Şimdi Ara

daha hızlı daha öfkeli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu filmi konu alan veya benzeyen bi oyun söylermisiniz carbon ve pro street dışında

• most wanted
  • NFS Undergraung 1-2, Redline Street Legal Racing, Street Racing Syndicate ve Juiced 1-2 ilk aklıma gelen oyunlar Bunlar arasında bana göre en iyileri NFS U2 ve Juiced 2 dir Makinan kaldırıyorsa Juiced 2 yi tavsiye ederim hoşuna gidebilir. Oldukça geniş görsel modifiye seçeneklerine sahiptir ayrıca performans modifiyesi de mevcuttur
  • ama önce TDU oyna dediine benzemez ama en kral araba oyunu bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tai__chi

ama önce TDU oyna dediine benzemez ama en kral araba oyunu bu

Hızlı ve Öfkeli filminin tarzında oyun önerisi isteyen bir kişinin TDU dan zevk alacağını sanmıyorum gerçi. Görsel modifiye ve gece yarışları gibi unsurlar arıyorsanız TDU size göre değil uzak durun Ama saf spor otomobiller ile egzotik bir ada da (Hawaii) delicesine yarışmak istiyorsanız ve serbestlik sizin için önemliyse TDU dan iyisini bulamassınız
  • Redline Street Legal Racing çok güzel oyundur. Kontrol bakımından süper olmasada arabanın motorunu yeniden toplamak ve gece drag ları çok zevkli oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: competitor

Redline Street Legal Racing çok güzel oyundur. Kontrol bakımından süper olmasada arabanın motorunu yeniden toplamak ve gece drag ları çok zevkli oluyo

Katılıyorum Ama kontrolleri iyileştiren yamalar çıktı hatta ben hepsini indirmiştim Benim o oyundaki hoşuma giden şey aracı en ufak parçasına kadar söküp tekrar birleştirebilmemiz idi Yani zamanımı sadece garajda harcasam bile bana yetiyordu yarışmadan oyundan çıktığım çok olmuştur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • venom 800 abi sağol ve dediğin gibi tdu dan hiç hazetmem nfs serisi dışında hem free roam ı olan hemde zevkli yarış olan başka oyun varmı u2 oynadım bi müddet sonra sıktı bide direksiyonlara uyumlu olursa süper olur umarım fazla şey istememişimdir
  • most wanted dreksyonda süper g25 g25le oynamak bi başka
  • abi bende para olsa da g25 almam alıp da kulanmamak var yazık o paraya formula force ex var most wanted da sorun çıkarıyor orji de bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper srt 10

bu filmi konu alan veya benzeyen bi oyun söylermisiniz carbon ve pro street dışında

MOST WANTED
  • okumadın galiba most wanted sorun çıkarıyo speed.exe diye
  • o film e en uygun oyun underground 2
  • Beyler driftleri ile övünülen jucied2 oyununu kurdum ama alışmışız nfsye kontrollere öle acayip geldiki yani sağ sol yapınca araba çok sert bir şekilde dönüşlere giriyor nfsde sağa çok rahat çekebiliyoruz arabayı kontrollerde bunda sağa veya sola dönelim deyince araba çok sert dönüyor bu oyunun kontrolünü halledicek bir yama tarzı birşey varmı acaba???
  • hızlı ve öfkelinin oyunu war zaten ama ps2 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flywer

o film e en uygun oyun underground 2

nfs oyunlarını o filme fazla uygun bulamadım ama juiced 2 iyi gibi
    free roam var mı onda
  • Juiced 2'de serbest gezi yok. Ama serbest gezi olan bu tarz bir oyun istersen ben sana Midnight Club 2'yi öneririm.
  • Kesinlikle MW ...
  • @viper srt 10 (yahu ne güzel bir nick dir bu böyle) o zaman yukarıda saydığım listeden Juiced 2 yi çıkartağacız çünkü serbest gezme olanağı yok o oyunda Pro Steer gibi yani Sana SRS (Street Racing Syndicate) adlı oyunu önereceğim muhtemelen bu oyundan hoşlanacaksın fena oyun değildir @nForcer'ın da dediği gibi Midnight Club 2 de olabilir ama eski oyun olduğu için görsel olarak yüksek beklenti içinde olmasan iyi olur ama grafik o kadar önemli değil dersen muhakkak oyna derim zira ben hala oynarım arada

@speedy35 şöyle bir durum var Juiced 2 aslında iyi bir oyun ama ilk oyunda da varolan fizik problemleri maalesef devam ediyor o nedenle çarpışmalar esnasında saçma tepkiler almanız normal. Oynanabilirlik olarak ilk oyundan biraz daha kolay bir kontrol yapılmış keşke ilk oyundaki kontrolleri biraz daha iyileştirip piyasaya sürselerdi oyunu ama bunada şükür Kontroller arcade e daha da yaklaşmış ama bu türden hoşlanaların zevk almaması için bir neden göremiyorum. Görsel modifiyeden haz etmememe rağmen bu oyundan zevk alabiliyorum

• kendi oyunu tokyo drift war ama ps2'de
    nfs underground ve sonraki serileri oyna
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.