Şimdi Ara

:: D900i JAVA OYUN ve UYGULAMA YÜKLENİŞİ ( RESİMLİ ANLATIM ) :: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
89.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mig33 e kayıt oldum ve gelen sms ı sıldım sıfremıde unuttum sımdı yenı sıfre acamıorum numaram kullanıldıgı ıcın ne yapmam lazım eskı sıfremı nasıl bulabılırım
  • yuh bu ne ya altı ustu bir oyun 6230i m var bluetoth 2 sanıye surmuyor bu incelemede telefonumu bir kez daha sevdim forever nokia
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngeL101

mig33 e kayıt oldum ve gelen sms ı sıldım sıfremıde unuttum sımdı yenı sıfre acamıorum numaram kullanıldıgı ıcın ne yapmam lazım eskı sıfremı nasıl bulabılırım

üzülme al bakalımhttp://www.mig33.com/forgot_password.php
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramboboy

Usbden oyun atılabiliyo aşağıdaki oyunların hepsini usbden yükledim

Van helsing(Tam ekran değil)
    Call of duty 2(tam ekran)
    FIFA 2005(tam ekran)
    xXx 2(tam ekran)
    Civilization 3(tam ekran değil)
    Colin Mcrae 05(tam ekran değil)
    Tony Hawks Undergrand(tam ekran değil)
    WWE Cage(tam ekran değil)
    Hitman Blood money(tam ekran)
    Driv3r(tam ekran değil)
    Splinter Cell Pandora Tomorrow(tam ekran değil)
    lord of the rings Return of the king(tam ekran değil)

Denemen için teşekkür ederim. demekki usb den den yüklerken sorun çıkmıyor. birde yüklediğin oyunun adreslerini paylaşırsan çok makbule geçer
  • Arkadaşlar bana Bejeweled tarzı oyun lazım ço kseviyorum onu bilen vamrı :)
  • bu SAMSUNG E250 ve D900 gibi telefonlara, herhangi bir telefondan bluetooht ile java oyunu atınca tanımıyor..
    yani kurmak münkün değilmidir acaba....
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

bu SAMSUNG E250 ve D900 gibi telefonlara, herhangi bir telefondan bluetooht ile java oyunu atınca tanımıyor..
    yani kurmak münkün değilmidir acaba....

Ya arkadaşım, ilk sayfada, ilk mesajda yazılanları okudun mu acaba çok merak ediyorum. Senin dediğin gibi yüklenebilseydi, bizler 2 farklı program ve karmaşık kodlarla uğraşır mıydık

Sadec ilk sayfada anlatıldığı üzre bilgisayardan USB kablo ya da bluetooth dongle ile 2 ayrı program yardımı ve kodlarla oyun ya da programlar yüklenebiliyor. Yani bilgisayardan ya da başka telefondan hafıza kartına atılıp, hafıza kartından yüklenemiyor

• Samsung bunu niye yapiyor bilmiyorum belkide bununla ilgili patent sorunu olabilir yani nokia bu işin patentini almış olabilir samsungta buna yaraşmıyordur. Çünkü istense yapılmıyacak birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimSir -- 17 Eylül 2007; 14:48:28 >
  • UP UP Arkadaşalr uzun zamandan beri foruam giremiyorum ihtiyacı olan arkadaşlar için konuyu yukarı taşıdım. Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SimSir

Gerekli Programlar:

Bu programları temin ettikten sonra

Hazırlık:
    I) Bluetooht etkinleştirip, görünürliğünü açıyoruz.
    II) Softick Programımızı hatalara bakmaksızın yüklüyoruz.

:: D900i JAVA OYUN ve UYGULAMA YÜKLENİŞİ  ( RESİMLİ ANLATIM ) ::

Yükleme işleminde, USB Share mode kısmına geldiğinizde, exclusive mode seçeneğini seçin

* Softick için Serial number: 380A-017K-2EJF-2SEF

III) Telefonunuzda, Uygulamalar -> Java Dünyası -> Şebeke Ayarları'na gidip telefon ayarlarını aşağıdaki gibi yapiyoruz.

APN : Internet
    Kullanıcı adı : Boş
    Şifre : Boş
    Proxy : Devre dışı

Bluethooth Yükleme Ayarları:

>bilgisayarınızdaki bluetooth programını açın ve bilgisayarınız ile cep telefonunuzu eşitleyin(serial port olarak)

>port numarasını da kontrol edip softick ppp programından aynısını işaretleyin

telefondan *#52828378# kodunu girin ve ota type settings menusunden serial ota seçin ...

