Bildirim
Damar mod : ON (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
Yavuz taner - En mutlu günümde
_____________________________ Serooo -
_____________________________ -

-
_____________________________ ... -
-

yeşil başlı gövel ördek,,uçar gider göle karşı,,,
eğricesin tel tel etmiş,,,,döker gider yare karşı
Ah ulan.......ah mezarım tahtalandı........
Bu zihinsel engelli arkadaşta fena söylemiş....
_____________________________ DH'ye reklam veren şirketleri TERCIH ETMIYORUM ! ! !
Toyota Corolla 1.6 GLi Special Gümüş Gri ( Atiker LPG )
-
-
-
_____________________________ Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI -
-
damar diye yabancı şarkıları yazanlar ve damar diye onları dinleyenler bazı şeylerin laçkalaştığını bir kez daha ispatladınız _____________________________ Hermes Kuşudur Benim Adım, Uysallaşmak İçin Yemeğim Olur Kanatlarım…
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki