Yatırım aracımı ki bu telefon,düşünce elden çıkarıcan.D500 ün fiyatı 500 civarı ve çıkalı 1 sene olmuştur heralde.Esas ericcsonların fiyatları çok düşüyor.Geçen aralıkta k700ü700e aldım,bu sene sıfırı 360,buyur burdan yak,insanın içine oturmuyor değil valla
belli araliklarla degistirmezsen bmw alip, dogan fiyatina satarsin... tabii ki senin icin önemli degildir, ben gider istedigimi alirim, piyasayi takip edemem dersen, o zaman sorun yok ama cep telefonlariyla ilgilenen, cep telefonu degistirmeyi seven insanlar piyasayi takip etmek durumundalar.
quote:
Orjinalden alıntı: vincentvega
Bir telefonu beğenip aldıktan sonra "bunun değeri düşüyor, hemen elimden çıkarayım"ın mantığını ANLAMIYORUM.
walla ben yeni bi telefon almak istesem hayatta gidip D600 ümü satmam,durur o da ikinci tel olarak kullanırım! zaten bundan sonra hiçbir telefonumu satmıycam.
ya kim telefonunu satmak için alır ki şahsen benim 600 liram olsa bende alırım. Fiyatı kısa zamanda çok düşerse bende üzülürüm ama normal bir şekilde düşüyorsa üzülmek bile saçma. bu arada temiz bi ikinci el bulursam alacam
almak isteyen arkadaşlkar size en son 595 ytl ye bırakırım kvk 2 yıl garantili isteyene filkada verebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme