Şimdi Ara

DACİA LOGAN MI YOKSA RENO CLİO SYMBOL MÜ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
17.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: crepiss

bence clio ile logan vestel le regal gibi tercih sizin ancak unutulmaması gereken aynı donanıma sahip iki araçtan logan yaklaşık 5 milyar daha ucuz ve daha büyük yol tutuşu flanda gerçekten iyi

ancak eğer logan alırsan bayiile anlaş park sensörü almaya çalış gerçi alışınca sorun kalmıyo ama ilk zamanlar arka tarafın görüşü biraz zorluyo..

bide eğer alabilirsen aracı hiç bayiden çıkarmadan biraz fark ver lastikleri değiştir. lastikler sert hamurlu kışın fazla kayıyo bu iki eksi tarafı haricinde logan parasına göre alınacak en iyi araç

LOGANIN NE YOL TUTUSUNDAN BAHSEDIOSUNUZ YA bu araba slolom testınde takla atmassa devrılmesse bende bu işi bilmiyorum bu aracun yapısı uygun deıl bıkere yol tutuşunaAma bu araçla aracı satın alan arkadaş rallı yapmıyacağı için seçim yapmasında bu dez avantajı bır etken deıldır.
    Ben olsam 2Aracıda almam ama illa da alınacaksa sembol daha iyidir daha kalıtelı olduğunu dusunuyorum en azından bence hyundaı de seçım yapılabılır hyundaının içi yanı acsend bu araçlardan daha ıyı yapılmıs kalıte olarakta logandan daha ıyıdır tavsiyem hyundaı olsun yada clio hyundaının 1,5 dizelleri lerı bı ara 3 silindirliydı bunuda hatırlatim sana yada baska bı araç bul clio&acsend

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRODRİVER -- 3 Nisan 2007; 7:19:11 >

• ben 2004 model clio dizel kullnıyorum parçası ucuz satacak olsam müşterisi hazır , daha aracım 26.000 km de son sürat olarak 190 gördüm ve bu sürata ulaşmak için bazı arabalar gibi zorlanmıyor clio nede olsa turbo dizel yakıt şu anda karma kullanımda 118 krş yakıyor , sollamalarda rezil etmiyor çok çabuk devirleniyor , ben aracımı servise sokmuyorum arkadaşım var özel servis ona yaptırıyorum bakımlarını , haaa birde aracımın klimasını açtığım zaman kesinlikle motor zorlanma hissi dahi vermiyor , bir kere dacia ya binmiştim adamlar gösterge tablosunda kırmızı led lamba kullanmışlar daha başka bişeye bakmaya gerek yok zaten
  • Bence clio kesinlikle.
  • clio...
  • Bence Clio daha iyi hem 2. elde daha rahat satılır hemde logana göre çok azda olsa daha kaliteli.
  • Ya hakketten çok boş konuşuyoruz!
    Renault Clio nun donanımsız fiyatına donanımlı dacia logan alıyorsunuz!
    Renault Clio TR pazarında marka olmuş, talebi çok daha pahalı Dacia logan daha marka olamamış, talebi az, daha ucuz.
    Bu bu kadar basit. yok o kaliteliydi, yok onun yol tutuşu çok kötüydü. Geçin bunları! İkiside kullanılan parçaların bir kısmı aynı zaten!
  • quote:

Orjinalden alıntı: autoshow

Ya hakketten çok boş konuşuyoruz!
    Renault Clio TR pazarında marka olmuş, talebi çok daha pahalı Dacia logan daha marka olamamış, talebi az, daha ucuz.
    Bu bu kadar basit. yok o kaliteliydi, yok onun yol tutuşu çok kötüydü. Geçin bunları! İkiside kullanılan parçaların bir kısmı aynı zaten!

AYNI OLAN PARCALAR SINIRLI motor ve gostergeler aynı olan dier parçalar megan ve cliodan uyarlanmış parçalar ve çok ucuz bır araç iyi olan hiçbir zaman ucuz olmaz helekı bir fırma 2 tane benzer araç yapıyosa birisine kendi adını verıp dıerıne kendı adını armasını vermıyosa bu aracın çok ıyı olmadığını gösterır bıze beni ilgilendırmez gerçi. iyi olup olmadığı .
    ben sadece yol tutamayacağını söyledim bu aracın ama ben olsam clio alırım bıraz daha paraya kıyarım ama logan almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRODRİVER -- 3 Nisan 2007; 9:07:12 >

• Ben logan derim.
    Bir defa aynı motorları kullanıyorlar ama logan daha geniş bir araba.
    Şanzıman olarak Logan Megane 2 şanzımanı kullanırken, clio symbol halen " hıza duyarlı ' vites koluna sahip şanzımanı kullanıyor.
    Clio symbol 10 senedir aynı kasayı kullanıyor, logan daha taze...
    Üstüne üstlük symbolü 36000 e satmaya çalışıyorlar. ( 3-5 ay öncesindeki fiyatları )
    Ama sonuçta her ikiside birbirinin emmi oğlu, birisi yaşı gereği daha büyük. Ben yenisi al derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

ben 2004 model clio dizel kullnıyorum parçası ucuz satacak olsam müşterisi hazır , daha aracım 26.000 km de son sürat olarak 190 gördüm ve bu sürata ulaşmak için bazı arabalar gibi zorlanmıyor clio nede olsa turbo dizel yakıt şu anda karma kullanımda 118 krş yakıyor , sollamalarda rezil etmiyor çok çabuk devirleniyor , ben aracımı servise sokmuyorum arkadaşım var özel servis ona yaptırıyorum bakımlarını , haaa birde aracımın klimasını açtığım zaman kesinlikle motor zorlanma hissi dahi vermiyor , bir kere dacia ya binmiştim adamlar gösterge tablosunda kırmızı led lamba kullanmışlar daha başka bişeye bakmaya gerek yok zaten

Arkadaşım sizin araç 65HP mi yoksa 80HP mi? 1500cc dizellerin bildiğim kadarıyla iki farklı motor seçeneği var

• quote:

Ya hakketten çok boş konuşuyoruz!

