Şimdi Ara

Dahiliye bölümüne gideceğim ama utanıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım bir takım sorunlarım var hormonlarımda sıkıntı olacağını düşünüyorum mesela 20 yaşıma geldim hiç sakal çıkmıyor. burda kücük bir özel hastane var endokrinoloji olmadiğı için dahiliye servisine gideceğim utanıyorum ve doktor sakal çıkmadı diye mi geldin diyip laf söylemesinden dolayı tereddütlüyüm fikirlerinizi almak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunda utanılacak birşey yok. 27 yaşındayım aynı sebepten ötürü gideceğim, hem hormon testi isteyeceğim sebebi de seyrek sakal olduğunu söyleyeceğim hem de genel kan testi vs. isteyeceğim. Sen utanırsan sorunların çözülmez, git düşünceni belirt açıkca. İnsanların penislerinde siğiller çıkıyor bunları yaktırmaya gidiyorlar, kolonoskopi oluyorlar. Hiçbiri utanılacak birşey değil.
  • Sakal için dahiliyeye gidersen garip olabilir. Tek sorun sakalsa dermaya git. Ama başka sorunlarda var diyorsan dahiliye olabilir

• Hocam hormon değerlerimden şüpheleniyorum sadece sakal değil mesela dişlerimi ne kadar fırçalasamda çürüme oluyor bazı değerlere baktırmami söylediler,unutkanlığım var bunlarda gitmem icin bi kaç sebep

• Dahiliyeye bunun icin gitmek tuhaf olur mu işte bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.