Şimdi Ara

DACİA LOGAN MI YOKSA RENO CLİO SYMBOL MÜ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
17.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Allochthonous

logana binmedim hiç ama clio sağlam sorunsuz arabadır.
    yol tutuşuna millet mok atmış.acaba 70-80le girilmesi gereken viraja arkadaslar kaçla girmeyi deniyor?
    bunlara ek olarak albea alabilirsin oda rahattır cliodan iç mekanı daha geniş.

Alıntıları Göster
    logan her daim daa ii 2.el de bile işi yapa biri olarak söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: acayipadam

Alıntıları Göster
    iyi o zaman lütfen ankara söğütözü mais renault ve logan başbayisine bir telefon aç.Adamlar logan da satıyor.2005 model logan sahiplerinin ve 95 toros sahiplerinin durumunu izah etsinler.Acaba sence toros sahiplerinin mi logan sahiplerinin mi durumu iyicedir?Lütfen telefon aç.
    quote:

Orjinalden alıntı: acayipadam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etit -- 3 Şubat 2007; 16:15:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: etit

iyi o zaman lütfen ankara söğütözü mais renault ve logan başbayisine bir telefon aç.Adamlar logan da satıyor.2005 model logan sahiplerinin ve 95 toros sahiplerinin durumunu izah etsinler.Acaba sence toros sahiplerinin mi logan sahiplerinin mi durumu iyicedir?Lütfen telefon aç.
    quote:

Orjinalden alıntı: acayipadam

Alıntıları Göster
    bu ikisi arasında logan

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan.

bu ikisi arasında logan

Alıntıları Göster
    bu tür topicler de yanlış.Zaten tuhaf birisi de corolla mı logan mı diye topic açmıştı.Bu topic de aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etit

bu tür topicler de yanlış.Zaten tuhaf birisi de corolla mı logan mı diye topic açmıştı.Bu topic de aynı.

Alıntıları Göster
    logan karton gibi araba git clio al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo Pacino

logan karton gibi araba git clio al

Alıntıları Göster
    bugün kırşehirde karlı bir hava hakim clio symbol ile tepede laguna ve megane yi kötü lastiklerle geçtim araç 37000 de tekerler hiç değişmedi ancak ben söylüyorum clio symbol çok güzel yol tutuşu olan bir araçtır soruyorum size denemeden bilmeden görmeden v.s konuşmayın
    clio symbolde bir arabadır
    ve ben haber veriyorum ki size
    clio alasınız diye
    sevgilerimle
    imzaya dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: RENAULT CLİO SYMBOL

bugün kırşehirde karlı bir hava hakim clio symbol ile tepede laguna ve megane yi kötü lastiklerle geçtim araç 37000 de tekerler hiç değişmedi ancak ben söylüyorum clio symbol çok güzel yol tutuşu olan bir araçtır soruyorum size denemeden bilmeden görmeden v.s konuşmayın
    clio alasınız diye
    sevgilerimle
    imzaya dikkat

Alıntıları Göster
    Loganin nasil yol tutusu iyi anlamadim testlerde takla atti

Symbol Daciadan cok daha iyi ama bunun yaninda ALBEA ikisinden de iyi...

Dacia 5 bin eorluk araba yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 6 Şubat 2007; 21:12:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Loganin nasil yol tutusu iyi anlamadim testlerde takla atti

Symbol Daciadan cok daha iyi ama bunun yaninda ALBEA ikisinden de iyi...

