Şimdi Ara

Daha Önce Pavyonda çalışmış bir bayanla bile evlenebilirim.Ciddiyim.Anket!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Daha Önce Pavyonda çalışmış bir bayanla bile evlenebilirim.Ciddiyim.Anket!!!

(En Son Oy Tarihi: 8.3.2018)
Giriş

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

hocam kendimi senin yerine koyup hani anket dolsundu, forumdan sevecen de bir arkadaşımız mutlu olsundu diyene düşünmeye çalıştım da, valla olmuyor yapamıyorum süleyman

her bayandan hoşlanmıyorum...güzel olacak...

şarkıcı eylem gibi...belgüzar korel gibi güzel olsun ve beni sevsin istiyorum...yaş 30 u geçiyor...kız arkadaşım olmadı.

oha 30 mu

evet kardeşim...parasızlıktan evlenemedik...

pavyondan kızla evlenicez dediysek güzel ve iyi huylu olursa iyi bir insansa evlenirim.

ne dersin?

• evlenip napıcan boşver evlenmeyi hele ki pavyon kadınıyla hiç olmaz bence
  • Geldi yine tipini sevdiğimin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Geldi yine tipini sevdiğimin

kurban olurum ben sana!
  • Adam her yonden diplerde...

• asla.
  • Saçmalıyorsun turbo güzel olmasın orta halli bir şey olsun gene evlen dertsiz başına dert alıyorsun benden söylemesi. Ayrıca benzin istasyonu kuruyorduk hani ne oldu o iş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Adam her yonden diplerde...

haklısın...her yönden dipteyim...

her ne kadar pavyondan bir bayanla evlenmek istesem bile, şu konuda dipte değilim...güzel biri olsun beni sevsin istiyorum pavyondan bile olsa...buna çok ihtiyacım var.sevmeye sevilmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: sspanzerr

Saçmalıyorsun turbo güzel olmasın orta halli bir şey olsun gene evlen dertsiz başına dert alıyorsun benden söylemesi. Ayrıca benzin istasyonu kuruyorduk hani ne oldu o iş ?

güzel kızlar bakmıyor be kanka...kolay değil güzel bir bayanı elde etmek.
    ben diyorum pavyondan çıkma bayanla bile evlenirim ama
    güzel bir bayan pavyondan bile çıkmış olsa güzel olduğu için peşinde yine çok kişi olur.ve beni sevmez kardeşim.
    perişan durumdayım...samimiyetle söylüyorum...güzeller pavyondan bile olsa kolay elde edilmiyorlar.
    yaşım tam 30 şu an...ne zaman para kazanıcam? ne zaman güzel bir bayan bulup evlenicem? 70 yaşında mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 10 Temmuz 2014; 22:53:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Geldi yine tipini sevdiğimin

kurban olurum ben sana!

Sen misin bu

[simage]store.donanimhaber.com/a6/62/29/A6622998990BB0E95147AE5D0799C947.jpg[/simage]

• Evlenmezdim diyenler büyük lokma yesinler ama büyük laf etmesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Evlenmezdim diyenler büyük lokma yesinler ama büyük laf etmesinler.

ben evlenirim...ama çirkinle evlenemem sevemem...ben güzel istiyorum....gönlüm dışarda kalsın istemiyorum.

beni anlıyor musun?
  • quote:

quote:

Saçmalıyorsun turbo güzel olmasın orta halli bir şey olsun gene evlen dertsiz başına dert alıyorsun benden söylemesi. Ayrıca benzin istasyonu kuruyorduk hani ne oldu o iş ?

güzel bir bayan pavyondan bile çıkmış olsa güzel olduğu için peşinde yine çok kişi olur.ve beni sevmez kardeşim.
    perişan durumdayım...samimiyetle söylüyorum...güzeller pavyondan bile olsa kolay elde edilmiyorlar.
    yaşım tam 30 şu an...ne zaman para kazanıcam? ne zaman güzel bir bayan bulup evlenicem? 70 yaşında mı?

Gücünüz kuvvetiniz yerindeyse bir sakatlık yoksa ekmeğinizi taştan bile çıkarırsınız.Boş kaygılanmakla olmaz gerekirse fabrikada bile çalışılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evlen bence seni isteyecek başka bir kadın bulabileceğini sanmıyorum
  • 1. Sadık
    2. Saygılı
    3. Neşe dolu olacak.

Sen pavyondan kız aldığın anda sadık ve saygılı kısmını yok ediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

quote:

Gücünüz kuvvetiniz yerindeyse bir sakatlık yoksa ekmeğinizi taştan bile çıkarırsınız.Boş kaygılanmakla olmaz gerekirse fabrikada bile çalışılır.

fabrikada asgari ücret ya da onun iki katı bile olsa güzel bir hayat elde edebileceğine inanıyor musun sen?
    olmuyor parasız...paran olacak...
    olmadığı zaman güzel hatun bulamıyorsun...
    para olmadığı zaman hatunu bulsan bile bu sefer geçimden dolayı evlenemiyorsun.

para kazanmak zor değil.işini gücünü kurunca gelir ama başımda olumsuzluk var.şimdi de ağlıyorum.

şu an acınacak durumdayım.pavyondaki güzeller bile beni istemez kardeş...her şey menfaat olmuş

• Teşhir ürün almak gibi bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Jourbuva

Teşhir ürün almak gibi bir şey

teşhir ürünü alırım...
    mesela bmw x6 nın teşhir ürünü ya da test arabası olarak kullanılmış bir aracı alınır neden alınmasın...
    yüksek km deki de alınır...kazalı yapılmış olanı da alınır.
  • Kadın zor durumdadır onu o pislikten çekip alırsın o zaman eyvallah ama güzel diye biriyle evlenilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

Kadın zor durumdadır onu o pislikten çekip alırsın o zaman eyvallah ama güzel diye biriyle evlenilmez

güzel olmayınca sevemiyorum.güzel olması şart...

sadece güzel olması elbette yetmez...iyi huylu beni seven iyi biri de olması lazım

güzel olur beni sevmez istemezse zaten öyle bir bayanla evlenmenin anlamı kalmaz.

içim yaralı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.