Şimdi Ara

Daha 400 gb var ama dolu diyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün Pckard Bell 500 gb haici hdd aldım. daha önceden yazdığım dvdler cok yer kapladığı için bunun içine atmaya karar verdim. ama resimdeki gibi bi hatayla karsılastım. kutusunda kendinden formatlı tekrar formata gerek yok falan yazıyodu bende format atmadım. benim dusuncem fat 32 olduğu için bu hatayı verdi ama fat 32 de toplam 465 gb bellek olduğunuda göstermemesi lazım değilmi?


     Daha 400 gb var ama dolu diyor?



  • bilgisayarıma sağ tıkla yönet yazısına tıkla ordan depolamayı tıkla ordan sabit disk fılan flan yazıyor onu tıkla ve 500 gb lık hdd gorunuyormu ona bak. görünüyorsa orda hdd nın uzerıne sag tıkla biçimlendir de. formatı ntfs yapman senn yararına olacaktır. bu bir virüs işi de olabilir. ondan dolayı biçimlendirdiğinde hepsi gidecektir. tarama yapmak ıstıyorum dersen taramada yapabılırsın. ama ben sanmıyorum virüs ise programların o virüsü bulabılecegını.
  • yok ben zaten ilk mesajı yazarken bi yandan içindekileri bilg. a atıyodum. (format için) 1,5 saatirde format atıyo yarısına gldi sayılır. senin dediğini zaten yapıyodum. bundan başka bi sey olabilirmi acaba? (formatın sonucunu buraya yazarım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Si_pro -- 22 Eylül 2007; 18:30:43 >
  • format bittiğinde düzelmezse bilgisayara bir xp pro cdsi filan tak format kısmına kadar gel senn 500gb lık hdd yı sil. sonra tekrar böl. ordan ılerı gıtme f3 yap cık. bılgısayarı actıgında bir hızlı format daha cak. partion magic diye bir program var onn la dene. olmazsa ezpart dıye dos programı var dosta formatla. yap işte birşeyer :P kolay gelsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.