Dacia 5 bin eorluk araba yani

Alıntıları Göster
    clio=0 , Logan=1
  • ikiside birbirinden dandik,ama elle ikisi arasında tercih yapacaksan tabiki renault.Ama bence 95 model renault 9 hapsinden iyidir.ben 10 yaşımdan beri renault 9 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: danny99___

ikiside birbirinden dandik,ama elle ikisi arasında tercih yapacaksan tabiki renault.Ama bence 95 model renault 9 hapsinden iyidir.ben 10 yaşımdan beri renault 9 kullanıyorum
    İkiside pek işe yaramaz...Bu yaramayanlara albea da eklenebilir...Bence günümüzün şahini doğanı...13-14 milyar gibi bir rakam vermeyi düşünüyosun bu araçlara yazık edersn bence...Çok güzel arabalar var o fiyata...istersen daha sonra örneklerde sunabilirim...

• hakketen de kardeşler logan abisinin eskilerini giyiyor logan cliodan kötü demeyelim ama daha iyi de diyemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aagir

hakketen de kardeşler logan abisinin eskilerini giyiyor logan cliodan kötü demeyelim ama daha iyi de diyemeyiz
    Eğer bu en son çıkan Renault Symbolleri kastediyorsan Symbol derim.Ama eskileri kastediosan Logan derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_casillas

Eğer bu en son çıkan Renault Symbolleri kastediyorsan Symbol derim.Ama eskileri kastediosan Logan derim

Alıntıları Göster
    ya bu forumda hakikaten anlama ve algılama güçlüğü çeken BAZI kalın kafalı arkadaşlar var. Adam clio symbol mü logan mı diye soruyor hiç alakasız cevaplar vermiş bazıları..... ne deyim ki......
    bence de logan alt yapı ve motor renault teknolojisi sadece kasa değişik ki bence estetik olarak da clio symbollerden çok daha iyi clio ların ön farları yok mu aynı PATLAK KURBAĞA GÖZÜ gibi duruyor ve iğrenç arka kısmıda kambur gibi ve arkaya yetişkin biri bindiği zaman samimi söylüyorum başı tavana vuruyor. logan hiç olmazssa hem içi daha geniş hem de KURBAĞA GÖZÜ gibi patlak farları yok sanki kaportadan dışarı çıkacakmış gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

ya bu forumda hakikaten anlama ve algılama güçlüğü çeken BAZI kalın kafalı arkadaşlar var. Adam clio symbol mü logan mı diye soruyor hiç alakasız cevaplar vermiş bazıları..... ne deyim ki......
    bence de logan alt yapı ve motor renault teknolojisi sadece kasa değişik ki bence estetik olarak da clio symbollerden çok daha iyi clio ların ön farları yok mu aynı PATLAK KURBAĞA GÖZÜ gibi duruyor ve iğrenç arka kısmıda kambur gibi ve arkaya yetişkin biri bindiği zaman samimi söylüyorum başı tavana vuruyor. logan hiç olmazssa hem içi daha geniş hem de KURBAĞA GÖZÜ gibi patlak farları yok sanki kaportadan dışarı çıkacakmış gibi duruyor

Alıntıları Göster
    dacia yi uc yil once kiralamistim ataturk hava alanin dan

motor ayni falan ama yinede renaultla kiyaslanmaz kapi kolundan tutta ne bileyim herseyinde bir kalitesizlik goze carpiyor uc yil icinde de bu kalite politikasinin degisecegine inanmiyorum zaten kalitesi renault la ayni olsa ayni paraya satilir en dogru mantikla bence boyle

ama yinede ali,mayacak bir araba degil nede olsa yurdum insani yillarca 131 lere sahinlere dogan gorunumlu sahinlere bindiler ve dacia dan daha yuksek rakamlar verilmistir tahminime gore (fiatlari oranlarsan asagi yukari )

• quote:

Orijinalden alıntı: polotje

dacia yi uc yil once kiralamistim ataturk hava alanin dan

motor ayni falan ama yinede renaultla kiyaslanmaz kapi kolundan tutta ne bileyim herseyinde bir kalitesizlik goze carpiyor uc yil icinde de bu kalite politikasinin degisecegine inanmiyorum zaten kalitesi renault la ayni olsa ayni paraya satilir en dogru mantikla bence boyle

ama yinede ali,mayacak bir araba degil nede olsa yurdum insani yillarca 131 lere sahinlere dogan gorunumlu sahinlere bindiler ve dacia dan daha yuksek rakamlar verilmistir tahminime gore (fiatlari oranlarsan asagi yukari )

