Şimdi Ara

Dahili 15 gb dolu ama sadece 1.3 gb?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon sürekli " depolama alanı yok" diye uyarı mesajı veriyordu.

La dedim " nasıl olmaz, her şey sd kartta, dahiliye bişey atmadım ki" ...

Sonra dahili depolamaya girdim ve tek tek seçerek " ayrıntılar" dan toplam dosya boyutlarına baktım.. ve toplamda 1.3 gb gösteriyordu dahili depolama içindeki tüm dosyaların toplamı yani...

Ama bi geri gelip baktığımda dahili depolama 15.0 gb /16.0 gb gösteriyordu. Yani son 1 gb kalmış dolmasına..

Yahu aradaki 13,7 gb nerede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonunu ccleaner gibi proğramlarla temizlik yaptır. Eşimin telefonunda yapınca en az 5gb yer açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mars4891

Telefonunu ccleaner gibi proğramlarla temizlik yaptır. Eşimin telefonunda yapınca en az 5gb yer açılıyor.
    Yaptım ama 1 gb silindi. Yabi geri kalan 12 küsür gb nerede cidden bulamadım..

• 16 gb(aslında 12-13 filandır) dahili hafızalı bir telefonda ortalama 4 gb zaten sisteme gider. Birkaç uygulama da yüklerseniz onların da verileriyle filan bir sürü yer gider. O tek tek baktığınız uygulama(muhtemelen telefonunki) sadece medya dosyalarını görüyorsa doğru boyut bilgisini veremez. Yani o 13 gb kayıp değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    2.5 ve 3.5 Haric HDD Farkı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.