviyorsa bunlardan biri benim Seni dünyada 5 kişi seviyorsa bunlardan biri gene benim Seni dünyada 1 kişi seviyorsa bu mutlaka benim SEni dünyada hiç kimse sevmiyorsa bilki ben ÖLMÜŞÜM..
Ben senin gözünde bir damla yaş olmak isterdim.Gözlerinde doğup, güzel yanalarında süzülmek ve en sonunda sımsıcak dudaklarında kurumak için...
Senin yanında olunca her şeyi unutup bir hayal aleminde yaşıyorum, huzur doluyorum, mutlu oluyorum. Gönlüm bir pınar gibi akıp gidiyor, olmayacak umutlara kapılıyorum ve anlıyorum ben asla ayrılamam. Bunu anladıkça üzülüyorum hatta ağlıyorum
Dumanımda o vardı, sigarayı bıraktım; kadehimde o vardı, içkiyi bıraktım; rüyalarımda o vardı uyumayı bıraktım; baktım ki onsuz olmuyor, yaşamayı bıraktım!
Seni seviyorum diyen dillere değil, senin için ağlayan gözlere inanmalısın!
Eğer bir gün ölüme gitmek istersen bana gelki sana sensiz olmanın ölüm olduğunu anlatabileyim.
Sen uyuşturucuya benzersin.İkinizde bağımlılık yaparsınız ama aranızdaki tek fark o damara girer sen ise benim kalbime girersin ve bi daha da çıkmazsın...
Eğer bir gün seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yağmurlu bir havada dışarı çıkıp yağmur damlalarını say!
Bana '' Seni Seviyorum '' diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım..
Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir...
paylaşım için saolun çok işime yarıcak.
önemli değil bilader yardım etdiysk ne mutlu hadi sizlerde bildikleriniz damar sözler yazın
Var mı dünyada günah işlemeyen söyle: Yaşanır mı hiç günah işlemeden söyle; Bana kötü deyip kötülük edeceksen, Yüce Tanrı, ne farkın kalır benden, söyle.
ayrılık saati yaklaştı artık elveda sevgilim ben gidiyorum kimimiz var bizim tanrıdan başka kendine iyi bak yalvarıyorum seni sana emanet ediyorum
eline yabancı eller değmesin gözüne yabancı gözler gülmesin istemem bu aşka gölge düşmesin kendine iyi bak yalvarıyorum seni sana emanet ediyorum
Sevgiyle yuğrulmamışsa yüreğin Tekkede, manastırda eremezsin. Bir kez gerçekten sevdin mi dünyada Cennetin, cehennemin üstündesin.
geçen gece kapısının önünde baklediğim aşık olduğum kişiyle aramızda geçen mesajlaşma (ayrılma aşamasına gelmiş )
kız: lütfen orda durma evine git kahroluyorum sen orda durdukça nolur git git beni biraz sevdiysen git
ben: Ben şu an evde yatıyorum . Oben değilim .ordaki kişi herzaman senin yanında olucak kişi.seni biraz sevmiş olsaydım oda benimle gelirdi .seni biraz değil adam gibi sevdim
Aşıksan vur saza,şoförsen bas gaza........
Geçme beni ezerim seni........
Aşk bir sudur iç iç kudur....
Aşk bir minibüstür,binmesini bilmeli,son durağa gelince inmesini bilmeli..........
You left me alone in dark And made a pain just like a shark There's no need for talking Don't get tired for explaining
Nothing will be the same again And our love never will begin Stop telling me about your regrets
You'd never touch my soul again And never search my heart again 'Cause I don't wanna hear your usual lies
Oooo it's too late I'm afraid ex love I started to hate
I deeply felt as I die understood lately everything was lie Fought with my soul and heart Tried to push you away so hard
Nothing will be the same again And our love never will begin Stop telling me about your regrets
You'd never touch my soul again And never search my heart again 'Cause I don't wanna hear your usual lies
öldürür bu şarkı adamı..
ÜMİTSİZ AŞK
Aşkımız başlamadan bitiverdi sevgilim Bir kasırga misali geçiverdi sevgilim Selamını kestin benden, çok günaha giriyorsun Aşkımızı mahşere bırakalım diyorsun
Aşkın da, sevgin de, kalbin de taştan çok hata etmiştik biz zaten baştan Silinsin bu aşkın hatıraları Yazık, günah, bize hayır yok bu aşktan
Yıllardır bekliyordum bir sevginin hasretini Bilseydim ayrılık var, verirmiydim kalbimi Başka birini bulmuşsun, hayırlı olsun sevgilim En güzel mutlu günler senin olsun sevgilim
Aşkın da, sevgin de, kalbin de taştan çok hata etmiştik biz zaten baştan Silinsin bu aşkın hatıraları Yazık, günah, bize hayır yok bu aşktan Bize hayır yok bu aşktan ....
ORHAN GENCEBAY
of all the things i've lost , i miss my mind the most