Merhaba arkadaşlar, buradan günlük çalışma süremi ve detayları paylaşacağım. Buradaki amacım 02.06'daki finale kadar motivasyonumu koruyabilmek ve sürdürebilmek olacak. Eğer aramızda benim gibi tıbbiye finali çalışanlar varsa beklerim. 20.05.25 ilk gün |
D3 final günlüğüm

-
-
Benimki 24.06da ama o zaman kadar bir ton sınav var.Başarılar o7
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
D3 2run hesabı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yemin ediyorum ondan korkuyorum zaten hocam, deprem dönemi vs derken diğer finaller bu kadar ağır gelmemişti
-
bizimki görece bayağı erken eğer büt durumu olursa büt 24.06'da.
bu arada benim ortalamam 55 civarında olduğu için biraz tedirginim hocam, sizin ne seviyelerde
-
Benim de öyle sayılır ortalamamız yakın
d1 04.06 ile ben de günlüğe giriş yapıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 20 Mayıs 2025; 19:6:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de dönem 3 olarak katılayım hocam finalimiz 20 haziranda ama henüz son komite sınavımız var haftaya pazartesi. Başarılar dilerim şimdiden herkese
-
hoşgeldin hocam, başarılar. bizi döktüler halk sağlığında
-
Sağ olun hocam. Bizim son komitemiz deri ve kas iskelet hastalıkları komitesi ama dönem 3'e halk sağlığı ve sistemik enfeksiyonlar komitesiyle başladık görece rahattık onda
Eğer paylaşmak isterseniz hangi üniversitedeydiniz hocam finaliniz diğerlerine göre hayli erken bir tarihteymiş
-
başarılar
Dahiliye ve cerrahi finali için bir yer var mıdır
imkan yaratmak isteyene herşey var
-
son komite geçsin ben de final çalışmaya başlayacağım tüm forumdaşlara başarılar
Hayat bitti benim için nasil nefes alip finallere odaklanacagim bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O değil de dahiliye sözlüsü bundan daha zormuş diyolar
hele bu bi geçsin de... :DDD
-
BAİBÜ hocam. henüz yapılmamış 2 komitesi olan arkadaşlarım var gerçekten bayağı erken ama bitirebilene :D
-
Finalsiz geçme var dimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ortodontist maaşı
- 4k yayınları zor mu
- matematik mühendisliği maaş
- siber güvenlik yorum
- bilkent kapsamlı burs
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X