Şimdi Ara

d900 mü? w810i mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.ben d900 ve w810i arasında kaldım.sizce hangisi daha iyi?ikisinide inceleme fırsatım oldu fakat bir karar veremedim. benim için kamera çok önemlidir.video da öyle.video da sanki w810 i d900 e göre daha iyidi gibi geldi bana.belkide d900 ün video ayarları yapılmamış olabilir. sonuç olarak sizce hangisi?
    not:lütfen bana k790 ı tavsiye etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraytansu -- 20 Ocak 2007; 20:18:48 >

• bu ilk defa soruluyor bak...ben olsam her ikisi arasında d900 u alırdım sanırım.en azında daha büyük ve net ekrana ve incecik bir yapıya sahip...
  • kıyaslanmıcak 2 tel...tabiki d900....
  • d900
  • Video açısından D900 derim ama ben olsam W810 alırdım
  • Sana d900 daha çok uyuyor.
  • biraz konunun dısına cikcam ama kusra bakmayin k790 in mi foto kalitesi iyi d900 un mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Sana d900 daha çok uyuyor.

bana
  • Ben d900'ü daha başarılı buluyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: sspartacuss

biraz konunun dısına cikcam ama kusra bakmayin k790 in mi foto kalitesi iyi d900 un mu

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Sana d900 daha çok uyuyor.

bana

• quote:

Orjinalden alıntı: sspartacuss

biraz konunun dısına cikcam ama kusra bakmayin k790 in mi foto kalitesi iyi d900 un mu

K790
  • quote:

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.ben d900 ve w810i arasında kaldım.sizce hangisi daha iyi?ikisinide inceleme fırsatım oldu fakat bir karar veremedim. benim için kamera çok önemlidir.video da öyle.video da sanki w810 i d900 e göre daha iyidi gibi geldi bana.belkide d900 ün video ayarları yapılmamış olabilir. sonuç olarak sizce hangisi?
    not:lütfen bana k790 ı tavsiye etmeyin

Samsung D900 ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü (240x320 piksel), video kayıt kalitesi (352x288 MPEG4), TV out, tasarım ve 60 MB dahili belleğiyle ön plana çıkıyor.

Sony Ericsson W810i megabass destekli MP3, RDS destekli radyo, 4 GB'a kadar artırılabilir hafıza, pil ömrü ve kutu içeriğiyle ön plana çıkıyor.

quote:

Fotoğraf açısından K790i'yi D900 modeline göre daha başarılı buluyorum. (Cybershot menüsü, Xenon flaş vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 22 Ocak 2007; 0:38:08 >

• d900 al
  • w810i'yi tavsiye ederdim ama farklı klasmanların telefonları. Ben asla d900 almazdım. En fazla 1 hafta kullanabildim ve sattım. Bence k790 al tek kelimeyle mükemmel bir telefon...
  • W810i al paran cebinde kalsın derim
  • iyide d900 700 milyon.....
    dieri ne kadar???
    ne kadarı cebinde kalıcak???
  • fotoğraf kalitesi,tasarım,60 mb yüksek dahili hafıza,video kayıt kalitesi ve ekran kalitesi gibi konularda D900,W810i'den daha iyidir,ayrıca 3 mp boyutunda fotoğraf çekebiliyor,TV-out özelliği de mevcut

W810i ise;MP3 kalitesi,kullanım kolaylığı,kutu içeriği ve şarj ömrü gibi konularda D900'den iyidir.ayrıca RDS destekli FM radyosu da bulunmakta.

Teknik açıdan D900 önde.
  • quote:

iyide d900 700 milyon.....
    dieri ne kadar???
    ne kadarı cebinde kalıcak???

W810i'nin fiyatı 550 YTL civarına kadar geriledi.
  • arkadaşlar hepiniz d900 ün video kaydı daha iyi diyosunuz fakat ben ikisininde video kaydına baktım.w810 i d900 e göre daha iyi çekiyo. ayrıca d900 1 saat video kaydı yapamıyomuş. 6 dk ya kadar yapıyomuş daha sonra hafıza doluyomuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraytansu

arkadaşlar hepiniz d900 ün video kaydı daha iyi diyosunuz fakat ben ikisininde video kaydına baktım.w810 i d900 e göre daha iyi çekiyo. ayrıca d900 1 saat video kaydı yapamıyomuş. 6 dk ya kadar yapıyomuş daha sonra hafıza doluyomuş.

saçmalama !!!W810i kullandığın için belki bir taraf tutma olayı olabilir mi
  • ben d900 alırdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.