Şimdi Ara

Daha iyisini isterken mantıksız mı düşünüyorum sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , ipad mini aldım daha 1 ay oldu olmadı . Aslında tabletimden de çok memnunum .Son günlerde aklım çok karıştı , nedense ipad minimi satar psp ve fotoğraf makinamı satar ipad 4 alırım diye düşünüyorum . Aslında ipad mini tam bana göre . Performansı zorlamama rağmen tatmin edici , okulda ağırlıklı kullanacağım için tasarımı tam bana göre , teknolojiyle ilgili olduğum için durmadan yanımda taşıyabilirim . Ama arkadaşlar böyle düşünüyorum işte sizce saçmalıyor muyum ?
    İpad 4 istememin nedenleri ise büyük ekran özellikle ,retinayı aramıyorum ama retina çok kaliteli , ipad 4 performansı çok üstün ,
    Sizce bu düşüncemi dinleyip ipad minimi satıp sıfır bir ipad 4 alayım mı ? Görüşlerinizi ayrıntılı bir şekilde yazın lütfen . İpad 4 şuan pahalı aslında biliyorum dediğimi yaparsam okulnaçılınca yapacağım , mininin yeni modeli çıkıncaya kadar miniyi satmam mantıklı olur hem. İpad 4 ağırlığından dolayı sorun olmaz diye düşünüyorum sonuçta bir omuz çantam olur en azından okulda . Okul yönetimi ile görüşüp ders kitabı kullanmamayı da düşünüyorum herşeyimi ipade yükleyeceğim . Bir de defter kullanırım uzun ve işlemli yazı yazacağım derslerde . Hem ipad 4 çok uzun ömürlü gibi geliyor arkadaşlar geekbench skorlarında 1750 civarı alıyor , mini ve 2-3 750 civarlarında alıyor .

Ne dersiniz fikrimi gerçekleştireyim mi ?
    Mantıklı mı ?
    Beyaz 32gb 4g versiyon kullanıyorum . Tabletimi 1200 minimum satar , psp 200 desek , makinem normal birşey 200 gibi eder ipad 4 rahat alırım .
    Lütfen saçmalayacak olanlar yorum yazmasın ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte bunlar hep tüketim çılgınlıgı.
    Elindeki mini işini görüyorsa -ki öyle oldugunu söylüyorsun, ipad 4 almanı şuan için sadece gereksiz bir harcama olarak görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaşa katılıyorum

• İşini görüyorsa sorun yok ayrıca taşınabilirlik ve kullanım kolaylığı olarak mini daha güzel, tabi bu tutku meselesi ille de ipad 4'üm olsun diyorsan al.
  • Çok haklısın ne diyeyim , bir yanım da hazır almışsın apple . Suyunu sıkana kadar kullan sonra alırsın diyor . O nasıl olur

• Ekran boyutu ve performansı aklımı çeldi

• Hocam kullanin biraz ya bir tabir vardir yanlis anlamayin maymun istahli ki bende öyleyim s3 aldim 3-4 ay sonra iphne 4 1-2 hafta sonrada iphone 5 alacam

• Hocam haklısın bende kullanmayı düşünüyorum , maymun iştahlılık doğru , dönem o dönem ama
    Bir de cihazla çok ilgilenince sıkılıyor insan o da var

• quote:

Orijinalden alıntı: umtttt

Hocam haklısın bende kullanmayı düşünüyorum , maymun iştahlılık doğru , dönem o dönem ama
    Bir de cihazla çok ilgilenince sıkılıyor insan o da var

Aynen en iyisi fazla takmamak gerek

• Kardeş bence sende teknolojik açıdan ruhsal sorunların var.Bu konuyu açtıktan 45 dakika sonra açtığın konu;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78206030&p=1#78208955

• quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Kardeş bence sende teknolojik açıdan ruhsal sorunların var.Bu konuyu açtıktan 45 dakika sonra açtığın konu;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78206030&p=1#78208955

Mantıklı soru
  • O konuyu açarken düşünmüştüm bunun başıma geleceğini
    Dostum yaşadığım yer çok sıkıcı , teknoloji namına hiçbir şey yok neredeyse . Bende sevdiğim için akşama kadar teknoloji ile ilgileniyorum ve araştırıyorum , haklısın teknolojik isteklerim biraz fazla sadece .
    Aslında benim nakite dönüştürebileceğim bir psp'm var . Biriktirmeye de çok müsaitim . Onun için yani , asıl düşüncem telefonu değiştirmek , ipadi yükseltim telefonla uğraşmamak ise sadece bir fikirden ibaret . Bakalım ipad kalsın daha yeni diye düşünüyorum saçmalamaya gerek yok yani , para denkleştirirsem telefonu yenileyeceğim ,
    Umarım derdimi anlatabilmişimdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.