Açın Türkiye'nin önünü...
  • hakaten açın türkiyemin önümü:))
    mazot 1 ytl.
    ötv yok!
    kdv nin yarısı :))
    ikinci el ithalat serbest.
    bizde mercedese binelim:))

Genç parti propagandası gibi oldu. Ama bunlar gerçek olsa tam süper olacak!!!
  • quote:

hakaten açın türkiyemin önümü:))
    mazot 1 ytl.
    ötv yok!
    kdv nin yarısı :))
    ikinci el ithalat serbest.
    bizde mercedese binelim:))

Genç parti propagandası gibi oldu. Ama bunlar gerçek olsa tam süper olacak!!!

BENDE ADAYIM BENDE ATAYIM OZAMAN ::)))
    OTV . KDV. HARÇ. OZL ILTSM VRG. STOPJ.OZEL TKTM VRG.HBRLESME VRG YOOOOOOOOOOOOOOK
    BENZIN 500,000 EKMEK BEDAVA ÇİFT ÇİYE MAZOT BEDAVA HATTA MAZOT ALDIĞI İÇİN BİZ PARA ODICEZ
    ferarıyle ortaklaşa tofaş F55 türkiyenın ılk yarış otomobilini yapıcaz söz heeeeeeeeeeee
    DACIA LOGAN GTI TWINTURBO YU URETICEZ(Ama bunun parçalarıda clionunkıne deılde artık modenaya benzıcek yıne orjın olmıcak bızde yalan yok) Benzinde 500000 olduundan artık 1,4 motorlulara bınmıceksınız
    ATRASYON PARTI (adımızı atmaktan aldık geleceğin temellerini şimdiden atıcaz)
    konuya bak nerelere gıttı bravo

• arena da cikmisti gecen doguda butun dukkanlarda akaryakit satilliyordu kacak olarak cig kofteci bile benzini litresi 1 ytl den satiyordu cem uzan da onlardan alacak herhalde
  • Bazı arkadaşların söyledikleri çok doğru. Eğer Clio alırsan acil para lazım olduğunda elinden daha çabuk çıkar. Ancak binicem bi de sıfır ve ucuz olsun diyorsan Dacia Logan. Ayrıca 2007 modellerinde kasa tipi azda olsa değiştirilmeye başlanmış. Arka kapakta kanat varmış gibi duruyor. Ön panjurda siyah plastik değil kasa rengi. Zaten arabayaı birleştirdiğin zaman Renault'un en toplama ama kaliteli aracı çıkıyor. Clio motor, megane2 şanzıman, clio3 şasi daha ne olsun. Sadece bu aracın Türkiye'de pazarı yok diye kötülemek haksızlık olur.

quote:

AYNI OLAN PARCALAR SINIRLI motor ve gostergeler aynı olan dier parçalar megan ve cliodan uyarlanmış parçalar ve çok ucuz bır araç iyi olan hiçbir zaman ucuz olmaz helekı bir fırma 2 tane benzer araç yapıyosa birisine kendi adını verıp dıerıne kendı adını armasını vermıyosa bu aracın çok ıyı olmadığını gösterır bıze beni ilgilendırmez gerçi. iyi olup olmadığı .
    ben sadece yol tutamayacağını söyledim bu aracın ama ben olsam clio alırım bıraz daha paraya kıyarım ama logan almam.

aracın markasının altına iyi bak DACIA yazısının altında by Renault yazıyor. Çok utansalar bu araçtan onu da yazmazlardı.

• quote:

Orjinalden alıntı: KUNG-FU 61

quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

al birini vur ötekine ama sümbül elbet daha iyidir en azından tasarımının t sinden azda olsa nasibini almış logan tam bir takoz ben ikisinede para vermem o paraya ikinci el çok temiz güzel araçlar var şahsen bunların sıfırına bineceğime gider temiz ikinci el bir Golf alırım çok daha iyi bence alınmayacak araçlar

olabilir

fena yorum yapmış arkadaş

• benim bildiğim bu dacia loganı bazı ülkelerde renault diye satıyorlar yanılmıyorsam sadece ablemi değişik şimdi reno arması olunca dahamı kaliteli olacak bizim ülkemizde o reno armasını satılsa ondan kaliteli araç olmazdı bu olay sadece bütce meselesi sümbül alacağıma dacia alırım volkswagen alacağıma skoda alırım audi alacağıma volkswagen alırım sonuçta sadece fiyat artı beklenti
  • renault clio bence logandan daha iyidir tavsiyem renault
  • clioların aynalarının 850 ytl olduğunu öğrendikten sonra daha da reno lafı etmem galiba...
  • dostum naaptın ya 850 lira bi aynaya verilirmi?eğer öyleyse yuh valla.bide yerli adı altında kazıklıyorlar alanı.eğer mutlaka ikisinden birini alacaksan okadar para verme clıoya al bi logan kullan,baya fiyat farkı var bence logan.kullananlar memnun yedek parçalarıda daha ucuz.taksici logan sahiplerinden öğrendiğim bilgiler kadarıyla çoğu logana dönecekmiş.aradaki farkıda sana kalır, 2.eli baya iyileşti loganların.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

clioların aynalarının 850 ytl olduğunu öğrendikten sonra daha da reno lafı etmem galiba...

Hangi modelinin o fiyata satılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.