Şimdi Ara

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.256
Cevap
47
Favori
118.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni aldığım Dali Ikon 2 MK2'leri satışa çıkarıyorum, almayı düşünen kesinlikle bakmalı bu kadar temizi bulamaz fiyatta güzellik yaparız PM ile ulaşabilirsiniz.
  • Selamlar, salonumuz küçük olduğu için hanım baskısının etkisi ile de klipsch marka kule tipi hoparlörlerimi sattım ve daki ikon2 mk2 raf tipi ile ikon vokal 2 mk2 center aldım. Arka surrondlarda da benim eski ufak pioneer'lar eşlik etmekte. Arkalar için dali fazon sat düşünmekteyim. Bu konuda önerilerinize açığım, teşekkürler. Bu arada pioneer 921 receiver'ım var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnkry

Selamlar, salonumuz küçük olduğu için hanım baskısının etkisi ile de klipsch marka kule tipi hoparlörlerimi sattım ve daki ikon2 mk2 raf tipi ile ikon vokal 2 mk2 center aldım. Arka surrondlarda da benim eski ufak pioneer'lar eşlik etmekte. Arkalar için dali fazon sat düşünmekteyim. Bu konuda önerilerinize açığım, teşekkürler. Bu arada pioneer 921 receiver'ım var.

Çok fark olmayacak usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuleleri satmakla hata etmissin...

• İkon 6 almayi dusunuyorum. 1750 tl butcem var. Satmayi dusunen arkadaslar var ise pm atabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: templier19

İkon 6 almayi dusunuyorum. 1750 tl butcem var. Satmayi dusunen arkadaslar var ise pm atabilirler.

Sahibinden de var

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80
    quote:

Orijinalden alıntı: mnkry
    Selamlar, salonumuz küçük olduğu için hanım baskısının etkisi ile de klipsch marka kule tipi hoparlörlerimi sattım ve daki ikon2 mk2 raf tipi ile ikon vokal 2 mk2 center aldım. Arka surrondlarda da benim eski ufak pioneer'lar eşlik etmekte. Arkalar için dali fazon sat düşünmekteyim. Bu konuda önerilerinize açığım, teşekkürler. Bu arada pioneer 921 receiver'ım var.

Çok fark olmayacak usta

Farklı alternatifler şekilleninceye kadar bu şekilde devam edeyim ben en iyisi.

@oscar1313
    Salon ufak olunca ilk etapda hanıma kızsamda dikdörtgen salonda 46 inç tvnin yanında kule hoparlör seyreder duruma gelmişiz

• Dondum dolastim, sonuc olarak Yamaha RXV 775 e front olarak Dali Ikon6 Mk2 aldim. Arkalara da Dali Ikon2 Mk2 yi dusundum ama benim koltuklar duvara sifir oldugundan cok buyukler. Elimdeki eski LG compact sisteme ait uydulari kullanacagim sanirim.

Dalilere uyumlu, kucuk ebat ve uygun fiyatli surround hoparlor ne alabilirim arkadaslar? İkinci el de alabilirim..

• bilancho B kullanıcısına yanıt
    zensor 1 concept 1 olabilir

• Dali ikon onwall arıyorum arkadaşlar.

Satmak isteyen varsa pm ile iletişime geçebiliriz.

Teşekkürler.

• arkadaşlar dali concpt1 ve concpt center almak istiyorum satmak isteyen burdan veya pm ile ulaşabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

arkadaşlar dali concpt1 ve concpt center almak istiyorum satmak isteyen burdan veya pm ile ulaşabilir

selam hocam concept 6 aldın sanırım
  • Evet hocam sizinle konuştuğumuz concpt6 aldım yarın gelicek inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 1 Eylül 2014; 18:39:12 >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam bakalım memnun kalacak mısın, sende virüs fena aktif oldu bunlar ne kadar kalır acaba :)
  • Yok hocam bunlar son artık ama seti tamamlamam lazım yani hepsi concpt serisi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 1 Eylül 2014; 19:33:40 >
  • quote:

Evet hocam sizinle konuştuğumuz concpt6 aldım yarın gelicek inşallah

Hayırlı olsun

Fotoğraflarını da bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

Evet hocam sizinle konuştuğumuz concpt6 aldım yarın gelicek inşallah

Hayırlı olsun

Fotoğraflarını da bekliyoruz...

Çok tesekkur ederim en kısa zamanda paylaşıcam

• Dali Ikon 6 kule ve center ile uyumlu kullanmak üzere, Dali veya başka marka 4 adet (2 çift) on wall hoparlör satan, gören, bilen var mı acaba ?

• Merhaba,

Elimde Dali 107 kule tipi hoparlorler ve nakamichi ia-2 amfi var. mevcut 5+1 lg sistemimi cope atmamak icin zor tutuyorum kendimi..

Bu sisteme bir seyler daha eklemem gerekir mi/ekleyebilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.