>daha sonra softick ppp programını active(aktif) yapın...

>softick ppp hata verecektir ... cancel (çıkış) butonuna tıklayın kapansın

>bu işlemden sonra telefonunuzun ekranına bağlantı isteği gelecektir....
    kabul edin serial port aracılığı ile telefonunuz bilgisayara bağlansın...

>görev çubuğuna geldiğinizde softick ppp programının 1 cihaz ile bağlanıtda olduğunu göreceksiniz

>daha sonra pc de hazırda bulunan java uploader programını çalıştırın ve telefona yüklemek istediğiniz uygulamayı seçin
    burada dikkat edilmesi gereken şey jad ve jar uzantılı dosyaların aynı klasör içerisinde olması gerektiğidir ...

telefondan *#52828378# kodunu girin ve Serial Test seçeniği ordaki menülerdende PPP UP Menüsüne Gelin Ordan BlueTooth Seçin

Serial Test menüsüne geri döndüğünde Serial Download diyin

Uygulama yüklenecek veya ilk yüklemede bir kac saniye icinde telefon resetlenecektir. Eğer yüklenirse GRATZ! , resetlenirse hemen panik yapmayın. Telefonun açılmasını bekleyin Bu aşamadan sonra Softick programını kapatin ve aşağıdaki resimdeki bluetooth ayarlarından connect yazan yerin altındaki disconnect diyip tekrar connect yapın ( Telefon resetlenince otomotik olarak disconnect olabilir ozaman direk connect yapın) (DİKKAT! Kesinlikle java Uploader programını kapatmayın)

Softick ile yeninde baglanin. *#52828378# kodunu girin ordan Serial Test --> Serial Download diyin java uygulamanın yüklendiğini görüceksiniz
    Eğer yine resetlerde farkı bir uyguluma yüklemeyi deneyin her uygulamayı yüklemiyor.

. Yüklendikten Sonra telefonu tekrar kapatıp açın *#52828378# kodunu girin Ota type settingi GPRS yapın bukadar

USB Yükleme Ayarı:
    Tek yapmanız gereken değişiklik Serial Test menüsüne gelip PPP UP ayarını USB yapmanız olucaktır diğer bütün adımlar aynıdır. Her hangi bir sorunda USB yi yeninden çıkartıp takmayı unutmayın!

Yüklemede Sorun Yaşayan Arkadaşlar!!!!

Firewall varsa mutlaka kapatın yukarıda yazdıklarımı tekrar deneyin java uploader firewalla takılabilir port açıyor çünkü!!

Eğer yine resetleniyorsa aşağıdaki yazdığımı uygulayın

Telefonu resetlenen arkadaşlar ! Ota typi serial yaptıktan sonra java uploaderi ve softicki çalıştırsınlar ve telefona bağlansınlar telefon menüsünden tarayıcıya girsinler url olarakhttp://127.0.0.1:888/test/getNextApp.jad yassınlar bu şekidle yüklemeyi deneyin
    Yine resetleniyorsa uygulama telefon tarafından desteklenmiyor demektir!. Şuanada kadar bende sorun çıkmadı bunları mutlaka deneyin. Unutmayınki hr uyguluma telefon tarafından desteklenmiyor. Ben bazı uygulamaları yükleyemedim bazılıarı ilk seferde bazılarınıda 2-3 seferde yükledim.

Örnek Program ve Oyunlar ( Bizzat denenmiş ve yüklenmiş oyun ve uygulamalardır.)

Xls Editör (Excel) Beta = Excel Editör

Opera Mini = İnternet Tarayıcısı. Hertelefonda olmalı bence..

Mobile GMaps = Google Maps + GPS

RDM+ Remote Desktop for Mobiles, Standard version = Bilgisarayara bağlanma, görüntüleme, kotrol etme Mükemmel bir program denemelisiniz ama ücretli ( demo)

4x4 Extreme Rally 2006 = Rally yarışı

BOMBER = Eski Klasik Oyun
    />

Mig33 = Messenger

Benim şimdiye kadar yüklediklerim bunlar.

