Arkdaşlar telefon piyasasında gidiş kötü d600 ün fiyatı gün geçtikce düşüyor..bende elimden çıkarmayı düşünüyorum sizce ne akdar eder..telefona ne akdar fitay çekiyim ben fiyatı 800 milyonken almıştım zarar edecem ama olsun...bide ben n91 i mi beklesem w900 ümü alsam sizce hangisi daha iyi olur...şşimdiden tşekkürler..
n80i bekle bence
400 verirler d600 e
bana gönder. çizik yoksa peşin 400 göndereyim sana. ciddiyim merak etme sağlam adamım. kamu görevlisiyim.
fiyat düsüslerini kafana takma, yoksa hicbir zaman bir telefonu 2 aydan daha fazla bir süre kullanamazsin, fiyat düsüsleri belli zamanlarda olur ondan sonra ise durur, merak etme d600 daha fazla düsmez cünkü bi altta d500 var, iki telefonu birbirine kirdirmazlar...
quote:
Orjinalden alıntı: sky__
Arkdaşlar telefon piyasasında gidiş kötü d600 ün fiyatı gün geçtikce düşüyor..bende elimden çıkarmayı düşünüyorum sizce ne akdar eder..telefona ne akdar fitay çekiyim ben fiyatı 800 milyonken almıştım zarar edecem ama olsun...bide ben n91 i mi beklesem w900 ümü alsam sizce hangisi daha iyi olur...şşimdiden tşekkürler..
Samsungun fiyatları çok fazla dibe vurmuyor zaten.
Telefon burda 650 oldu yaaa
Bende bu telefonu 780´e almıştım ve geçen hafta 600´e sattım..
quote:
D600 telefon borsasında tahtası olan,işlem gören bir cepmi ki fiyatı yükselsin HEr telefonn fiyatı düşer.Bu bir yatırım aracı değilki fiyat sabit kalsın yada değerlensin. Takma kafana bunları ve telinin keyfini sür.
Ankara'da iki hafta önce 720YTLye aldım şimdi 679YTL, ama önemli değil, 720YTL değermiş telefona, bekle bekle nereye kadar, zaten ne kadar düşecek ki???
650 de sabitlenir kalır samsung bu aralar fiyatlarını geri çekiyor S.E na örnek olsun
sattıktan soonra ne alıyım sizce?benim kafamda n91 var ama..tahmini fiyatı ne kadar olur..bide w900 mü iyi nokia n91 mi?
bence sat şimdi idarelik ucuz bir cihaz al n91 çıkmasını bekle yakında gelir zaten w900i alma bence çünkü onu alınca peşinden n91 çıkar birde w900i yi satcam dersin zararın hepten büyük olur n91 hep aklında kalır dostum.
Valla ne alacağın sana kalmış ama N91 ne zaman çıkar belli değil. SE olsun ,diğer markalar olsun çıkarmadığı model kalmadı N91 hala çıkacak. Baksanıza Samsung bile 4GB sabit diskli modelini 1 ay sonra çıkarıyor piyasaya Türkiyede, N91 belli değil daha.
BENCE TELEFONUN KEYFİNİ SÜR.ONa bakacak olursak 6600 birmilyardı.şimdi 12 ay taksitlisi 300 ytl telefon arkadaşımızında söyledği gibi yatırım aracı değil SATMA TELEFONUNU DENİZLİDE TELEFON 780 YTL DAHA İNMEZDE KOLAY KOLAY......BENDE D600 KULLANIYORUM.SATMAYADA NİYETİM YOK
dün aldım daha 0 ını 650 ytl arkadaşlar
ama dediğiniz gibi daha fazla düşmez kesinlikle
benim bir arkadaş d500 e 400 ytl istiyor demekki çok istiyormuş
bu gidişle yaza kadar 500e düşecek
valla D 600 harika bi telefon fiyatida fazla düşmez bence telefonunu değişmeye gerek yok çünkü değiştirilmesi gereken bi telefon değil...
d600 alan arkadaşlarr neden üzülüyorsunuz ki 1. siz bilitordunuz zaten fiatının düşeceğini(ki her telefonun fiatı düşüyor zaten) 2. kolaymı d600kullanmakbak bende yok hem bence kullanın 1-2sene fiatı 500den aşağı düşmez kullanılmaya değer bir telefon bence
güzel kardesim, sen telefoncu musun? telefon fiyatlarinin düsmesini bir alici nasil "kötüye gidis" olarak lanse eder? Telefonunun degerinin düsmesinden yakiniyorsun herhalde ancak unutma ki seninkiyle beraber digerlerinin de fiyatlari düsüyor, alim gücün ayni, fark eden bisey yok, sistem böyle isliyor, yapacak bisey yok...
quote:
Bir telefonu beğenip aldıktan sonra "bunun değeri düşüyor, hemen elimden çıkarayım"ın mantığını ANLAMIYORUM.