Şimdi Ara

Dacia LODGY kulubü (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
23
Favori
214.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracın multümedia kullanım klavuzu var mı? sd kart ya da usb de hangi formatları destekliyor bilmiyorum ben...
  • pburak1903 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş merhaba . Aynı arıza brnede de oluştu. Arabayi yeni aldım. 2. Gün yıkamacıya goturdum. Yıkamadan çıktım. Başlangıçta az sonraları devir verdikce yavas yavaş artmaya başlayan ve şimdi 2hafta oldu. Artık kesilmeyen bir ses oldu motor çalıştıkça devam eden bir ses . Devir artınca ses te artıyor . Motor fanı ya da klima sesi gibi bir ses. Siz cozebildiniz mi. Nasıl çözdünuz.servise hesabın nasıl cikabileceginden dolayı da goturmeye çokta bi istekli degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LodgyEser kullanıcısına yanıt
    sağ arka koltuğun ordan gelen sesse çözemedik. Yakıt pompasından deniliyor. Yarım kontak açın o zaman duyulan sesten bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LodgyEser

Arkadaş merhaba . Aynı arıza brnede de oluştu. Arabayi yeni aldım. 2. Gün yıkamacıya goturdum. Yıkamadan çıktım. Başlangıçta az sonraları devir verdikce yavas yavaş artmaya başlayan ve şimdi 2hafta oldu. Artık kesilmeyen bir ses oldu motor çalıştıkça devam eden bir ses . Devir artınca ses te artıyor . Motor fanı ya da klima sesi gibi bir ses. Siz cozebildiniz mi. Nasıl çözdünuz.servise hesabın nasıl cikabileceginden dolayı da goturmeye çokta bi istekli degilim.

Hocam aracı servise bakıma götürdüğümde gelen sesi ben söylemeden ustada farketmiş.Bi parçayı değişmiş ama ses halen devam ediyor.Önemli birşey olduğunu düşünmüyorum.Arkadaşta da aynı araç var ve ondan da aynı ses sorunu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: pburak1903

quote:

Orijinalden alıntı: LodgyEser

Hocam aracı servise bakıma götürdüğümde gelen sesi ben söylemeden ustada farketmiş.Bi parçayı değişmiş ama ses halen devam ediyor.Önemli birşey olduğunu düşünmüyorum.Arkadaşta da aynı araç var ve ondan da aynı ses sorunu var.

Ses motorun üstündeki hava borusunun bağlantısından geliyor yenisi ile değişim çözüm değil kelepçe takip devam edin.

• Merhaba arkadaşlar şu an iki araç arasında gidip gelmekteyim gerçi lodgy gurubunda bunu paylaşmak ne kadar objektif bilemedim ama gene de görüşlerinize ihtiyacım var :)

2011 model 42.500 de scenic (cam tavan ne navi yok 5 kişilik) 52.000 TL

2016 model sıfır Dacia lodgy stepway 60.000 TL 40 peşin kalan 15 ay faizsiz vade

Donanım olarak tabiki scenic fakat biri 2011 diğeri daha sıfır km 2016

birinin Garantisi yok diğeri garanti kapsamında

ve en çok kafama takılan 3 - 4 yıl sonra satmaya kalktığım da hangisinden daha az zarar ederim onu düşünüyorum. Sonuçta 4 yıl sonra biri 4 yaşında iken diğeri 9 yaşında bir araç olacak aynı şekilde km de 45 - 50 bin daha fazla olacak.

görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
    Teşekkürler.
  • piyanistokan90 P kullanıcısına yanıt
    Lodgy al kafan rahat olsun

Cevabı kendin vermişsin zaten=ve en çok kafama takılan 3 - 4 yıl sonra satmaya kalktığım da hangisinden daha az zarar ederim onu düşünüyorum. Sonuçta 4 yıl sonra biri 4 yaşında iken diğeri 9 yaşında bir araç olacak aynı şekilde km de 45 - 50 bin daha fazla olacak.
  • piyanistokan90 P kullanıcısına yanıt
    Lodgy daha az sorun çıkarır çıkarırsa uciza maal edersin .
    Scenic çok donanımlı ve cok elektronik malzemeye sahip sorun çıkarırsa pahalıya mal olur.
    Ben scenic alacakken lodgy e döndüm.

• Arkadaşlar,

2016 Lodgy 7 koltuklu aracımız var.2 sorum olacak.

1- Arka koltuklarıdaki Kemer tokaları çok dışarda bunları içeri çekebiliyormuyuz.
    2- Necvox navigasyon var fakat hareket elinde güvenli sürüş uyarısı geliyor,bunu nasıl kapatabiliriz,ayarlardaki fren uyarısını açık ama kapatamıyorum,aktiv değil o kısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr.sertac -- 24 Ekim 2016; 15:38:21 >
  • Lodgy kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak,

Lodgy bir otomobil olmasına rağmen küçük işletmelerde getir götür işlerinde kullananlar var mı?

Aracın dengesini ve rijitliğini bozmadan ne kadar yük atabiliyorsunuz?

Sürekli yük taşımadan dolayı oluşan kronik bir sorun ile karşılaştınız mı?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar.

• 7 koltuk 90bg almayı düşünüyorum. En son 58000 fiyat aldım. Listesi 62.600 gözüküyor, daha önce Dacia almadığımdan pazarlık miktarını bilmiyorum. Acaba fiyat nasıl, daha ucuza bulunabilir mi?

• bu fiyatı nereden aldınız ?bende 7 koltultu 90 veya 110 luk dusunuyorum...buarada son zamanlarda fiyat alan arkadaş varsa yazabilirmi?teşekkürler.
  • 17 kasım itibarıyla fiyatlara dolar güncellemesi adı altında zam yapılmıştır.ben dün itibarıyle laureate 7 koltuk 58500 tl 38 bin tl kredi kullanarak sipariş verdim. yer istanbul kavacık.bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 17 Kasım 2016; 10:7:27 >
  • bayi indirimli son fiyat nedir. yeni alanlar varsa...
  • Merhaba arkadaşlar.

Bugün inşallah Lodgy Stepway 1.5 7 kişilik 110 HP aracımızı teslim alacağız. 4 hava yastıklı (2 yan hava yastığı da olan bu model özel ürettimmiş) ve arka park sensörü dahil aracı 62.750 TL ye aldık. Arka park sensörü aracın orjinalinde yok bildiğim kadarıyla ama bizim araca takılmış. İstanbul Ümraniye'den aldık aracımızı. Bir çok bayiden fiyat aldık ama en uygunu buradaydı. Aracı kullandıkça deneyimlerimizi paylaşırız inşallah.
  • bende almayı duşunuyorum sıfır fiyatı nedir
  • slm nasıldır loddy All Road 1.5 dCi 110 bg 6 ileri

yoksa 90 lik laturemi almak lazım
  • Arkadaslar selam 5 koltuklu laurette modelinde isofix varmi acaba.

Tesekkurler

• Bende Lodgy alma arefesindeyim test sürüşüne gittim çok beğendim aracı yalnız 5 ve 7 kişilik modelleri var ne fark var aralarında ikinci ellerinde satılırken hangileri tutuluyor ben 2014-2015 model 2. el 20-30 bin km bir araç düşünüyorum birde ikinci el bakarken 5 ve 7 kişilik araçlar arasında fiyat farkı oluyormu
  • akaco23 kullanıcısına yanıt
    isofix mevcut
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.