Ayrıca diğer yüklenen uygulamalar

eBuddy Mobile Messenger - im proramı(msn,yahoo, vs..), nick değiştirilibiliyor.
    />

Akira - platform oyunu

Army VS crime - strateji oyunu
    />

scientific calculator - bilimsel hesap makinası

barcoder - barkodunu girdiğiniz malın hangi ülkenin malı olduğunu söylüyor :)
    />

aquaclown fish - akvaryum simülasyonu

Magic Crystals - bejeweled tarzı oyunlardan

MathPack - integral çözümünden tutun da, grafik çizdirmeye kadar, trigonometri vs. hesaplamalar yapıyor
    />

Bunlar ve dağa fazlasını getjar.com da bulabilirsiniz. Sizinde yükleyebildiğiniz farklı uyguluma veya oyunlar varsa mesaj atın listeye ekliyelim

THE END

Eline Sağlık.Bende d900i kullanıyorum. Bunlar için bluetooth usb gerekiyor mu :?

• bluetooth la beceremedim usb ile nası oluyo yarım edin lutfenn
  • basardım oleyyy saol simsir:D teskkler

• arkadaşım ben orda add diyince altta java archive not found dio ve resetlioo bnm tel d900i bi yardm edrsen ltfen
  • Arkadaşım ellerine kollarına sağlık 3 saatir başka sitelerden uğrasıyordum senin verdigin kodla hallettim olayı
    d900i lerde kod : *#52828378# bunla işi becerdim yaw 3 saatirde d900 lerin kodunu kullanoyorum bir türlü izin verilmedi diyordun demekki bunda senin verdigin kod gecerlimiş.

Aklıma gelenleri yükledim hepside olumlu olumsuz olan telefon reset atıyor ve tek yükleme yapıyor bunda kodu girmeden once softikppp yi aktif olmaktan çıkarıyorum ver kodu giriyorum sonra hiç bir şey yapmadan ppp teyi aktif yapıp telefondaki işlemi yapıyorum alışınca oluyor beee ilk başlarda beceremedim simdi istedigimi sorunsuz yüklüyorum.

TEŞEKKÜRLER.

Telefon reset atınca Softick ppp yi pasif yapın sonra kodu girin sonra ppp teyi aktifleştirin telefondakinide serial testen usb seri yükleme iş biter takılırsa yeniden deneyin aktif yapmayı unutmayın.
    Bunları yükledim sorun cıkmadı toplam 15 tane yükledim ama içinde 100 lerce var.
    Bu arada sutopu nasıl oynanıyor yaw güzel birşeye benziyor ama ben beceremedim.
    Kural mailinide yükledim ondada sorun cıkmadı güzel birşey.Ayetler numaralı.

http://www.dosya.tc/Samsung_java_games.rar.html
    http://www.dosya.tc/CepMeal.jar.html

• üst konudan devam edelim
  • D900İ içinmi sadece bu D900 de olmuyormu acaba?

Birde benim hp pavilionun bluetooth u üstünde altta simgesi yok. Eşitlemeyi nasıl yapıcağım Vista kullanıyorum birde, beceremedim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 6 Eylül 2008; 9:53:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander

D900İ içinmi sadece bu D900 de olmuyormu acaba?

Birde benim hp pavilionun bluetooth u üstünde altta simgesi yok. Eşitlemeyi nasıl yapıcağım Vista kullanıyorum birde, beceremedim sanırım.

d 900 de olmaz bu kodlar

d 900 için ve bütün modeller için java yükleme detayları üst konuda mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: Commander

D900İ içinmi sadece bu D900 de olmuyormu acaba?

d 900 de olmaz bu kodlar

d 900 için ve bütün modeller için java yükleme detayları üst konuda mevcut

Ben yüklemeye çalıştım saf gibi ve olan oldu sanırım; Mesaj gönderemiyorum. Arama engellendi diyor..

Tabi kontrümde bitmiş ama 400 tane mesaj hakkım kesin var, şimdi hangisinden dolayı çözemedim ama sabah mesaj atabilmiştim o sırada çağrı attım açtı karşı taraf, karıştı işler. Gidip kontor yükleyeyim

Fabrika ayarları tümü yaptım düzelmedi ne yapıcam şimdi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 6 Eylül 2008; 12:54:56 >

• Eline Sağlık
  • Kontor yükledim çözüldü sorun,biran çok korkmuştum ama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.