Şimdi Ara

Dalga geçtiğiniz Bülent Ecevit (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
2
Favori
31.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
296 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Savaş meraklisimisiniz? Varilan mutabakata sadik kalinirsa YPG tehtidinden buyuk oradanda kurtulucaz ve suriyelileri bolgeye yerlestirmeye baslicaz.

    Amacimiza ulastiktan sonra neden savasalim? Ha yarin ABD suriyenin guney dogusunda yine PYD ye devlet kurdurmaya calisirsa yine gerekeni yapariz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    başbakan yardımcısının harekat emri verdiğini de öğrenmiş olduk hangi ülkenin başbakan yardımcısı harekat emri verecek düzeyde ve konumdadır?onu geçtim eğer böyle bir şeyin doğruluğu olsa yansımasını ecevit seçimlerde eze eze 1.olarak değil erbakan oylarını kat kat arttırarak sandığa yansırdı+dönemin arşiv kayıtlarına bakıyorum kıbrıs fatihi olarak görünün erbakan değil ECEVİT'tir(kartpostal,videolar,fotoğraflarda vb.)erbakan'ı kıbrıs fatihi göstermek akıl oyunları yapmak için uydurulan koskoca bir yalandır zira erbakan'ın öğrencisi olanların da konuştuğu,uyguladığı yalanları günümüzde görmek mümkün!

    edit:erbakan ve tayfasının ağır sanayi hamlesi diye diye övündükleri şeylerin de tam bir fiyaskoyla sonuçlanıp,sadece temellerini atarak kaldığını çok iyi araştırma yapanlar,gündemi okuyanlar bilir




  • Yalan yazan tarih utansın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hopeyoung

    Musul ve Kerkük'ü de bırakmamalıydık değil mi?
    Yani?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    cok zoruna gidiyor degilmi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ôlunce anlayacaksin ama is isten gecmis olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amerikan kongresine sunulan Cumhurbaskanimiz ve damadinin mal varliklarinin arastirilmasi onerisine karsi neden sessiz kaldilar anlamiyorum. Cig yemedik ki kardesim karnimiz agrisin arastirin tum dunyayi demeliydiler. Katar, malezya, endonezya, isvicre tum para trafiklerine banka hesaplarina baksinlar degil mi ama. Hatta es dost akraba koylu hepsine baksinlar hodri meydan derdim ben olsam. Ahmet necdet sezer'e deseler yurtdisindaki mal varligini arastiracagiz eyy amerika arastir ulan derdi!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • barış harekatının emrini veren bizzat erbakandır. bunu bizzat rauf denktaş söylüyor.


    ikinci olarak ucube sol ekonomik programlarla ülkeyi 2 senede iflas ettirmiştir. kendisi gibi partiside tarihe karışmıştır. öyle abartıldığı gibi iyi bir devlet adamı değildir.
  • Mark Valley kullanıcısına yanıt
    Peki Trump ahmak olma diyor kime diyor bunu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Atatürk le İnönü ve Ecevit i ayni satira yaziyosan . Olay bitmiştir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • size naçizane tavsiyem siyasete çok fazla takılmamaya çalışın, çünkü düzen değişse de düzülenler hiçbir zaman değişmez, hele ki türkiye gibi ülkelerde
  • Ecevit, İNGİLTEREDEN İZİN İSTEMEYE GİTTİĞİNDE HAREKAT BAŞLADI. Satılık medyanın satılık cümlelerini ezberlemeyin.

    Bakın RAUF DENKTAŞ NE DİYOR. Ecevit avrupa ve amerika höt dese korkan içine sinik bir liderdi.



    KIBRISI ZULÜMDEN KURTARMA KARARINI VEREN ERBAKAN
    Size göre RAUF DENKTAŞ ta yalan söylüyordur :D






    Ecevit Amerikadan ve İngilitereden çekinirken Mecliste Tek HAYKIRAN ERBAKANDI.








    Erbakan tamamiyle olayı anlatıyor. Anlattığı sırada RAUF DENKTAŞ ta ALPARSLAN Türkeş te aynı salonda





    AKLI OLANA SADECE FARKLI GÖRÜŞTE OLAN VE BUNA RAĞMEN TASDİK EDEN KKTC CUMHURBAŞKANI RAUF DENKTAŞIN SÖZÜ BİLE YETER. Üzerindeki pijamayla başbakan karşılayan elleri belinde devlete kafa tutan satılık adamların elinde olunca medya her şeyi yanlış öğrenirsiniz. Ayrıca Erbakan Kıbrısın tamamını almak istiyordu. Ecevitin geciktirmesi ve yavaşlatması ayrıca şehit sayısının artması sebebiyle harekat istenildiği gibi tamamlanamadı. ABD ve İngiltere den sürekli çekiniyordu malum şahıs.




