Şimdi Ara

Dalgalanma yapmayacak ekran kartı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1366x768 çözünürlüklü VGA çıkışı olan monitörüm var. Ben Amd almak istiyorum ama Amd nin ekran kartlarında VGA çıkışı yok ve dönüştürücüler ile de dalgalanma yapıyormuş.Bana dalgalanma yapmayacak,aynı zaman da da 1366x768 e overkill (overkill deniyor sanırım ekran kartının çözünürlük için fazla kaçması)
    yapmayacak bir ekran kartı arıyorum.Teşekkürler.

• sistem bileşenleri nedir güç kaynağını da yaz kasayı açıp.
  • i3 4330 psu 500w
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuni

i3 4330 psu 500w

Bütçe ne kadar
  • Hocam bütçe yok.Şöyle yok bu çözünürlükte en iyi performansı alacağım kart.Bana 550 ti ,560 vs. önerdiler.Hd 7850 bile fazlaymış.Boşa para vermek istemiyorum anlayacağınız.
  • quote:

Hocam bütçe yok.Şöyle yok bu çözünürlükte en iyi performansı alacağım kart.Bana 550 ti ,560 vs. önerdiler.Hd 7850 bile fazlaymış.Boşa para vermek istemiyorum anlayacağınız.

750ti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

quote:

Hocam bütçe yok.Şöyle yok bu çözünürlükte en iyi performansı alacağım kart.Bana 550 ti ,560 vs. önerdiler.Hd 7850 bile fazlaymış.Boşa para vermek istemiyorum anlayacağınız.

750ti

Hocam bende de aynı monitör var gtx 650 ti boost aldım vatan dan indirimde 397TL idi fakat şu an 426 ve 2 haftadır düşmüyor fiyatı, baya bir araştırmıştım forumda günlerce falan sormuştum millete en mantıklısı bu demişlerdi, sana da öneririm hocam içinden dönüştürücü de çıkıyor, hem de güzel ekran kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyaoblomov -- 17 Temmuz 2014; 13:18:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Isınma Problemi
    12 yıl önce açıldı
    ekran kartı sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam almasına alırım da,VGA çıkışı olmadığı için kartta dalgalanma yapmasından korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacey01

quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

quote:

750ti

Hocam bende de aynı monitör var gtx 650 ti boost aldım vatan dan indirimde 397TL idi fakat şu an 426 ve 2 haftadır düşmüyor fiyatı, baya bir araştırmıştım forumda günlerce falan sormuştum millete en mantıklısı bu demişlerdi, sana da öneririm hocam içinden dönüştürücü de çıkıyor, hem de güzel ekran kartı.

O da güzel kart, alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam almasına alırım da,VGA çıkışı olmadığı için kartta dalgalanma yapmasından korkuyorum.

anlıyorum hocam fakat içinden dönüştürücü çıkıyor, diyorum ya bende de VGA monitör var ve herhangi bir sıkıntı olmadan kullanıyorum şu an.
  • 1366x768 de oyun performansı nasıl?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.