Şimdi Ara

Dahiatsu 1.3 Sirion Sporty 1.nesil (kaç arabayı tokatlıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arabayı internette araştırdım çok beğendim.

-beni en çok etkileyem tarafı 90 liralık gazla 500 km yol yapması(bir forumda gördüm)

-2. vites 110 km/h hızı görmesi

-direksiyon ve beyaz gösterge paneli

bahsettiğim araba sirionun 1. nesli. 2.nesilin tipini beğenmedim.

ahada 1. nesilden 2 foto

burdada tokatladığı arabalar var

http://www.dailymotion.com/video/xeqv1m_drag-winner-sirion-1-3-102-hp-vs-le_auto?search_algo=2
    http://www.dailymotion.com/video/xequqh_drag-winner-sirion-1-3-102-hp-vs-al_auto
    .
    .
    .

NEYSE SİZ NASIL BİLİRSİNİZ BU ARABAYI DH

• Kalitesiz ve çirkin duruyor. Şehir içi kullanım için ideal fiyat olarakta uygun.

2.vites tüpte 1.3gls getz ile 100 yaptım açık hava filtresi var sadece. Gel gelelim 140 km hızdan sonra titreşim moduna geçiyor son olarak 190yaptım. Görünüş açısından daha cezbedici süspansiyonları çok yumuşak ve bagaj çok dar ama sirionunda çok farklı oldugunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Kalitesiz ve çirkin duruyor. Şehir içi kullanım için ideal fiyat olarakta uygun.

2.vites tüpte 1.3gls getz ile 100 yaptım açık hava filtresi var sadece. Gel gelelim 140 km hızdan sonra titreşim moduna geçiyor son olarak 190yaptım. Görünüş açısından daha cezbedici süspansiyonları çok yumuşak ve bagaj çok dar ama sirionunda çok farklı oldugunu düşünmüyorum.

peki yakıt konusunda daha az yakan ne var? bu fiyatlara.

Benim için yakıt öncelikli.

bu araba az yakıt ile şehiriçi performansı yüksek gözüküyor.

140 da titreme demisiniz zaten o hızlara çok çıkılmıyor, sizi bilememde.Şehirdışı kullanım az olucak zaten.
  • 1.3 Sirion bu forumun favori tokat arabasıydı 2005 yılında
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

1.3 Sirion bu forumun favori tokat arabasıydı 2005 yılında

Ben de onu diyorum bu kadar az yakan ve bu kasar performansli bu fiyatlara baska araba yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterse uzaya çıksın tip olmadıktan sonra o arabaya binmem
  • nette gördüğün beğendiğin tokatladığın arabalar için konu açmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalasın önde gideni bir araç. Bu tiple pe kimse kapısının önüne koymaz.
    Rüküş tasarımlı, kalitesiz bir araç. Hafif olmasından gidişi iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Kalasın önde gideni bir araç. Bu tiple pe kimse kapısının önüne koymaz.

Tasarım olayı kesinlikle göreceliymiş yahu. Sana city güzel görünüpte bu araç çirkin görünüyorsa zevklerin tartışılamayacağının somut örneğisin.
  • Minik devdir kendileri.Gideri çok iyidir.Düz viteslilerinde 1'den 2'ye seri çekemiyorsunuz,sahipleri söylemişti.Diğer viteslerinde sorun yok.Otomatik vitesli olanları direksiyondan kumandalıdır.Güzel devir çevirir,abartanlar yağ yakmaya başlar.Filtre,balata vs. gibi parçları japoncularda bulunur.Geri kalan için para ve sabır lazım.Lastikleri en iyi ölçüde ayarlıdır,tabanı genişltebilirsiniz ama yakıta yansıtıyor.daihatsu Türkiye'den çekildi,servis desteğinin süreceğini söyledi ama durum şimdi nasıldır bilemiyorum.Alırsanız kaskosuz kesinlikle binmeyin.
  • Tasarım olayı göreceli de, bu araca güzel diyen kaç kişi çıkar forumda onu merak ediyorum.

1.kasası tıpkı City'nin ilk kasası gibi tipsiz bence.
  • Kalitesini bilmiyorumda aşırı tipsiz bir araba değil. Daha tipsizleri trafikte dolaşıyor.
  • quote:

Tasarım olayı göreceli de, bu araca güzel diyen kaç kişi çıkar forumda onu merak ediyorum.

bu araba mı tipsiz?

tam benim gibi bir gence göre...

• benim gibi bir öğrenci için bu araba bir mini bir bmw 1

üstelik yakıttıda bir öğrenci için çay parasına..

malzeme kalitesi diyorsunuz: plastik kalitesi bence orta seviye ve deri direksiyon 10 numara.kronik sorunu cam otomatiğimiş bir tek.(illa başka sorunlar çıkarır 0 otomobil değil sonuçta.)

temiz hor kullanılmamış bir tane denk gelirse kaçırılmıcak fırsat diye düşünüyorum.

biri de yazmış nette görmüş beğenmiş konu açmış.biz ergen çağımızı geçtik.amacımız burda prim yapmak dikkat çekmek de değil.ben ciddi düşünüyorum,amacım dh deki abilerimden (onlar kendilerini biliyodur) tavsiyeler almak.

benim için yakıt öncelikli demiştim.daha az yakan böyle bir araç yok sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMaSter -- 6 Ekim 2012; 15:44:08 >
  • quote:

Tasarım olayı göreceli de, bu araca güzel diyen kaç kişi çıkar forumda onu merak ediyorum.

City'e göre gayet güzel.
  • 1.nesil City'ye göre güzel olabilir.
  • birde şunu ekliyim bu araba bazı ülkelerde toyota markası adı altında satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMaSter -- 6 Ekim 2012; 16:04:46 >
  • quote:

Kalasın önde gideni bir araç. Bu tiple pe kimse kapısının önüne koymaz.

Tarafsiz söylüyorum City'den daha yakisikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 de daihatsu türkiye pazarından çekilecek. parça sıkıntısı olur bu arabada tavsiye etmem onun için. tipi ise görecelidir. bana göre idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

2013 de daihatsu türkiye pazarından çekilecek. parça sıkıntısı olur bu arabada tavsiye etmem onun için. tipi ise görecelidir. bana göre idare eder.

servis desteği kalıcak(mış) galiba.ama türkiyeden çekilmesi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.