Alıntıları Göster
    aracları alırken evladiyelik olsun diye almıyoruz, logan ile clio arasında kalite,konfordan öte düşünülmesi gereken bi gün mutlaka elden çıkaracağımızdır. En rahat clioyumu yoksa loganımı elden cıkara biliriz, bunu düşünün, ( bizde 2 clio, 1 R19 var)

• quote:

Orijinalden alıntı: RENAULT CLİO SYMBOL

clio alasınız diye
    sevgilerimle
    imzaya dikkat

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RENAULT CLİO SYMBOL

clio alasınız diye
    sevgilerimle
    imzaya dikkat

ne alaka arkadaşım, böylesi çocuksu paylasımlar... 40km ile giden clioyu, 50km ile giden sulu bis sollarsa bu bis in daha iyi olduğu anlamına mi geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnplt

aracları alırken evladiyelik olsun diye almıyoruz, logan ile clio arasında kalite,konfordan öte düşünülmesi gereken bi gün mutlaka elden çıkaracağımızdır. En rahat clioyumu yoksa loganımı elden cıkara biliriz, bunu düşünün, ( bizde 2 clio, 1 R19 var)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mtnplt

Peki hangisi daha rahat elden çıkarılabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fahreddin

quote:

Orjinalden alıntı: mtnplt

Peki hangisi daha rahat elden çıkarılabilir?

Alıntıları Göster
    butun araclar elden çıkartılır, ama clioyu satarken değeri logan kadar düşmez, bu loganın kötü araba olduğu anlamına gelmez, sadece ülkemizde logan istenilen pazarı oluşturamadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnplt

butun araclar elden çıkartılır, ama clioyu satarken değeri logan kadar düşmez, bu loganın kötü araba olduğu anlamına gelmez, sadece ülkemizde logan istenilen pazarı oluşturamadı...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benci clio olsun logan olsun ikinci el alındıktan sonra değişen hiçbir şey olmaz clio u yu logan a göre daha pahalı alır ilerde de daha pahalıya elden çıkartırsın. Loganı da ucuz aldığın için onu da ucuz satmak zorundasın fark nerde? FARK SIFIR KM almakta Logan sıfır km alırsan elinde patlar değeri çok düşer ancak söz ikinci el oto oldumu bence LOGAN derim clio yla aynı motora sahip renault un teknolojisini kullanıyor yakıtı tasarruflu, parça sıkıntısı yok ve ayrıca daha düne kadar bindiğimiz Doğan şahın broadway türü arabalardan da bence kat kat daha güzel en basiti klima ve ABS var bu fiyata daha ne olsun?????

• quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

arkadaşlar benci clio olsun logan olsun ikinci el alındıktan sonra değişen hiçbir şey olmaz clio u yu logan a göre daha pahalı alır ilerde de daha pahalıya elden çıkartırsın. Loganı da ucuz aldığın için onu da ucuz satmak zorundasın fark nerde? FARK SIFIR KM almakta Logan sıfır km alırsan elinde patlar değeri çok düşer ancak söz ikinci el oto oldumu bence LOGAN derim clio yla aynı motora sahip renault un teknolojisini kullanıyor yakıtı tasarruflu, parça sıkıntısı yok ve ayrıca daha düne kadar bindiğimiz Doğan şahın broadway türü arabalardan da bence kat kat daha güzel en basiti klima ve ABS var bu fiyata daha ne olsun?????

Alıntıları Göster
    siz loganın modifiye halini gördünüz mü hiç . böyle konuşuyorsunuz. benim passat alacak param olsa bile gider logan alırım . sırf tavanı için yine alınır .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.