Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    döndü fakat dönüşü muhteşem olmadi
    eskisi gibi indirimler yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Damacana lar 95-100 ler olunca cama geçeyim dedim en uygun olan hangisi acaba kullananlar memnun mu? Hamidiye gene en ucuz galiba ne kadar bilmiyorum ama..

• Damacana yerine A101'den 4'lü 5 litrelik şişe taşır oldum 53 lira her türlü iyi.

Hamidiye'nin de değişim ücretsiz kampanyası var 19 L 65 lira. Bulunduğum bölgede en ucuzlardan.

• Arkadaşlar bulunduğum bölgedeki Saka Su bayisi kapanmış. Saka Su'ya yakın hangi markaları önerirsiniz?

• bu ne olm damacana 100 TL olmuş. iyice bokunu çıkarttılar bu zam işinin. mazot falan bahane

• Bisu diye bir şey vardı aklıma geldi bir bakayım dedim. Damacana su ₺20 olduğu zamanlar 10 tane parasını peşin öde ₺20 indirim al diye kampanya yapıyorlardı. Şimdi damacana su ₺100 olmuş bunlar hala 10 tane suyun parasını peşin öde ₺20 indirim al diye kampanya yapıyorlar.

Yemeksepeti, Trendyol GO, Getir Su zaman zaman damacana başına ₺20 - ₺30 indirim tanımlıyor. Nadir de olsa Hepsiburada Su da kampanya tanımlıyor.

• 3 harfli marketlerde 5 litrelik sular 17,5 falan e x 4 = 70 tl yapar bu damacanalar 19 litre 100 lira ne avantajı var ? önceden kafa kafaya geliyordu şimdi damcanalar uçtu.

• Ben de marketten 5 litrelik alıyorum yaklaşık 6 aydır. Bu şişeleri tek tek kullanmak yerine acaba 15 litrelik en uygun cam damacana hangisinde bilen var mı? Bir kere alıp daha sonra 5 litrelikleri aktaracağım.

• 5 Lt'lik şişelerle almak çok daha uyguna geliyor yalnız ciddi derecede plastik atık-çöp oluşturuyorlar. Bunların geri dönüşümü ne derece yapılıyor? Tertemiz plastik şişeleri bir defa kullanıp çöpe atıyoruz direkt.

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Çöpe atma hocam saplarından bir iple bağla çöpün kenarına koyun geri dönüşüm malzemesi toplayanlar veya belediyenin atık toplayan taşeronları alıyor ben süt satan birine veriyorum yada dediğim gibi yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 19 Temmuz 2024; 19:39:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Plastik suya fazla abanmayın arkdaşlar , güneşin altında fena pislik oluyorlar haftada üç dörtü vucut atarda full plastik beslenirseniz sıkıntı dmcana ya da arıtma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Benim bölgemde dagdelensu en uygun şu an çam damacana 100 lira

• Kayışdağı su gel alda 27 tl İstanbul/ Kartal

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Yok ben camın kendisi için soruyorum depozitosuz fiyat olacak 1 kez alıp sonrasında marketten aldıklarımla dolduracağım.

• Hayat su uygulmasini indirip ilk kez abone olanlar için ilk 5 damacana kartla ödemede %30 indirimli oluyor. Damacana su fiyatlarinin uçtuğu gunumuzde hiç yoktan iyidir.

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    İzmir için, damacanalari çok eskiydi bilginiz olsun.

• İstanbul Anadolu yakası için Merkezi sayılabilecek konumda Çekmeköy sapağında fiyatları uygun soda meyve suyu vs. Çeşitleride var.

Uzunoğlu su

https://m.facebook.com/100063252909083/

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.