Şimdi Ara

DAİRE İÇİNE FİBER ÇEKTİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, daireme kadar gelen fiber hattı mevcut.
    Fakat kablonun daire içi konumu ile yaşam alanım uzak. Bu yüzden internetten tam verim alamıyorum.
    Mesh sistem aldım şu an iyi aslında ama oyun oynarken sorunlar yaşayabileceğim için alternatif çözümler aramaya çalışıyorum.

Ethernet kablosu taşımaya çalıştım falat buat yuvası küçük olduğu için geçmedi. Fiber kablosunun yerini değiştirmeyi düşündüm fakat sonradan diğer odalara geçme durumunda tekrar sorun yaşayacaktım.

Bu yüzden binada bulunan kutudan (aynı porttan) ikinci bir fiber lablosu çekmek istiyorum. İleride diğer odaya geçersem aynı porta eski fiberi bağlayacağım…

Şimdi kutudan daireme istediğim odaya fiberi elektrikçiler çekebiliyor mu? Dikkat etmem gereken bir nokta var mıdır? Fiber kabloları için internette baktım ama kodları modelleri anlamadığım için karar veremedim.

Elektrikçiler fiber ucu bağlayabilir mi?

TurkNet kullanıyorum onlara sorduğumda kablo çekimi yapmıyorlarmış ama kabloda kırık oldugu zaman müdahale falan ediyorlarmış tam anlam veremedim.

Eğer elektrikçi ya da yakın zamanda yaptıran var ise bu durum ortalama ne kadar tutar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aksada Kanım Korkma;Haini Güldürmem!

• Güncel

Aksada Kanım Korkma;Haini Güldürmem!
  • Powerline alıp deneyebilirsiniz.Mevcut internet hattını elektrik hattına iletiyor.İstediğiniz prizden internet alıp kullanabilirsiniz.Uzatma kablosu ile kullanmayın.Doğrudan prizden alın interneti cihaz ile.

• Evet istediğiniz odadan aşağıdaki fiber dağıtım kutusuna yeni bir fiber kablosu elbette çekersiniz. Uçlarını bağlantıya hazır hale getirmek lazım. Bunu sıradan bir elektrikçi yapamaz. Fiberden anlayan elektrikçi lazım. Fiber bağlantı açımına giden ekibe cüzi bir ödeme yaparak bunu da yaptırırsınız.

Sizin istediğiniz 2 kablom olsun, istediğimi takayım o çalışsın ise evet yaparsınız.

Aynı anda 2 kablo da çalışsın istiyorsanız o olmaz. Buatlardaki deliklerden aslında ethernet kablosu geçer. Kafasız ethernet kablosu geçirip sonradan kafa çakarsanız bence daha basit ve mutlu olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyildiz100 -- 3 Kasım 2025; 17:35:22 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.