Şimdi Ara

Dacia Duster Kazası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
10.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkan74

quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

Nasıl bir ön yargı nasıl bir karalama nasıl bir cahillik bilmiyorum direk suç dacia atılmış geçen bmw tırın altına girmişti aradaki 7 farkı bulun deseler bulamazsınız !

Dacia Duster Kazası

yahu nasıl mantıktır bu,sanki başlık dacia öldürdü.guzel kardeşim o şekılde hangı arac olsa sonuc degişmez fakat araç duster ve bende duster kazası yazdım,bmw x6 yapmış olsa kazayı bmw x6 kazası yazardım,oldu mu anladın mı?[color=#FF0000

İyi diyorsun da güzel kardeşim bende sana bir şey demiyorum ki ben facia teneke diyenlere diyorum neden üstüne alındın anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tip kazaların olması normal ankara istanbul otobanını sıklıkla sakarya istanbul arası kullanıyorum
    mevcut tır ve kamyon trafiği e5' i kullanmıyor bu yolu kullanıyor bazen 170 km seyahatlarimde orta iki şerit
    sadece ağır vasıtalardan oluşuyor körfez kısmını anlatmama gerek yok herhalde o yüzden sakaryadan itibaren
    3.köprü yolunun yapılıp trafiğin rahatlaması lazım bencede sıkışık zamanlardada istanbuldan sakaryaya kadar
    arabasının gazını test etmeye kalkmakta cesaret işidir çünkü çok denk geldim tırlar her an sol şeride çıkabiliyor
  • Haberdeki araba Dacia değil. Çinlilerin kopya olarak yaptığı Bacia o. Dacia tırı parçalar. Ama kendisi sağlam kalır. Tamam. Bitti. Herkes dağılsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Haberdeki araba Dacia değil. Çinlilerin kopya olarak yaptığı Bacia o. Dacia tırı parçalar. Ama kendisi sağlam kalır. Tamam. Bitti. Herkes dağılsın.

• Acaba o anda yan koltuğa doğru eğilerek kendini atsa aşşağı kurtulabilirmi sizce?
  • Bu tirlarin arkasina hizla girenleri de anlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Başlığa "Dacia Duster Kazası" yazılmasının tek bir sebebi var.

Konuyu açan arkadaş aklı sıra çok akıllı(!) ve Dacia'yı sevmeyenlerin ekmeğine yağ sürüyor. Bak içinde insan ölmüş vurun kırın öldürün diye prim tanıyor.

Bu sayede forumdaki konusu hit kazanıyor ve egosu tatmin oluyor.

Komik...

bilader akıl okumaya mı başladın,yoksa beni yakinen tanıyomusun,ne çamur atıyosun kardeşim sen ne hakla,yahu nasıl mantıktır bu,sanki başlık dacia öldürdü.guzel kardeşim o şekılde hangı arac olsa sonuc degişmez fakat araç duster ve bende dacia duster kazası yazdım,bmw x6 yapmış olsa kazayı bmw x6 kazası yazardım,oldu mu anladın mı?

ego tatmin oluyormus :) sen benim açtığım konuların listesini tutuyorsun galiba,tutmaya devam et,lazım olur,taklitler asıllarını yaşatır kardeşim,

burda kötülüyorum ki daciayı benim fiatta,hyundaide,kiada hissem var ne kadar az satılsa o kadar kar yahu

• Hala ısrarla TIR ın altına giren araç DUSTER oldu diye araç kötüleniyor.Zihniyetin nasıl olduğu belli ''o araba ucuz NCAP'tan 3 yıldız aldı bak ondan böyle oldu'' mantığı.Saçmalamanın önde gideni bir yaklaşım TIR ların arka kısımlarına o koruma demirleri konulmadığı sürece isterse altına VOLVO girsin sonuç aynı çünkü araçların en zayıf olduğu noktalar...Bir marka ancak bu kadar karalanır.DACİA babamın oğlunun değil lakin bu kadar insafsız yorum görünce dayanamadım saygılar...

Edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 16 Mayıs 2013; 2:15:34 >
  • otomobil bölümünde duster a hitaben ölüm haberi yayınlamak ve duster almayın aldırmayın demek ve bu olay yüzünden insanların fikirlerini manipüle etmek gereksiz olduğu kadar saçma ve insanlık dışıdır... hatta sizde öyle bir beyin var ki şimdi kalkar banada dacia cı bile dersiniz yazık.burdan tüme varım yaparsanız alevi-sunii türk-kürt sağ-sol gbi muhabbetleri bu ülkenin bölünmesine katkısı olanları seçebilirsiniz bu konuda
  • Duster erimiş resmen

• koruma demiri takmak zorunlu olsa bile burda o demir daha fazla mal taşıyabilmek adına sökülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadroo

allah rahmet eylesin.bu duster denilen tenekeyi almayın aldırmayın derim.güvenlik zaafiyetinin dorukta olduğu bir model.bence duster şudur:istisnalar olmakla beraber parası kaşkayiye,tiguene,kugaya,ix35 e yetmeyenlerin,akılları sıra hava atabilmek için son çare olarak aldıkları araç.

dediğine katılmıyorum dostum. herkesin kendine göre nedeni var. herkes range rover, x5, freelander gibi araçlara binmek ister ancak bir de bu işin ekonomisi var.

ix35 alan adama da "haha paran yetmedi mi x3'e" deriz, x3 alana "x5 alamadın mı" deriz, x5 alana "range rover sport alamadın buna jip mi diyosun" derler de derler yani.

o yüzden insanların ekonomik durumuna göre duster terclh etmesine laf söylemeyiz. ha dersin ki dacia kalitesiz diye o ayrı bir konu.

• Allah rahmet eylesin. Yukarı da ki arkadaşların dediği gibi tırların arkasına koruma demiri takmaları şaart veya başka bir çözüm yoluna gitsinler.
  • Bu abimize Allah rahmet eylesin. Roll cage olmadıktan sonra hummer da olsa TIR ın altına girdin mi beynin salata olur. Yada yukarıda bahsi geçen koruma demiri. A sütunu tank koruması sağlayan bir otomobil daha üretilmedi çünkü.
  • tıra çarpmamış direk altına girmiş sanki. Malum bu durumda daha tam koruma sağlayan araç üretilmedi.
  • olay araba marka ve modeliyle sınıflandırılmamalı , güvenli araba yoktur güvenli sürüşü öğrenebilmiş şöför vardır bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Custom Connect

Allah rahmet eylesin üzüldüm cok. Duster a da israrla cip denmesi

Duster SUV kategorisinde
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin fakat aracın dacia olup olmaması önemli değil, marka ne olursa olsun yaşama ihtimali çok düşük
  • Tırların ve kamyonların arkasına yapılacak bir demir çubuk yaa...Böyle basit bir olay nasıl kanuni zorunluluk olmaz

Olayın dacia'mıymış Bmw'ymiş, murat 124'müş alakası yok. Temel Fizik kurallarıyla alakası var.

Ki bu durumu bir çok youtube videosunda görebiliyoruz.

Yazık.

Radyotrafiğe baskı yapılıp (twitter facebook, telefon araması v.s.) bu olayın medyada gündem oluşturması sağlanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdy -- 16 Mayıs 2013; 10:52:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.