Şimdi Ara

Daha dün Logitech x530 5+1 aldım hoparlörün birinden ses gelmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cumartesi günü ürün elime ulaştı. Herşey iyi ve güzeldi ta ki ben eve gidene kadar. Eve gittim sistemi kurdum hepsinden ses geliyordu ama sadece biri hariç.. Enleme biçimi olan hoparlörden ses alamıyorum. Ses kartım var ve denetim masasından sorround a ayarladım. Yine olmadı.

Acaba bağlantıda mı yoksa driver ile ilgili mi bi sıkıntı var?

• Ondan ses gelmiyosa bas dan da gelmiyodur, hatalı bağlantı ya da ayarlarını tam yapamadın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Ondan ses gelmiyosa bas dan da gelmiyodur, hatalı bağlantı ya da ayarlarını tam yapamadın...

Bas dediğin büyük olan aletse ondan ses geliyor güm güm ayağımda patlıyor alet. Diğer 4 hoparlörden de geliyor fakat o enleme olandan gelmiyor. Onboarda taktım hepsinden geldi ama ses kartına takınca o hoparlör çalışmıyor..
  • @Zuisudra

Sen o zaman ses kartından 5+1 seçmemişsin ki o hoparlörden ses gelmiyor.Sen bir ses kartının ayarlarını kontrol et.Şuan 4+1 olarak çalışıyorki o uydu dan ses gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

@Zuisudra

Sen o zaman ses kartından 5+1 seçmemişsin ki o hoparlörden ses gelmiyor.Sen bir ses kartının ayarlarını kontrol et.Şuan 4+1 olarak çalışıyorki o uydu dan ses gelmiyor.

Ayarlarda bişi yok.

Şöle bişide var aklıma takılan ses kartına direkt giriş olarak jackları takınca ses gelmesi lazım deilmi hepsinden ? ben direkt takarsam 3 tane jackı 2 tanesinden ses geliyor ama 2iyi bire çeviren dalgayı kullanırsam 4+1 oluyor gene 5+1 olmuyo.

3 tane jack var siyahı siyaha yeşili yeşile turuncuyu turuncuya takıyorum ses kartından ama 2 tane hoparlor calısıyor dierleri calısmıyor anlamadım gitti. 2 yi 1 e çeviren dalga da kullanmak istemiyorum bu sefer ses kartındakı kalıteyı yakalamaz diyolar direkt takman lazım diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 1 Şubat 2010; 18:26:04 >
  • @Zuisudra

Onboarda takıp denedin mi ?Bide renkleri karıştır da dene.Çalışmayan uyduyu siyah yada diğerine tak.Ya o bozuk.Ya kart bozuk yada kart ayarlarında bir problem var.Birde bas a bağladığın yeri kontrol et oraya başka uydu bağla bakalım o çalışacak mı ?Baya bir denemeler yap.Hangisinin arızalı yada sorunlu olduğunu çözersin.
  • hoparlörün arızalı çıkması zor bir ihtimal.Uyduları subwoofer ın arkasına taktığınız anfiye center yazan yere başka bi uyduyu bağlayın mesela arkasol hoparlörü.eğer amfide center yazan yere taktığınız hoparlörden ses gelmiyorsa amfi bozuk olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onboardda hepsinden sorunsuz bi şekilde ses geliyor. Bunun dışında şimdi o 2yi 1 e çeviren dalgalardan 1 tane daha aldım hepsini birden yeşil girişe takıyorum çeviriciler sayesinde. Bu şekilde tüm uydulardan ses geliyor ama bu şekilde ses kalitesi düşer diyorlar doğru mu?
  • @Zuisudra

Sen karttaki tüm çıkışları tek tek kontrol ettin mi ?Farklı uydularla kontrol et etmediysen.2 -1 çevirici kullanmadığım için birşey diyemiycem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.