Şimdi Ara

Daewoo Damas tecrübeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İhtiyaca binaen dört ay önce 1997 model Daewoo Damas aldım. Satan adam motoru bir ay önce yaptırdığını söyledi. Şoförlük tecrübem ve arabalar hakkında kaba taslak biraz bilgim var ama o anda bu arabadan ve başka şansım olmadığından dolayı,mecburen bunu aldım. İşimi fazlası ile görüyor. İlk sahibi bisiklet gibi kullanmış. Düşünün araç fazla yakıyor diye bi elden geçireyim dedim on sekiz yaşında arabanın orijinal hava filtresini zorla söküp yenisini taktik. Bi süre kullandıktan sonra yağ lambası yandı yağ değişelim dedik orijinal yağ filtresi üstündeydi. Yaptık ettik aracın hem çekişi düzeldi hem hemde az yakmaya başladı. Km/19 kuruş yakıyordu. İki gün önce iftardan sonra çalıştırdım iki km mesafede defalarca stop etti. Sesi çok değişti. Ve en sonunda çalıştıramadim daha. Dün sanayiye gittik silindir çonta yakmiş dedi ustalar. 80 lira malzeme 200 lira işçilik, 130 lira egzoz değişim falan derken 750 - 800 lira civarı masraf çıktı. Sipariş verdik iki gün sonra malzemeler gelecek yapıma geçilecek. Çok araştırdım daewoo damas kullanıcılarının birleştiği fikir alış verişi yaptığı bir mekan yok. Var mi içinizde kullanıp tavsiyelerde bulunacak olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Daewoo Damas Tecrübeleri: Kullanıcı Yorumları ve Karşılaştırmalar

Daewoo Damas, küçük işletmeler ve aileler arasında popüler bir hafif ticari araçtır. Güvenilirliği, dayanıklılığı ve uygun fiyatlı olmasıyla bilinmektedir. Eğer bir Damas sahibi olmayı düşünüyorsanız, kullanıcı yorumlarını okumak ve diğer benzer araçlarla karşılaştırmak faydalı olacaktır.

Daewoo Damas Yorumları

Daewoo Damas sahipleri, aracın sağlamlığı, yakıt tasarrufu ve kullanım kolaylığından genel olarak memnun görünüyor. İşte bazı yaygın yorumlar:

• "Yüklü haldeyken bile güçlü ve ekonomik bir araç."
    • "Bakımı kolay ve parça maliyetleri uygun."
    • "Küçük işletmem için ideal bir teslimat aracı."
    • "Ailem için ferah ve pratik bir minibüs."

Suzuki Carry mı Daihatsu Hijet mi?

Daewoo Damas ile benzer özelliklere sahip iki popüler hafif ticari araç daha Suzuki Carry ve Daihatsu Hijet'tir. Damas, Carry'ye göre daha ucuz olma eğilimindeyken, Hijet daha yüksek tavan yüksekliği ve daha fazla oturma kapasitesi sunar. Hangi aracın sizin için doğru olduğu, özel ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır.

Daewoo Damas vs. Suzuki Carry

Daewoo Damas ve Suzuki Carry arasında karar verirken dikkate alınması gereken bazı temel farklılıklar şunlardır:

• Fiyat: Damas genellikle Carry'den daha ucuzdur.
    • Yakıt Tüketimi: Her iki araç da yakıt tasarrufludur, ancak Carry biraz daha iyi yakıt verimliliğine sahiptir.
    • Boyut: Damas, Carry'den daha küçüktür, bu da onu dar alanlarda manevra yapmak için ideal kılar.

Sonuç

Daewoo Damas, küçük işletmeler ve aileler için güvenilir ve uygun fiyatlı bir araç arıyorsanız, dikkate değer bir seçenektir. Sağlam yapısı, yakıt tasarrufu ve kullanıcı dostu tasarımı ile çeşitli ihtiyaçlara hitap eder. Kullanıcı yorumlarını okumak ve benzer araçlarla karşılaştırmak, bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok yabancı oldugumuz bir araba. Bu aractan trafikte gorursenız durdurun sahibi ile konusun tel numarasını alın derim
  • Böyle bir araba olduğunu ilk defa duydum.Şimdi baktım binek araba sandım,minivan çıktı.Ticari araç mı ?
  • adını ilk kez duydum, gördüm, benzer minivan forumları bulmaya çalışın derim.
  • Bu bildiğin sucu arabası değilmi bizim mahallede bunla damacana su satıyorlar.
  • Merhaba bende böyle bir microvan düşünüyorum tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

• Temizini bulabilseniz Suzuki Super Carry bu sınıfın lider aracıydı. Sürüşü çok keyiflidir. Küçücük motoru kısa vites aralıklarıyla insana keyif verir. 1 Ton civarı yük taşır fazlasını atarsanız 70 ten sonra yolda gezmeye başlar. Sürgülü kapıları, katlanan koltuklarıyla çok pratiktir. Avcılık, balıkçılık için idealdir. Yüksek yapısıyla çok yere girer, tırmanır. 94-98 yılları arasında hem ticaret, taşıma hem de avcılık, balıkçılık amacıyla kullandım. Onun için hayatta en zevk aldığım araçtı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NİKKO MARKA ARABALAR HAKKINDA???
    19 yıl önce açıldı
    Japon Malı Lastikler Hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temiz suzuki carryler var 7 8 bine zaten bu seride hijet damas ve carry var hangisi alınmalı birazda onu merak ediyorum ben aracı kamp için kullanmam istiyorum yükseklikte biraz önemli tabi.

• sen neymişsin be damas
  • Frene abanıp arabayı amuda kaldırmayı denediniz mi hocam
    Çocukluğumda bu arabayı sürebileceğimi düşünürdüm hep küçük olduğu için, ikonik bir araç bana göre. Allah kazasız belasız sürüşler versin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

sen neymişsin be damas

ağzım açık izledim hem beklediğimden çok daha işlevsel olduğunu gördüm hemde frene abanınca arabanın tam anlamıyla amuda kalktığını çok iyi ya

• ceycey11 kullanıcısına yanıt
    Hep aklımdan geçerdi,cidden aracın 2 tekerlek üstüne kalkabileceği.Demek ki oluyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanos olmasın o ?
  • O aracın yürüdüğüne dua etmek lazım adam hiç bileyi değiltirmeden kullanmış.

• Arabanın motorunu kısmen yaptırdık. Bayram üstü olduğu için ve evde yeni dünya bir bebek olduğundan arabasız kalmak istemedim idare eder yaptık bayramdan sonra tamamlarız dedik. Şu anki masraf 450 TL. Bi 650 civarı yeme ihtimali yüksek. Ama ben memnunum, çünkü tamamen bütçe ile alakalı.
    Elimde merkezi kilit sistemi ve otomatik cam sistemi var, motor yapıldıktan sonra kaportayı elden geçirip elindeki aksesuarları takarsam benim işimi uzun bir süre görecek. Bu arada kamp yapacak arkadaşlar için, arka koltuğu yatırınca iri yarı bir insan bile rahat rahat arabanın içinde yatabilir. Çok yoğun bir işte çalıştığımdan çok fazla fırsat buldukça bulup yazamıyorum ama arabanın son hali ile resimlerini eklerim inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim_Tanas -- 21 Temmuz 2015; 1:23:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.