Şimdi Ara

Daisy Akıllı Elektrik Süpürgesi Migros 84TL!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
29.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev kullanımından ziyade iş yerleri için daha uygun gibi. Halılarda takılıyor ürün. Fakat çekim gücü güzel bence. Bakalım eşim beğenmezse iade ederim.
  • hlılara takiliyorsa halisiz ev ise kacırılmıyacak bir ürün.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Ürün herşeyden önce süper şirin bişi. 6-8 saat arası şarj edildikten sonra çalışlmaya başladı. Ortalama bir emiş gücü var fakat en güzel tarafı sizin temizleyemediğiniz her yere girip çıkabiliyor. Normal bir el süpürgesi 10-15 V civarı bu satıcının söylediğine göre 40 V muş. Kısa tüylü halılarda rahatlıkla çalışıyor. Fakat shaggy gibi uzun tüylü halılarda takılıyor. Köşelere fazla yanaşamıyor yapısından dolayı. Pili bitmeye yakın kendi gidip şarj oluyor yada siz istediğiniz bir anda kumandanın üzerindeki docking tuşuna basarak yerine gönderebiliyorsunuz. Kumanda ile her yöne kontrol edebiliyorsunuz. Birde bazı standart hareketler tanımlanmış cihaza onları seçerseniz alet o şekilde hareket ediyor. Örneğin spiral, daralan kare, zigzag vs vs. Genel olarak temizleme performansına 10 üzerinden 7 verebilirim. Fakat fiyat performans oranına vurduğumuzda bu ürün bedavadan da ucuz. (Mediamarkt'ta thomson marka olanı 3.000 TL) Tek olumsuzluğu 6 saat şarj olup 50 dk içinde şarjının bitmesi. İşyerleri için bence ideal. Bu ürünü 1-2 gün daha test edip ondan sonra geri iade edip etmeyeceğime karar vericem. Buradan isteyen arkadaş olursa iade etmeyip onada gönderebilirim.

• Arkadaşlar öğlen Ankara 5M Migrostaydım. 3 adet bu üründen vardı. Almak isteyenler acele etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilo1900

Ben ankara 5m migrosda teshir ürünü görmüştüm, altında 25w gibi bir ibare vardı.Çok düşük değil midir? evdeki süpürgelerimiz 2000w civarı galiba

bu alet elektrik süpürgesi değil elektrikli gırgır gibi bir şey
    elektrik süpürgesi ile karşılaştırmamak gerekir
  • Ürün Ankara 5M migrosta mevcut. Buradaki mağazadan sipariş verirseniz kargoya verebilirler. Evinde halı olmayanlar için ideal, ama halının üzerinde de performansı fena değil. Ancak benimkinin şarjı çok kısa sürede bitiyor, en fazla 20 dk çalışıyor, normalde 50 dk. çalışması gerekiyor. Sizinkilerde böyle bir problem var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: hitaf73

Ürün herşeyden önce süper şirin bişi. 6-8 saat arası şarj edildikten sonra çalışlmaya başladı. Ortalama bir emiş gücü var fakat en güzel tarafı sizin temizleyemediğiniz her yere girip çıkabiliyor. Normal bir el süpürgesi 10-15 V civarı bu satıcının söylediğine göre 40 V muş. Kısa tüylü halılarda rahatlıkla çalışıyor. Fakat shaggy gibi uzun tüylü halılarda takılıyor. Köşelere fazla yanaşamıyor yapısından dolayı. Pili bitmeye yakın kendi gidip şarj oluyor yada siz istediğiniz bir anda kumandanın üzerindeki docking tuşuna basarak yerine gönderebiliyorsunuz. Kumanda ile her yöne kontrol edebiliyorsunuz. Birde bazı standart hareketler tanımlanmış cihaza onları seçerseniz alet o şekilde hareket ediyor. Örneğin spiral, daralan kare, zigzag vs vs. Genel olarak temizleme performansına 10 üzerinden 7 verebilirim. Fakat fiyat performans oranına vurduğumuzda bu ürün bedavadan da ucuz. (Mediamarkt'ta thomson marka olanı 3.000 TL) Tek olumsuzluğu 6 saat şarj olup 50 dk içinde şarjının bitmesi. İşyerleri için bence ideal. Bu ürünü 1-2 gün daha test edip ondan sonra geri iade edip etmeyeceğime karar vericem. Buradan isteyen arkadaş olursa iade etmeyip onada gönderebilirim.

