Şimdi Ara

Dairus mu alsam fioramı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem solo top hem jungle gitmeyi planliyorum fiorayı 3 defa oynadım gayet iyi sonuçlar aldım sizce hangsii

• 4 oldu galiba kac oldu ben 3ten sonra saymayı bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 24 Mayıs 2012; 18:17:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dairus nerf yer diyorlar. Yeni gelen şampiyonları hemen almayın.
  • Vallahi Fiora'yı çok severek almıştım ama zamanla Xin Zhao yada Master yi'nin dişisi gibi gelmeye başladı artık pek oynamıyorum, Darius oynamadım fakat Ultisi ve passive'i baya iyi gibi, ama yine de denemeden alma derim ben.
  • Darius al, penta atarsın bi güzel
  • Fiora benim en beğendiğim champlerden biridir,tam bir ad carry.Tek eksiği olarak herhangi bir kaçış skillinin olmamasını söyleyebilirim onun dışında sağlamdır hem solo top hem jungle hem de support ile bot lane gidebilirsin.

Darius u pbe de oynadım ve onu da beğendim sağlam bir champ,kaçan düşmanları yakalamaya ve yavaşlatmaya yönelik güzel skilleri var.Pasifi ve ignite sayesinde sizden az canla kaçan düşmanlar büyük ihtimalle ölüyor.Ultisi çok iyi ama ben nerf gelecegini düşünüyorum,demin attığım birkaç oyunda bile normalde double kill zor alabilecek oyuncular çatır çatır triple falan alıyorlardı.

Sonuca gelecek olursak ikisi de gayet sağlam champler ve oynaması zevkli.Ben özellikle fioranın biraz underrated olduğunu düşünüyorum.Hangisi daha zevkli diye sorarsan fiora derim ama seçim senin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Darius çok ağır nerf yiyebilir. Fiora baya oldu, bundan sonra alınmayacak derecede de nerf yemez diye düşünüyorum. Bence Fiora.
  • Dariusun ultiye nerf gelicek kesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynısını düşünmekteyim ultisi çok ama çok op.

Fiora almayı kararlaştırdım saoln
  • O zaman darıus almamda bir sakınca yok yanı iyidir demi
  • darius çok op suanlık ama her iddasına varım yeni patch de çok büyük bir nerf yicek ultisi özellikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Darius çok ağır nerf yiyebilir. Fiora baya oldu, bundan sonra alınmayacak derecede de nerf yemez diye düşünüyorum. Bence Fiora.

Kardeşim bir kere darius çok ağır bir nerf yemeyecek artık insanları yanlış yönlendirmeyin adamın Darius alası varsa şu yorumu okuyup fiora alır ve mutsuz olur.

Oyunda nasıl oyunun gidişatını değiştirebilecek birsürü hero var ve sadece Dariusun ultisindeki ratiolara bakıp '' Abi oha bak fizz e tek attı sonra gitti soraka öldürdü ultiye bak nerf gelicek bb '' gibisinden yorum yapman saçma o zaman Cassio'nunda ultiye nerf gelsin ? kasınca fightda ağzına sıçıyor oda penta atıyor ?.

Ve Darius daha oyuna sürülmeden zaten ulti nerf yedi riot bunun bilincinde eğer ultiye gene bir nerf gelirse hero çöp olur çünkü Darius'u Darius yapan Ultimate skilidir. Qyu Garende , Eyi Nautilus da bulabilirsin ama has skili ultisidir. Gelse gelse 5-10 saniye cd gelir ve buda heroyu etkilemez.

Sonuç olarak Fiora eğlenceli bir hero ama Darius bana göre Nautilus ve Varus ile birlikte son zamanlarda çıkan en eğlenceli ve iyi hero bana kalırsa Darius al derim ama tabikide senin eğlenmen iyi oynaman bunda bir faktör imkanın varsa PBE de deneyip 2 heroyuda kendin karaını versen daha iyi olur.

• istedigi kadar neflensin true dmg ve sifirlanan bi cd oldugu surece o hero iyi kalicak. benim tavsiyem darius , jungle gangleri falan daha iyi bide takima cok iyi yardimci oluyor. ama fiora 1vs1 de zorlanmadan alir fakat oyun 1vs1 oyunu degil. darius iyidir al gitsin.

• karar veremedim ikiside çok güzel yahu
  • Fiora tabiki.TF De focus yiyince darius hiç bir şey yapamıyor.Fiorayla ulti at sana focus attıkları anda.GG Fiora çok daha kullanışlı,jungle çok hızlı dönüyor,as veren skili var çok veriyor hemde.Lakabını hakediyor Duelist :)
  • fiora bildiğin dişi master yi.Ben darius alıcam.Bu arada 2 gündür oyuna girmiyorum darius geldi mi?
  • Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki ulti 1000 vururken 1 vuracak... en fazla 100 düşer yine 900 vurur.
  • Darius un ultisini op yapan kan damlası veren skill değil mi (yanlış hatırlamıyorsam pasif) dariusun nerf yiyeceği yok darius al gitsin. Memnun kalmazsan yeniden ip kasarsın arkadaşım ya da geri verirsin , çok mu zor

• Dairus al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.