Şimdi Ara

Dağa-kıra-bayıra hangi otomobil iyi gider? :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
10.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

triger
  • cherry tiggo 3 al çin arabasi terios'dan güzel duruyo 33.90 fiyatı

OPEL ASTRA HB 1.6 16V GL 1997

Astra Kullanıcılarının Yeri
  • adam arabasını aldı dağda bayırda geziyor siz hala araç öneriyorsunuz
  • Almayı düşünen arkadaş dağda bayırda kullanmak istediğini söyliyor.Sizle Chery öneriyorsunuz.Bu koşullar altında çin malı almasını söylediniz ya Bence sizin beklentilerinizi karşılayacak bir kaç araç önermek gerekirse ''Renault Kangoo,Renault Clio,Dacia Logan,Fiat Albea'' gibi araçlar sizi memnun edecektir

Orjinalden alıntı: Ducatine

Dağa-kıra-bayıra hangi otomobil iyi gider? :)

Bunla dağa çıkabilirmisin bilmiyorum.Ama kır-bayır-toprak yolda rahat girersin.

0 km Terios 1.3 Düz Vites 32990 YTL

• Navara diyecem ama pahalı heralde ama öyle yollara gidiyorumki bazen. Düşünüyorum. BMW x5im olsa bile böyle yola girmem. (R12 1977 TS) Arka tampon şahinim farının biraz üstüne geliyor.

Orjinalden alıntı: G-UNITSOLDIER

reno12 toros al!!!

r12 toros SW al tam bir dağ keçisi bu araç hiç bir yere çıkmam demez,

işim gereği köylere giderim muhtarlarla arazilere bakmaya gideriz birinde r12 var,
    muhtarım çıkmaz diyorum yaa Allah deyip çıkıyor,
    muhtarım burdan geçmez diyorum hart-hurt geçiyor, yoldan falanda gitmiyoruz direk tarlaların içnden gidiyoruz şaştım kaldım walla.

(??)station wagon (siteyşın), (92)broadway, (92)concorde, ve (2003)meganéI'i her koşulda denedik diyebilirim, yıllarca bindik çünkü hepsine özellikle dağ tepe bayır toprak yol taşlı yol.... hiçbirinde sorun çıkarmadı.

ama clio symbol diyebilirim ben maliyeti de düşük olur ama 34.000'e kadar çıkacaksınız ford'un pikapları ya da jip güzel olur
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R
  •  Dağa-kıra-bayıra hangi otomobil iyi gider? :)

• Lada Niva
  • arkadaşlar dağ bayır kelimesinden bu arcın dik rampalardan taşlık ve kayalık araziden geçeceği gibi bir anlam çıkarmış olmama rağmen arkadaşın corsa kafamı karıştırıyo demesi tambir tezat oluşturmakta....

ben bugüne kadar birçok araç kullandım işim gereği birçok köylü müşterim var kullandıkları bindikleri araçları size şöle sıralamak istiyorum

renault toros= geniş bagaj hacmi yerden yüksek yapısı basit motor ve şanzumanı parça ucuzluğu tamir kolaylığı sade olması elektronik aksam yok arıza riski sıfır(merkezi kilit bile yok) 1.4 motor düşük yakıt tüketimi.... çok sağlam karoser...
    torosun en kötü yanı önden çekişli olduğu için dik rampalarda hele hele kışın buzda yada yazın çakıl ve kumluk bi rampadan yüklü yada boş asla çıkmaz.... dur kalk yapmanız imkansız...

tofaş kartal = geniş bagaj yerden yüksek yapı parçası ucuz torosa göre daha konforlu en azından merkezi kilit otomatik öncam vs arkadan itişli olması 1.6 motorla beraber çok iyi bir uyum sağlıyor ki lastikleri iyi seçilir ve hele helede arkada 200 300kg yük varsa hiçbir rampada problem yaşamaz dur kalk yaparsınız en güzel tarafı torosların yada yeni nesil araçların zincirle gittiği yollarda siz yazın kuruyolda gider gibi gidersiniz...
    basit motor basit şanzıman bol yedek parça ucuz maliyetli....
    eksi tarafları= direksiyonunuza hakim olacaksınız sürat yapmıycaksınız kaza yapmıycaksınız çabuk savrulur eğer bakımını ihmal ederseniz çok çabuk dökülür....

''yukardaki iki araç türk insanına ekmek yedirmiş çiftcisi köylüsü meğmuruna yük olmamış masraf açmamış her işini görmüş emektar araçlardır...''

gelelim esas konuya şuan bir lada niva sahibi olarak dağ bayır konusunda unimogtan sonra tek kelime niva olarak sölemek yeterli olacaktır...
    ama gelelimki 2 kapılı olması sürekli 4 çeker olmaası 1.7 motor olması birazda rus malı olması bu aracın eksileri...
    konfor sıfır rahatlık sıfır tamamen dağ ve bayır çamur kar kış üzerine kurulmuş bir makina benim 3 yaşında bir oğlum var şöle diyo baba traktörle gidelim
    yani bizim niva traktör oluyo anlıycanız :)
    ben iki ayrı araç kullandığım için binek uzun yolda ve şehir içinde siena kullanıyorum...
    dağ bayır çamur işlerine ise niva ile çıkıyorum....
    böle iki araç gibi bir imkanınız varsaa tek kelime niva derim.....

fakat hem şehir içinde hem uzun yolda hemde arazide kullnım istiyorsanız....
    dahiatsu terios (küçük motoru kolay kullanımı arazideki kendi boyutuna göre çok iyi başarısı vergisinin az olması çok büyük avantaj)
    artı 5 kapılı olması nedeniyle 4 kişinin inmesi binmesi çok kolay rahat bir yolculuk sağlar...

suzuki jimny terios gibi ama arazide daha başarılı vede sağlam ama tek eksi yanı 3 kapılı oda sizin kararınız...

suzuki vitara rahat konforlu araziye uygun kemikli vede sağlam....

bu tip araçları değerlendirin derim....

bence corsayı düşünen birisi için en ideal araç terios yada suzuki jimny olacaktır buda kendi kanaatim....

size açıklaycı bir video...
    http://www.youtube.com/watch?v=5T3OXtrjxgg

• ya torostur ya da toros
  • 2. el suzuki vitara yada nissan qashqai 1,6 benzinli

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.