Şimdi Ara

Dahi miyim?Ygs/lys için şansım nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafadan işlem yapabiliyorum.uzun yazıları kelime şasirmadan ezbere söyleyebiliyorum.okumayı ilk ben öğrendim.ilkokulda sınıfın en başarılısı bendim.çoğu şeyi tahmin edebiliyorum.öğretmenlerim hep zeki ve farklı oldugumu söylerdi.üstün zekalilarin çoğu özelliklerini sergiliyorum.defalarca depresyona girip çıktım.derslere ilgim kayboldu ortalama bir fen lisesi kazandım lisede de devam etti depresyonlarım.90 86 90 ortalamalarla geçtim 3 seneyi.şu andan itibaren iyi şekilde çalissam ilk 2k şansım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notbad_notbad -- 9 Ekim 2013; 19:08:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok kasarsan belki ilk 100k

• 42,5 üzerinden

Einstein okumayı geç öğrendi -10 puan
    Einstein sınavları ilk senesinde kazanamadı -10 point
    Einstein depresyona girmez sorunları defalarca farklı yollarla denerdi -10point

Zeka seviyeniz 12.5 falan barajı garanti geçersin
  • Evet kardes dahisin bence baslaman icin erken senin bu dacranislarini goz onunde bulundurursak ygs ye 3 ay kala baslarsan bence her turlu ilk 2k icinde olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: frtkrtl

quote:

Orijinalden alıntı: notbad_notbad

Kafadan işlem yapabiliyorum.uzun yazıları kelime şasirmadan ezbere söyleyebiliyorum.okumayı ilk ben öğrendim.ilkokulda sınıfın en başarılısı bendim.çoğu şeyi tahmin edebiliyorum.öğretmenlerim hep zeki ve farklı oldugumu söylerdi.üstün zekalilarin çoğu özelliklerini sergiliyorum.defalarca depresyona girip çıktım.derslere ilgim kayboldu ortalama bir fen lisesi kazandım lisede de devam etti depresyonlarım.85 90 ortalamalarla geçtim 3 seneyi.şu andan itibaren iyi şekilde çalissam ilk 2k şansım var mı?

netten dahilerin özelliklerini okuyup uyarlaman komedi :)

Özellikle depresyon kısmı

Edit: blokladım, velet seni ( konuyu açan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroKinTR -- 9 Ekim 2013; 18:56:13 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kafadan işlem yapabiliyorum.uzun yazıları kelime şasirmadan ezbere söyleyebiliyorum.okumayı ilk ben öğrendim.ilkokulda sınıfın en başarılısı bendim.çoğu şeyi tahmin edebiliyorum.öğretmenlerim hep zeki ve farklı oldugumu söylerdi.üstün zekalilarin çoğu özelliklerini sergiliyorum.defalarca depresyona girip çıktım.derslere ilgim kayboldu ortalama bir fen lisesi kazandım lisede de devam etti depresyonlarım.85 90 ortalamalarla geçtim 3 seneyi.şu andan itibaren iyi şekilde çalissam ilk 2k şansım var mı?

Neden olmasin olmamasi icin bi sebeb yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw beyler siz neyin kafasındasınız bunu kimse bilemez ki adam belki sonuncu olur belki birinci hiç belli olmaz
  • Kardeş senden tek isteğim sınavı parçalayıp elimize verme

edit: tamam la cetveli getirin ölçücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiColaTesla -- 9 Ekim 2013; 19:00:03 >
  • quote:

kafan guzelmiş güle güle kullan
  • dahisin çalışsan yaparsın ama çalışmıyorsun x(((((
  • Kafadan işlem yapıyormuşsun matematikle haşır neşir olan herkes az çok işlemleri kafadan işlem yapar 18+25 i kafadan yapman zeki olduğun anlamına gelmiyor ama
    5.dereceden fonksiyonun 3. türevini alıp tak tak söylüyosan orda bi zekilik vardır
  • Hep 1. sensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

Kafadan işlem yapıyormuşsun matematikle haşır neşir olan herkes az çok işlemleri kafadan işlem yapar 18+25 i kafadan yapman zeki olduğun anlamına gelmiyor ama
    5.dereceden fonksiyonun 3. türevini alıp tak tak söylüyosan orda bi zekilik vardır

f(x)=x^5
    f^(3)(x)=60x^2

Kafadan tak tak yazdım. Dahi miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 9 Ekim 2013; 19:46:52 >
  • Gerek yok kardeşim sınavdan birgün önce baksan yeter...

• quote:

Orijinalden alıntı: melik123321

Cok kasarsan belki ilk 100k

• quote:

Orijinalden alıntı: core2_fatih

quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

Kafadan işlem yapıyormuşsun matematikle haşır neşir olan herkes az çok işlemleri kafadan işlem yapar 18+25 i kafadan yapman zeki olduğun anlamına gelmiyor ama

f(x)=x^5
    f^(3)(x)=60x^2

Kafadan tak tak yazdım. Dahi miyim

bravo
    üstün zekalılar sınıfına kabul edildiniz lütfen kayıt için beyninizle birlikte gelin

• xGrandMasterx kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 9 Ekim 2013; 21:42:28 >
  • Sınavdan 1 saat önce bakarsan rahat ilk 10 dasın kardeşim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.