Şimdi Ara

Dacia Lodgy hakkında düşünceleriniz neler? Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam bu araçtan bahsetmişti ilk zamanlar. Ancak bir arkadaşı iyi değil falan demişti. Özelliklerine bakıldığında tam isteklerimizi karşılıyor bagaj konusunda ancak foruma da bir sorayım dedim Nasıl bilirsiniz Lodgy'i alınır mı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alırsanız 7 kişilik alın. O fiyata alınacak en uygun büyük aile arabası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni modelleri küçük Anadolu şehirlerinde taksi olarak kullanılıyor. 7 kişilik olana bir kaç kez denk gelmişliğim var standart doblolu eniştenin geçeceği ikinci araç.

• İş yerinde ara sıra kullanıyorum 7 kişilik olanı. Bence ihtiyaca göre alınabilecek güzel bir araç...
  • Cillop gibi aile aracı. Adı üstünde aile için olsun, bagaj ihityacı olsun alınacak en makul fiyatlı ve en mantıklı sorunsuz araba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arabanın 110 beygirkikleri var.İlk çıktığında o motor le çıkıp sonradan gücü düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam.Denk gelirse 110 luk alın derim

• Duster gibi otomatiği de olsa şu anki piyasa durumunda neredeyse başka araç satılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Bu SUV alınır mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ucuz renault scenic. 7 kişilik olanları tutuluyordu.
  • Herkes aracın genişliğinden fiyatından gücünden bahsetmiş ama kimse de güvenlikten söz etmemiş.

Araç alırken güvenliğe kaç kişi bakıyor acaba?Her şey fiyat donanım motor değildir.

Euro ncap ta 2012 de 3 yıldız almış bir araç.Muhtemelen 2019 da girse 2 yıldız alır.Belki onu bile alamayacak.

Ben gidip başka araca bakardım.Yeni diye güvenliksiz araca binmezdim.

www.euroncap.com
    Resmi Dicia Lodgy 2012 güvenli derecelendirme sonuçları
    https://www.euroncap.com/tr/results/dacia/lodgy/10918

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Devils_ -- 28 Şubat 2019; 9:6:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.