• Evet benimki de 10 dakika sürüyor sürmüyor bitiyor.
    Götürüp iade edeceğim...

quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Ürün Ankara 5M migrosta mevcut. Buradaki mağazadan sipariş verirseniz kargoya verebilirler. Evinde halı olmayanlar için ideal, ama halının üzerinde de performansı fena değil. Ancak benimkinin şarjı çok kısa sürede bitiyor, en fazla 20 dk çalışıyor, normalde 50 dk. çalışması gerekiyor. Sizinkilerde böyle bir problem var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: hitaf73

Ürün herşeyden önce süper şirin bişi. 6-8 saat arası şarj edildikten sonra çalışlmaya başladı. Ortalama bir emiş gücü var fakat en güzel tarafı sizin temizleyemediğiniz her yere girip çıkabiliyor. Normal bir el süpürgesi 10-15 V civarı bu satıcının söylediğine göre 40 V muş. Kısa tüylü halılarda rahatlıkla çalışıyor. Fakat shaggy gibi uzun tüylü halılarda takılıyor. Köşelere fazla yanaşamıyor yapısından dolayı. Pili bitmeye yakın kendi gidip şarj oluyor yada siz istediğiniz bir anda kumandanın üzerindeki docking tuşuna basarak yerine gönderebiliyorsunuz. Kumanda ile her yöne kontrol edebiliyorsunuz. Birde bazı standart hareketler tanımlanmış cihaza onları seçerseniz alet o şekilde hareket ediyor. Örneğin spiral, daralan kare, zigzag vs vs. Genel olarak temizleme performansına 10 üzerinden 7 verebilirim. Fakat fiyat performans oranına vurduğumuzda bu ürün bedavadan da ucuz. (Mediamarkt'ta thomson marka olanı 3.000 TL) Tek olumsuzluğu 6 saat şarj olup 50 dk içinde şarjının bitmesi. İşyerleri için bence ideal. Bu ürünü 1-2 gün daha test edip ondan sonra geri iade edip etmeyeceğime karar vericem. Buradan isteyen arkadaş olursa iade etmeyip onada gönderebilirim.

• electrolux un buna benzer modeli media marktta(beylikduzu) 3000tl idi,gecenlerde gittigimde ise tam olarak hatirlamiyorum ama 300-500 tl gibi bir fiyata dusmustu.sanirim teshir urunuydu;aylardir ortalikta gezinip butun marketi supuren bbir urunu kim almak ister bilinmez.
  • Merhaba arkadaşlar ilk başta şarj için birkaç dolumdan sonra batarya kendine gelecektir ancak tamdolum ve boşaltım yaparak kullanın derim daha sonra şarj hakkında deneyimlerimizi paylaşalım.Ürün hakkında yorum yapmak gerekirse bence evde halı kullanmayanlar için gayet güzel bir ürün benim çok işime yarıyor birde ürünün paspas yapma özelliği var bunu unutmayın.

Orijinalden alıntı: mertera1907

Merhaba arkadaşlar ilk başta şarj için birkaç dolumdan sonra batarya kendine gelecektir ancak tamdolum ve boşaltım yaparak kullanın derim daha sonra şarj hakkında deneyimlerimizi paylaşalım.Ürün hakkında yorum yapmak gerekirse bence evde halı kullanmayanlar için gayet güzel bir ürün benim çok işime yarıyor birde ürünün paspas yapma özelliği var bunu unutmayın.

paspas isini nasil yapiyor.. icinden cikan 3 adet beyaz ortu benzeri sey var onla mi yapacak? anlatirmisin?
  • Evet içinden çıkan toz bezleriyle yada isterseniz ıslak mendil yada micro fiber bez de kullanabilirsiniz çok kalındeğilsen ancak il başta süpürün sonra vacum yuşuna basarak süpürme olayını kapatın sonra vi güzel paspaslayın çok ıslak olmasın zemin çok kirli değilse uygulanır mesela benim seramiklerimde laminantlarımda beyaz ben haftada bir bunu kullanıyorum kir tutmayı engelliyo yada hijen amaçlı kullanabilirsiniz
    "Beyfendi İstanbul stoklarımızda bu ürün jalmadı. Eğer siparişiniz hala geçerliyse İzmir mağazamızdan bu ürünü 3 hafta içinde getirebiliriz" dediler. Ben de "Eğer aynı fiyattan yani 85TL' den getirecekseniz kabul ediyorum." dedim.
    "Evet aynı fiyattan getireceğiz" dediler.
    Migros' un ilgisini gerçekten takdir ettim.
    En azından CarrefourSa Express gibi 12 saat sonra arayıp "Bu ürün elimizde yok kusura bakmayın" demiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmoo -- 1 Şubat 2010; 22:22:31 >
  • ben urunu cok begendim dogrusu.. esimde begendi.. en azindan bizim koltuklarin altina girip tum tozu sildi supurdu...

bi de bizim oglan 1.5 yasinda ona da eglence cikti.. devamli pesinde..

ama direk calistirinca kendi kendine hareket ediyor, bu kullanma klavuzunda belirtilen sarmal, zigzag, rastgele vs secimi yapilamiyor galiba...
  • Ürünü satmaya karar verdim. Aldığım fiyata satacağım. 85 TL Satma sebebim Evimdeki bütün halılar shaggy ve daisy bunların üstünde takılıp kalıyor. Düz zemin ve kısa tüylü halılarda sorun yok. Ürünün kutusunu atmıştım. Ankara içi elden teslim edebilririm. Şehir dışından isteyen varsa kargolarım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.