  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Eğer 0.01 nanogram aklınız varsa bilirsiniz ki, Çok oyu alan başkan, ondan sonraki oyun alan başkan yardımcısı olur bu ilkokul öğrencisi de olsanız böyledir. Başkanın olmadığı yerde Yardımcısı Başkan Vekilidir. Ecevit Başbakan ken, Erbakan Başbakan yardımcısıydı. O garantör devlet ingiltere ingiltere ingiltere diye diye uçakla ingiltere ye gittiğinde Başbakan vekili olan yani Başbakan lık yetkisi onda olan ERBAKAN EMRİ VERDİ. Ecevite kalsaydı kıbrıs falan kalmazdı. Verdiğiniz örneğin saçma olduğunun sizde farkındasınız Ne diyeyim Allah hidayet versin.
  • jihadBH J kullanıcısına yanıt
    Pardon ne diyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişhekimi06 D kullanıcısına yanıt
    Peki sana bir soru. Neden o zaman sağcılar o tarihten beri olayların faturasını Ecevite kesiyorlar? Bugüne kadar "Erbakan yüzünden şöyle oldu, böyle oldu" neden denmedi?

    Yoksa işinize gelince öyle gelmeyince böyle misiniz? Allah hidayeti size versin.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Neyi kesiyorlar hocam onu söyleyin? Erbakan Başbakan yardımcısı, Başbakan vekili olur olmaz harekatı başlatıyor. Ondan sonraki her vakitte Ecevit Başbakan zaten? Yönetici olan o, Yönetici olduğu az bir vakitte erbakanın yapabildiği bu zaten. ALLAH SİZE HİDAYET VERSİN. Yani bu sorduğunuz soruyu sormadan öncede cevabını bildiğinizi düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dişhekimi06

    Neyi kesiyorlar hocam onu söyleyin? Erbakan Başbakan yardımcısı, Başbakan vekili olur olmaz harekatı başlatıyor. Ondan sonraki her vakitte Ecevit Başbakan zaten? Yönetici olan o, Yönetici olduğu az bir vakitte erbakanın yapabildiği bu zaten. ALLAH SİZE HİDAYET VERSİN. Yani bu sorduğunuz soruyu sormadan öncede cevabını bildiğinizi düşünüyorum.
    Hala emri veren, operasyonun sorumlusu başka operasyonun faturasının sorumlusu başka diyorsun yani. Bu dediğinin bile mantıklı olmadığını sen ya da şu konudakiler çok iyi biliyor ama dediğim gibi işinize gelmiyor. Allah sizin bu zihniyetinize hidayet versin.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda RAUF DENKTAŞ NE DİYOR?

    EMRİ VEREN ERBAKAN DİYOR.

    Sonra ne oluyor? Diğer videolarda ERBAKAN BANANE AMERİKADAN DERKEN CHP Lİ VEKİLLER GÜLÜYOR. Mecliste kıbrısı tek savunan benim diyor CHP den tık yok.

    Ecevit geldikten sonra operasyon başladığı için koalisyon ikna ediyor. Harekat uzayınca Ecevit sürekli geciktirme yavaşlatma ve durdurma üzerine tavır gösterdiği için Devletin iktidarı işleri askeriyeyi de etkiliyor ve sonra durduruyorlar. Bunu anlayamama gibi bir durumunuz olamaz. KKTC için İngiltere nin kapısına giden kim? Ecevit mi? Erbakan mı? Hangisi ilkeli lider? Geldikten sonraki tavrıda aynen devam ettiği için kıbrısın bir bölümünü alabiliyoruz.

    Buyrun deyin RAUF DENKTAŞ yalan söylüyor. Rauf denktaş SOL GÖRÜŞLÜ bir insan olmasına rağmen Sağ görüşlü Erbakan ın emri verdiğini söylüyor. Dönemin Doğan ve koç grubu hazımsızlıklarından her şeyi ecevite mal ediyor.

    Bu arada CENABI HAK KURANI KERİM de SAĞ VE SOL un durumundan, Peygamber Efendimiz SAĞ ve SOL un durumundan bahsetmiştir. Hidayet eren hidayetten uzak duran kim olduğuda açıkca bellidir. Açın bir Kuran okuyun. ALLAH ın ayetini reddeten başörtüsü düşmanı Ecevit mi Hidayet üzere olacak?




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.