Arkadaşlar yarın arkadaşımın taraftar kartıyla bilet alıcam, aldığım bileti gişeye teslim almaya gittiğimde kartı görevliye göstermem etmem zorunlumu? Ya da kart sahibinin olması zorunlu mu? Yoksa sadece kredi kartı ve kimliğim ile gidip alabilirmiyim?
Biletix satış elemanına bağlı. Trabzon maçında benim kartımı ve kredi kartımı istediler. Şehir dışından gelen arkadaşımdan ise sadece kredi kartını göstermesini istemişler.
quote:
Orijinalden alıntı: erhangunn
Biletix satış elemanına bağlı. Trabzon maçında benim kartımı ve kredi kartımı istediler. Şehir dışından gelen arkadaşımdan ise sadece kredi kartını göstermesini istemişler.
allah allah bu işin bi kuralı yolu yordamı yok mu? gişenin önünde biletixi ararsam ve bana sadece kredi kartınızla kimliğinizle biletinizi alabilirsiniz derse ne olucak gişedeki eleman yine taraftar kartı göster diyemezki
quote:
Orijinalden alıntı: beyazçikolata
quote:
Orijinalden alıntı: erhangunn
allah allah bu işin bi kuralı yolu yordamı yok mu? gişenin önünde biletixi ararsam ve bana sadece kredi kartınızla kimliğinizle biletinizi alabilirsiniz derse ne olucak gişedeki eleman yine taraftar kartı göster diyemezki
Biletixi aradığınızda öyle bir şey demez. Çünkü sitesinde taraftar kartın gösterilmesi mecburidir yazmakta. Geçen sene bir maçtada stadın altındaki satış gişesinden başkasının kredi kartı, başkasının taraftar kartı ile bir başkasına bilet aldım referans no ile kredi kartını gösterip almıştım.
Yarın zaten olacak şeyi söyleyeyim,
Siteye gireceğiz ve ödeme noktasına kadar geleceğiz. Tam bileti alma mutluluğunu yaşamaya başlarken onaya bastığımızda hata verecek. Tekrar başa dönüp aynı işlemi tekrarladığımızda biletlerin gösterilen ilgi için teşekkür ve biletlerin tükendiğini göreceğiz 4 yıldır bana böyle oldu. ( Kale arkası içindi bu söylediklerim.Diğer tribünleri bilmiyorum .)
Kale arkalarına bilet almayı unutun onlar dakikada biter.
Ben size tüyo vereyim ve kimseye söylemeyin.
Bilet alacaksanız İphonenin Biletix programıyla giriş yapın o zaman daha rahat bilet alacaksınız emin olun...
quote:
Orijinalden alıntı: SaWYeR53
Kale arkalarına bilet almayı unutun onlar dakikada biter.
Ben size tüyo vereyim ve kimseye söylemeyin.
Bilet alacaksanız İphonenin Biletix programıyla giriş yapın o zaman daha rahat bilet alacaksınız emin olun...
Hocam onuda denedim ama alamamıştım Zaten bir çok yer kongre üyelerine mi başka bi yerleremi artık bilemeyeceğim şimdiden satıldı.