Şimdi Ara

Dab Launcher Dialer (Kendi Yapımım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sizlere 2 aydan fazladır üzerinde çalıştığım uygulamamı tanıtmak istiyorum.

Proğramın ilk özelliği Aramaların hızlı gerçekleşebilmesi için rehberinize göre harflerini ayarlayan klavyeye sahip olması.
    Bulduğunuz kişileri anında arayabilir yada bir popup penceresi ile mesaj gönderebilirsiniz.
    tuş kilidi üzerinde bile anında istediğiniz kişiye arama yapabilir mesaj atabilir istediğiniz uygulamayı başlatabilirsiniz ve daha fazlası

Ayrıca ;
    Telofonuza gelen cevapsiz çağrı ve bildirimlerin takibini kolayca yapabileceğiniz popup pencereleri,

*** Telefonunuza gelen çağrı ve mesajları artık tek bir bencerede görebilirsiniz.
    *** Sizi arayan numaralara tek bir tıklama ile geri dönebilirsiniz.
    *** Gelen mesajların içeriğine hızlı bir şekilde ulaşabilir, ayrıca hemen cevap verebilirsiniz.
    Ekstra özellikleri;
    *** Cevapsiz aramalarınızın süresini görebilirsiniz.
    *** Gelen mesajlarınızı açmadan mesaj uzunuluğunu öğrenebilirsiniz.

(Geçmiş cevapsiz ve mesaj bildirimlerini temizleme özelliği ŞİMDİLİK sadece Android 4.3+ versiyonlarda çalışmaktadır.)(Proğramın ayarlarından açabilirsiniz.))

Sizi bekleyen zevkinize uygun değişik tema seçenekleriyle...

Yıldızlarınızı, Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Uygulamanın Videosu;https://www.youtube.com/watch?v=UMHy24VDuwE&feature=youtu.be

İndirme Linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dablaunchdialer

Eğer farklı telefonlarda bazı fonksiyonlarda aksaklı görürseniz lütfen bildiriniz.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgmcg -- 1 Mart 2015; 4:33:08 >

• Hocam öğe bulunamadı diyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgmcg -- 1 Mart 2015; 4:21:21 >

kendi Lg g3 ümde denedim

1.uygulamanın her uygulamada ekranın sağında yer alması herkesin tercih edeceği birşey değil, seçeneklerde seçilebilir olmalı,

2.parmak izine bastığımızda arama ve mesaj atma opsiyonu ekranın taa öbür ucunda çıkıyor, hemen parmak izinin yanında çıkmalı, parmak izinin yeride değiştirilebilir olmalı

3.yukardaki belirttiğim opsiyon işaretleri çok küçük çıkıyor, ayarlardaki büyüklük değiştirme çalışmıyor

4.ilk klavye dizilimi opsiyonel olmalı, q klavye olarak seçilebilmeli, insan alışık olmayınca aradığı harfin yerini bulamıyor

5. kişiyi bulunca üstüne tıklayınca arayabilmeli, opsiyon ikonları yine çok küçük

6. uygulama açılınca illa kendi tuşundan geri geri çarpı yapıp çıkmak gerekiyor, ekrandaki android tuşları işlevsiz kalıyor

7. ayarlarda nasıl kullanıldığını gösteren bir link olmalı

birde iş geliştirme önerisi,

yaşlı insanlar için büyük tuşlu rehber-arama kaydı-favoriler-numara çevirme sekmesi olan bir dialer yapın

inanın bu basitlikte bir dialer yok, hep yok sol alttan klavyeye bas, sağ üstten rehbere bas minik minik karışık dialerlar var

kolay gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 7. maddenizi animasyonlarla yazıyorum yavaş yavaş ilk animasyonu yazdım.
    6. maddeyi yapılamıyor. çünkü bu pencere tuş kilidi üzerinde bile çalışabilen özel bi pencere ve sistem tuşlarının kullanımına izin vermiyor.
    şöyle bi yöntem daha var ekranın herhangi bi boş yerinde yukarı doğru sürüklendiğinde yine uygulama görsel bi şekilde kapanıyor.
    5. maddeyi tam anlamadım, kişiyi bulunca sağ tarafa sürükleyince hemen aranabiliyor soldada mesaj atılabiliyor.
    4. madde için çözüm önerisi düşünüyorum.
    3. ayarlardaki büyüklük değiştirme ve görünmez yapma özelliği Pro versiyonda var. o yüzden aktif değil.
    2. parmak izinin sağ taraftaki yeri değişebiliyor
    1.parmak izinin sol taraf içinki kısmı deneme aşamasında.

Tavsiyeleriniz için Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgmcg -- 1 Mart 2015; 13:24:56 >

5. madde için, kemdi deneyimimde kişiyi buldum ama sağ ve sol uçta çıkan arama ve mesaj atma ikonları çok küçük olduğu için başta anlamadım, tıklıyorum tıklıyorum kişi dönüyor aksiyon yok :)

belki g3 de ekran çözünürlüğü yüksek olduğu için ikonlar küçük kalıyordur

birde el feneri çalışmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.