mobil operatörlerin internet sayfalarına biraz göz attım hep "5dk 50kuruş, 10dk 50kuruş vs.." yani minimum 50kuruş diyor. ben çoğu zaman 1dk altı konuşuyorum "alo, nerdesin, şurda, ok vs..". benim için 10dk 50kuruş olacağına 1dk 20-30kuruş olsun daha iyi. durumu anlattım, dakikası en ucuzoperatör hangisi oluyor ?
Vodafone hesabınıbilen tarife dk.30 krş hem saniye bazlı
Size tam uygun olarak vodafone hesabını bilen tarife var. Dakikası 30 kuruş ve saniye bazlı ücretleniyor.Yani 2 saniyesi 1 kuruş(10 saniye 5 kuruş,60 saniye 30 kuruş) Mesela alo nerdesin 2 kuruş.. Size tam uygun
Avea kral tarife 30TL yüklemeye dakikası 10kr. Turkcell aylik narlar da fena sayılmaz. Ayrıca Avea katlayan tarifeye de bir göz atın derim.
son 1 aydır hesabını bilen tarife kullanıyorum vodafone da.. saniye bazlı yükleme şartı da yok.. dakikası 30 kuruş. tabi 10 saniye konuşursanız 10 saniye ücreti ödersiniz.
güzel tarife bence :)
Avea Kral ve Vodafone Hesabını Bilen tarifelerinden size uygun olanı seçebilirsiniz, ayrıca Telsiz Kullanım ücreti alınmayan Cepstandart tarifesinde dakikası 40 kuruş. Vodafone seçip her ay 1.1 lira ödemek istemezseniz o tarifeyide düşünebilirsiniz.