Şimdi Ara

Daha Kilo Alamiyorum. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu ise 50 kiloda baslamistim 3 ay önce. 177 boyundayfim. Oldukca siska ve çelikmsizdim. 1,5 ay spor yapmadan sadece öğün arttirdim ve 5 kilo aldim. Sonra evde vucudumu gelistirmeye karar verdim. Hemde daha saglikli kilo alirdim. Düzenli bir sekilde calistim ve suan 61 kilodayim. Ama ibre 61 de takili kaldi. Daha ilerlemiyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum beyler.Hedef 70.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha fazla yiyeceksin
  • Kalori hesabı yapıyor musun bilmiyorum ama kilo aldıkça gün içinde aldığın kalorileri de arttırman gerekir. Mesela 51 kilo iken 2000 kalori alıyorsan, 61 kilo iken 3000 kalori alman gerekir ki vücut harcadığından fazlasını tutabilsin. 61 kilodayken yine 2000 kalori alıyorsan, vücut olduğu yerde sayar.
  • yinede iyi kilo almışsın.11 kilo baya iyi evde çalışmaya göre.Ben 4 aydır salona gidiyorum ama 4 kg aldım.Tek çözüm beslenme.Ya da salona yazılman.
  • Daha fazla ağırlık kaldıracaksın. Tekrar sayısından bahsetmiyorum. Ağırlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiippi

yinede iyi kilo almışsın.11 kilo baya iyi evde çalışmaya göre.Ben 4 aydır salona gidiyorum ama 4 kg aldım.Tek çözüm beslenme.Ya da salona yazılman.

4 ay için ideal kilo 4dür zaten. Fazlası ekstra yağlanmak demek. Bu arada imzan tanıdık geldi, hayırdır
  • Arkadaslar öğün attirdim. Ama göbekle kalcayida sisirmek istemiyorum. Bol pilav tavuk yiyorum. Kilo alamayan arkadaslara önerilir.

Baska önerdiginiz yiyecekler varmi? Bu arada sporuda ihmal etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bol bol makarna ye
  • Kilon hiç artmıyorsa göbeği, kalçayı şişirme ihtimalin de yok zaten. Haftada 200-300gr almaya bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.