Şimdi Ara

Daire Numarası ve Cephe Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 3 ay önce belediyenin yaptırmış olduğu bir siteden bir daire aldım. Açık arttırma usulü ile ihale ile satış yapıldı. Belediyenin çıkarmış olduğu listedeki cephe planına göre seçimimi güney batı olacak şekilde seçtim. Bina yapımı inşaat halinde olduğundan inşaat sahasına hiç bir şekilde girdirmediler yani aldığım evi bırakın hiç bir daireye bakma imkanım olmadı. Bugün itibari ile giriş yapmaya izin verdiler ama hala inşaat devam ediyor. Kapı numaraları asılmış durumda ve benim güney batı olarak aldığım cephe şu anda kuzey doğuya dönmüş durumda. (Benimle aynı binadan güneybatı diye alan kişiler gördüklerinde şok olacaklar. Ama kimseyi tanımadığımdan onlara ulaşamadım.) Belediyeye ve tapuya gidip sorunu anlattım fakat kimse dinlemedi ben de hem cimere hem de belediyeye dilekçe yazdım. Belediyenin ihale yapılırken bana gösterdiği kat - cephe tablosunun fotoğrafını da ekledim. Şimdi sorun çözülmezse mahkemeye mi vermem gerekiyor? Sizce ne yapmak lazım?

• Belediye size resimlerde yanlış daire bile gösterse, eğer ihale şartnamesinde

“verilen bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp, gayrimenkule ilişkin tüm araştırmalar İhaleci tarafından yapılması gereklidir.”

tarzı bir açıklama varsa bir sonuç almanız zor gibi, bu olayı bankaların satılık gayrimenkullerinden biliyorum ve adamlar kendini her türlü garantiye alıyor.

Bir avukata danışmanızda fayda var tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.