Bildirim
Dalak Cemal'i, edwird'i, darbeyi hatırlayan var mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yemin ederim dalakci cemal diye ciger-dalak yapan dükkan gördüm 1 2 sene evvel.Telefonum bozuktu foto cekememistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2009 darbesinde banlananlardanım
Katılım zamanı: 22 Eylül 2014
oldu o zaman -
Edwird bir simge oldu ya. Ne zaman "ben eskiden beri forumdayım" diyen biri varsa örnek olarak Edwird zamanını örnek veriyor
13 eylül 2009 efsanedir
onlar daha yeni -
quote:
Orijinalden alıntı: Rabelisa
Katılım zamanı: 22 Eylül 2014
oldu o zaman
darbeyi görmüşlüğüm var yazdık ya kardeşim -
Misafir takilirdim o zamanlar vay beee ne gunlerdi ayriyetten yeni jenerasyonda da illuminn pisagor vardi. Illumin e sinirsiz attilar da pisagor dayanamadi forumu birakti
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
onlar daha yeni
Mesut reyizin troll troll takıldığı zamanları da biliyorum raad olSeni de uzun süredir tanıyorum he, aslında nickimi söylesem kesin sen de beni hatırlarsın da neyse
-
Ben bu forumdaki herkesi tanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: 742793
Misafir takilirdim o zamanlar vay beee ne gunlerdiayriyetten yeni jenerasyonda da illuminn pisagor vardi. Illumin e sinirsiz attilar da pisagor dayanamadi forumu birakti
Pisagor ifşa olmuştu -
Ziya'yi tanımayan eski üye olamaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
13 Eylül 2009 Dh darbesinde banlanmayan tanıklardan biriyim. Şu anki ile benzer kullanıcı adında bir hesabım vardı o zamanlar. Yaz günlerinin sonuna doğru bir sonbahar gecesiydi ve şans mıdır tesadüf mü bilemiyorum o gece erkenden uyumuştum. Sabah uyanıp foruma girdiğimde önceki günlerden çok daha ıssız ve sakindi. Bir süre foruma gözattığımda gece yaşananlardan kurtulan kişilerce açılan darbe gecesinin konularını gördüm. 67 kişi hunharca banlanmıştı... -
quote:
Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K
13 Eylül 2009 Dh darbesinde banlanmayan tanıklardan biriyim. Şu anki ile benzer kullanıcı adında bir hesabım vardı o zamanlar. Yaz günlerinin sonuna doğru bir sonbahar gecesiydi ve şans mıdır tesadüf mü bilemiyorum o gece erkenden uyumuştum. Sabah uyanıp foruma girdiğimde önceki günlerden çok daha ıssız ve sakindi. Bir süre foruma gözattığımda gece yaşananlardan kurtulan kişilerce açılan darbe gecesinin konularını gördüm. 67 kişi hunharca banlanmıştı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dalak cemali hatırlıyorum ahahah
Sedat abi
guzel zamanlardi bee
-
dalak cemal hala forumda ki
-
Herkesten dalak isteyen bir arkadaş vardı o mu yıllardır görmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- halı sahada krampon giyilir mi
- random örnekleri
- durduk yere sperm gelmesi nedenleri
- migros is başvurusu ne zaman sonuçlanır
- elleri küçük olan erkek özellikleri
- google çizim yap
- zara indirim ne zaman 2025
- bim para sayma makinesi markası
- telegram indirim
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X