Şimdi Ara

DAĞ 2 (4 Kasım 2016) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
5
Favori
21.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten Harika Bir Filmdi İlk Serisi de Muhteşemdi. Umarım Dağ 3 İçin Senelerce Beklemeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhteşem bir filmdi arkadaşlar kesinlikle gidilip izlenmesi gerek. İnsanı duygudan duyguya sokuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok beğendim. Duygu yüklü bir film olmuş. Vizyondaki diğer filmleri sallayın buna gidin.

• Muhteşem bir film olmuş, gidin başkalarınada tavsiye edin

• Ben de bugğn gittim ve beğendim.
    Er ryan filmi ile pek çok benzer yönü vardı ama olsun
    Birkaç sahnede çok duygulandım
    Yerli üretim silahların kullanılmış olması da önemli
    Kalite olarak ben memnun kaldım
    Birtek oğuzun dövmesinin ne manaya geldiğini anlayamadım 5.11 benim bildiğim askeri ürün markası
    Bilen bir arkadaş yazarsa memnun olurum syg

• Dağ 1'ide çok beğenmiştim. Buna da bayıldım. Şöyle güzel yapımlara cidden bayılıyorum. Son senelerde çıkan en iyi Türk filmi bence.
  • bügün forum istanbuldakı cinamaxuım gidip izleyeceom 20 lıra bayılacaz artık yanında mısır felan verıyorlarmı
  • Film guzeldi. Herkese tavsiye ederim. Tek kafama takilan sey daha profesyonel vuruslar olabilirdi. Boyle bordo bereli vuruslari goremedik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi bayağı beğendim yalnız bildiğin Black Hawk Down türk versiyonu olmuş, müziklerden işlenişe kadar çok benziyor yine de o kalitede değil tabiki.
  • Filme yorumlara da bakarak büyük beklentiyle gittim ama malesef beklediğim gibi çıkmadı. Bazı sahneler çok gereksizdi ( banyo sahnesi , ilk kimi yaptın muhabbeti) . Bizim değerlerimizi yeterince yansıtmamislar.Nebiliyim insan ölürken bir şehadet getirir.Dini değerlerimize daha çok deginebilirlerdi .

• Sinemada izledim Film Dağ 1 göre çağ atlamış resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuki05

Filme yorumlara da bakarak büyük beklentiyle gittim ama malesef beklediğim gibi çıkmadı. Bazı sahneler çok gereksizdi ( banyo sahnesi , ilk kimi yaptın muhabbeti) . Bizim değerlerimizi yeterince yansıtmamislar.Nebiliyim insan ölürken bir şehadet getirir.Dini değerlerimize daha çok deginebilirlerdi .

Aslında karakterlere bakarak pekde dini yönlerinin olmadığını düşünüyorum.
    Ayrıca ordu içinde yer alan herkes dini müslüman diye seçilmiyor malesef. Dışarıdan öyle gözükse bile içi çok farklı olan insanlar vardır. Ki filmde de buna değilnildi zaten.
  • şu film bi torrente düşmedi be

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • filme gittim gercekten turk sinemasinin en ileri orneklerinden biriydi bence.
    ayrica film gercekten guzeldi yer yer duygulandiriuir insani
    guzel deginilmis noktalar var.

• Filmi 1 milyon 730 bin kişi izlemiş. Hiç bi yerde doğru dürüst reklamı yapılmadı.Tanıtımı çok zayıf kaldı fakat ilk izleyenler ben de dahil öyle bi yaydık ki filmin güzelliğini. Resmen dilden dile bu rakama ulaştı. Bence alper bey izleyenlere bi teşekkür borçlu. Filmi izleyen büyük bi çoğunluk eksikleri olduğunu düşünsede giidlmesi destek olması gerektiği her ortamda söyledi. Büyük başarı gerçekten
  • sizce bu film daha ne kadar vizyonda durur ?her cuma genelde sinemada program yeniliği olur o yüzden acelesi varsa vakit ayıracağız yoksa haftaya düşünüyoruz
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle büyük şehirlerde 1-2 hafta daha kalır. Diğer yerleri bilmiyorum. İstanbulda yaşıyorsanız haftaya vizyonda olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Büyük ihtimalle büyük şehirlerde 1-2 hafta daha kalır. Diğer yerleri bilmiyorum. İstanbulda yaşıyorsanız haftaya vizyonda olur.

yok hocam maalesef küçükşehirde yaşıyorum o yüzden bende bilemedim sinemayı aradım belli olmaz kalabilir diyorlar bilemedim
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Ben de büyükşehirde yaşamıyorum, bizim sinemada perşembe belli oluyor bir sonraki haftanın seansları. Yarın tekrar sorun, yine belli olmaz derlerse de gidin hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.