Şimdi Ara

DAHA LYS BAŞLAMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 12.sınıf öğrencisiyim sayisalciyim Daha hiç lys başlamadım.
    Dersanede Mat 2 de permutasyon,komb,olasılığa kadar bitti.Fizikte biraz manyetizma işledik kimyadaysa mol bitti.Sizce lys yi ne yapayım nerden başlayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam sana tavsiyem okul açılana kadar mat2 çalış 10.sınıf konularını bitir ygsden öncede 11i bitir bitirebilirsen ygsden sonra 12.sınıfı bitir (tavsiyem ygsden önce türev integral hariç konu bırakma matematikten) ve organiği bitir okul açılana kadar
  • expenables E kullanıcısına yanıt
    Hocam dersanede sabah 10dan aksam 9 a kadar kamp var cumaya kadar diyorumki kampta ygs eksik konuları kapatayim evdede lys mat çalışayım 2-3 saat

• Ygsde cok eksgin yoksa kamptada lys calis bence zaten 20 gun kala falan full ygs kasicaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: expenables

Ygsde cok eksgin yoksa kamptada lys calis bence zaten 20 gun kala falan full ygs kasicaksin

Hocam 20 gün kala sırf ygs çalışcam ama konuya vakit ayırmadan sadece deneme çözmek istiyorum şu kampta konu eksiğini.kapatıp hemen lysye geçmeyi planlıyorum zaten her aksam matematik 10-11 konularından ilerleyip halletmek istiyorum.

• Haziranda başla daha yararlı olur

• Hort

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.