Şimdi Ara

DAHA DEMIN ILK DEFA BI KIZA SARILDIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
8
Favori
6.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
100 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thelastairbender

Assosyallikle alakası yok birader hem safsın hemde daha gözün açılmamış sen bu kızların ev halini bir bilsen yeminle soğursun . Bunlarda canlı birader tuvalete gidip s*çıyorlar burnunu karıştırıyor fasülye yiyince osuruyor , ağızları bazen leş gibi kokuyor falan bunları düşün bi dahaki sefere daha rahat davranırsın

• [simage]http://9gag.com/gag/ae3Mpbb?sc=gif[simage]
  • _____________________________
  • Kıza dokundum diye seviniyor

Orijinalden alıntı: JustCake

Kıza dokundum diye seviniyor

yapsa napar tahmin ethttp://img-9gag-lol.9cache.com/photo/aDwxeOZ_460sa_v1.gif

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Aktı mı?

Abartısız kahkaha attım gecenin birinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

Yaş 35 yolun yarısında yanlızım yine.

Hiçbir kıza sarılmadım.

Yabancı kız bulabilirsem ona sarılacağım.

Yerli kızlar sarmıyor.

turbolinea ?????????????

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • İyice abaza olmussun asosyallikle alakasi yok

Yalan konuşmam,yalan yorum yazmam.

Yalan konuşanıda yorum yazanıda sevmem.

Orijinalden alıntı: thelastairbender

Assosyallikle alakası yok birader hem safsın hemde daha gözün açılmamış sen bu kızların ev halini bir bilsen yeminle soğursun . Bunlarda canlı birader tuvalete gidip s*çıyorlar burnunu karıştırıyor fasülye yiyince osuruyor , ağızları bazen leş gibi kokuyor falan bunları düşün bi dahaki sefere daha rahat davranırsın

okuyup okuyup gülüyorum ya hahshshhshd

• Ne olucak bu oğulun uşağın hali ya oğlum valla yazık, yazmayın böyle şeyler.

Orijinalden alıntı: Muhammet

Aktı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Emily Haines

bime giderken 5 senelik bi arkadasimi gordum yolda. ilk sasirdim ve bi tebessum attim dogal olarak. kulakligimi cikardim. o da ayni sekilde karsilik verdi. ve ben ona dogru ilerlerken, o 2 saniyelik zaman diliminde acaba napsam duye dusunurken kiz bi anda sarilm pozisyonuna gecti. sarilmadan kastim normal arkadas sarilmasi iste. ben de hemen ayak uydurup sarildim iste kiza. ve orda olan olay cok ilgincti. tam o sarilma anina yakin kalbime bisey oldu. bakin hic abartmadan ciddi diyorum, heyecandan garip bisey oldu kalbime... sanki ucurumdan atlamisim da oyle bi adrenalin var kalbimde. nasi anlatsam bilemiyorum, yere dusucektim sanki o an. cok garipti cidden... kiz da cok guzel olunca tavan yapti tabi o sarilma aninda kalp ritmim.

neyse, kaldirimin ortasinda gerceklesti bu olay. kiz bana gel su kenara gidelim orda konusalim dedi. (kaldirimda insanlar oldugu icin dedi)

kizi takip ettim ve konustuk iste orda. ne yaptin ne ettin derken guzel bi sohbet ettik. konusurken heyecanlanmadim cunku kizla aram iyiydi zamaninda. cekinme olayi falan olmadi yani.
    neyse, konusmanin sonuna dogru, ben seni tutmuyim artik dedim, ve kizin elini sikarak vedalastim. ilk defa bi kiza sarildigim gibi ilk defa bi kizin eline de dokunmus oldum. resmen akrabam olmayan bi kizin eline dokundum. cok guzel bi andi cidden...

simdi size soruyorum, asosyallikten kurtulmak icin yuzlerce tavsiye veriyosunuz. ben 19 yasindayim ve boyle bi konu aciyorum. sizce kurtulus yolu var mi hala? kiz icin hicbir seydi bu, muhtemelen kim olsa sarilirdi ama ben 10 yil unutmam artik bu ani.
    Ben buyum iste beyler. sicagi sicagina usenmeden yazdim her seyi.

sana puanım 9 kanka

• _____________________________
  • Kaldırımdan kenara yürürken moonwalk yaparak gittin inş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.