Şimdi Ara

Dağ Bisikleti Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç haftadır dağ bisikletlerini araştırıyorum fakat hiç birinin üzerinde kesin olarak karar kılamıyorum.Bütçem 500-600 TL arasıdır.Önerilerinizi bekliyorum.
    Bol pedallamalar

• arkadaşım şimdi sana şu kadar söyliyim nerede oturduğunu bilmiyorum ama mesela bende elazığda oturuyorum.bende bu mayıs ayında bir bisiklet alıcam ocak 2014 itibariyle bisikletler zamlandı benim bulunduğum şehirde fazla bisiklet markası yok ama ben salcano yada bianchi düşünüyorum+yaklaşık olarak 8 senedir bisikletlerle ilgileniyorum oturduğun şehirde varsa trek,sedona,kron gibi markaları tercih etmeni öneririm ancak v fren alabilirsin tabiki 500-600 arası alacağın disk frenli bisiklet bence okadar iyi olmaz.bende salcano ng 650 2011 md var.harika bir bisiklet bu bisiklet beni yaz kış demeden sürdüğüm halde hiç incitmedi.sadece işte diskinden şikayetçiyim fazla kaldırım inip çıkmayacaksan birşey olmazda tabi zaten dağ bisikleti arıyosun dağda taşta canavar gibi bir bisiklet ama fren bakımlarını yaptıktan sonra şehir içindede kullanabilirsin bu kadar dayanıklı bisiklet hiç görmedim ha çift amortisor alma berbat benim salcano efes vardı bir kaç sene önce nasipten çıkmış demekki çalındı arası 15 gün geçmedi ng 650 aldım iyikide almışım hiç pişman olmadım iyikide çalınmış efes diyebilirim hatta orta göbekteki amortisor insanı yormaktan başka bir işe yaramıyor ön amortisör her türlü çukur ve badallara karşı yeterli fazlasıyla ha şöyle bişeyde var mekanik disk fren yaz kış çamur demeden tutar v-frende tutar tabiki ama disk frende performans böyle havalarda daha fazladır salcano ng750 v fren var fiyatı bence sana gayet uygun kalitelide ama bu fiyata kron yada sedona bulabilirsen al derim elazığın harputunu duymuşsundur harputta gezmediğim yer kalmadı ama banamısın demedi inişi ayrı bir kefti arkamda 5 arkadaşım geliyordu bisikletleriyle, hiç pedal atmayıp salmama rağmen pedalı bisikletim hepsine fark attı yarış yaptık bi arkadaşımın bianchi diğer ikisinin ümit bi tanesinin salcano olmasına rağmen fark attım tabi hepsine kusura bakma bende bi yazmaya başladımmı daha durdurana aşk olsun.başını şişirdiğim için özür kısacası sana salcano düşünürsen salcano ng 650 veya ng750 v fren öneririm ...

• Öncelikle önerilerin için teşekkür ederim arkadaşım

Nerede oturduğuma gelecek olursa Hatay'da oturuyorum.Bizim buralarda salcano,bianchi,sedona gibi markaları bulabilirsin ancak dediğin gibi bisiklet piyasası uçtu diyebilirim 2014 kimseye yaramadı Fren konusunda V Fren tercihimdir mekanik disk'e göre bakımı daha kolay ve masrafı daha az diye düşünüyorum bu benim için bir avantajdır.Bisikletle ordan burdan atlamayı zıplamayı severim. Yani alacağım bisiklette sağlamlığı ön planda olması gerekiyor.Önceki bisikletim Beldeyama Stratus'tu ve çift amörtisördü küçükken haliyle çift amörtisörlülere meraklıydım fakat büyük bir hata olduğunu birkaç sene önce amörtisörü olmayan bisikleti sürdüğümde farkettim.Onun için dediğin gibi sadece maşada amörtisör olsun istiyorum.Bu arada 17 yaşındayım.Sedona markası üzerine yoğunlaşmış durumdayım.Salcano markasını biraz araştırdım fakat şikayet edenler çok o yüzden sedona markasını şu an için ön planda tutuyorum fakat bütçemi biraz daha genişletmem lazım galiba. Sedona 701 V Fren düşünüyorum.Bana cazip geldi komponentleride fena değil.Kron XC 250'ye de baktımda onun fiyatıda 800 TL yani uzun lafın kısası SEDONA candır gerisi heyecandır Sana özenerek bende aldım başımı gittim baya yazmışım Kendimi anlatabildiysem ne mutlu bana .. @ibrahim2332

• tesadüfe bak bende 17 yaşındayım 5 yaşından beri bisiklet sürüyorum ve 11 yaşında filan vitesli bisiklet sürmeye başladım ha bide carraroyada bakmanı tavsiye ederim arkadaşımda 24 vites vardı geçen sürdüm çok beğendim dehşet bir gidişi var 24 vitesti ama modeli hatırıma gelmiyor duruma bakılırsa sende anlıyorsun bisikletten sadece fikir edinmek istemişsin şimdiden hayırlı olsun bisikletin ama ng 650nin bu seneki modellerinin renkleri pek hoşuma gitmedi bütçeyi açarsan şunuda düşünebilirsinhttp://www.salcano.com/bisiklet.php?cesit=3&sira=36
    http://www.salcano.com/bisiklet.php?cesit=3&sira=44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim2332 -- 31 Ocak 2014; 15:01:21 >

• Verdiğin linklerdeki bisikletler hoşuma gitti fakat fikrimde bir değişiklik oldu mu orası tartışılır Carraro bisikletlere de baktım şu model hoşuma gittihttp://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=77 Sedona 701 ayarında bir bisiklet olduğunu söyleyebilirim fakat kafam çok karışık bir sürü marka ve model fakat bütçeme göre hareket ettiğim için elemesi kolay oluyor.Herhalde Sedona'yı alırım diye düşünüyorum.Sedona bayisinin sahibi zaten babamın arkadaşı bir güzellik yapar inşallah fiyat konusunda daha babamla konuşmadım ama bakacaz ya zaman gösterecek herşeyi.

• baştan söylesene babamın arkadaşı diye hacı o zaman bi kolaylık yapar muhakkak sedonadan şaşma derim bu durumda hadi hayırlı uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim2332 -- 31 Ocak 2014; 16:28:03 >
    Araba İçin Branda Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hadi kardeşim allah gönlüne göre nasip etsin ben bugünlük pcden kalkıyorumm allaha emanet facen varsa mesaj at seni ekliyim bi ara alaha ısmarladık
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.