Şimdi Ara

Dahili HDD'li Media Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,

    Hem bir media player hem de harici bir HDD alacağıma dahili HDD'si olan bir media player alayım diyorum. 1 veya 2 TB bana haydi haydi yetecektir. Bu noktada atladığım birşey var mı? Dahili HDD'li media playerların herhangi bir dezavanatajı var mıdır? (fiyat dışında)

    İkinci sorum da ne alacağım ile ilgili; Novatron diye çok şık bir alet var ama fiyatı biraz tuzlu, bunun dışında Dark'ın çeşitleri, Iomega, Noontec markaları var. Internet desteği, torrent özelliği fln benim için çok önemli değil, içine attığım filmleri iyi bir kalite ile oynatsın bana yeter. Bu kapsamda bana ne önerirsiniz, şu markayı düşünme sorun yaşarsın veya şu markayı/modeli gönül rahatlığı ile düşünebilirsin şeklinde mesela???

    TV: Samsung B serisi 46" LCD (mkv ve dts problemi nedeni ile media player'a ihtiyacım var)



  • Western Digital Live Hub tavsiye ederim ben. En iyilerinden biridir. Depolamanın dahili olmasının tek dezavantajı, cihaza dosya yüklerken komple söküp bilgisayarın yanına taşımanızın gerekmesi. Veya bilgisayara kadar uzanan uzun bir USB kablosu işinizi görebilir. Tabi ethernet bağlantısı yapıp dosyaları ağdan yüklemiyorsanız.
  • Western Digital Live Hub'un dahili HDD'si olduğunu siz söyleyince farkettim, dediğiniz gibi en iyi seçenek zannediyorum, tek sorun 500 TL'ye yakın fiyatı. Aslında harici 1TB disk + Media Player alsam o da 350 - 400 TL'ye gelecek.

    Zaten bu üründe PC'deki veriler sadece ağ bağlantısı ile atılabildiği için dediğiniz sorunları yaşamayacağım diye düşünüyorum, umarım bu ağ bağlantısı ile atma işi uğraştırıcı/yavaş bir iş değildir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burocks

    Western Digital Live Hub'un dahili HDD'si olduğunu siz söyleyince farkettim, dediğiniz gibi en iyi seçenek zannediyorum, tek sorun 500 TL'ye yakın fiyatı. Aslında harici 1TB disk + Media Player alsam o da 350 - 400 TL'ye gelecek.

    Zaten bu üründe PC'deki veriler sadece ağ bağlantısı ile atılabildiği için dediğiniz sorunları yaşamayacağım diye düşünüyorum, umarım bu ağ bağlantısı ile atma işi uğraştırıcı/yavaş bir iş değildir?


    Hızı donanımınıza göre değişecektir tabi ama öyle saç baş yolduran türde bir yavaşlık olmaz. Toplu dosya aktarım işlerinizde yine USB'yi kullanırsınız ama 1-2 dosya için ve günlük aktarımları ağ üzerinden halledersiniz. Fiyatı biraz yüksek tabi ama dediğiiz gibi normal bir medya oynatıcı ve HDD almanı durumunda yine yakın bir fiyat vereceksiniz. Electroworld veya MediaMarkt gibi yerlerde 460 liraydı en son baktığımda.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.