Şimdi Ara

Diablo Ucretini Geri Alma Islemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eger diabloyu begenmediyseniz, veya sikildiysaniz, 30 gun icinde paranizi geri alabiliyorsunuz, fakat sanirim sadece dijital kopya alan arkadaslar yapabiliyor.

Tek yapmaniz gereken blizzard`i arayip, oyunu begenmediginizi soyleyip, paranizi geri istemek.

Daha sonra accountunuz starter edition`a donuyor, hicbir altininiz, karakteriniz kaybolmuyor fakat oynayamiyorsunuz yuksek levelsa, US`de aradik ve arkadasin accountunu kapattirdik 59$`ini da geri aldi.

Eger dusunen varsa telefon edebilir Blizzard`a...

Not: Ticket atarak da ucretinizi geri alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 5 Haziran 2012; 5:59:12 >

• Accountu kaybetmemek ilginmiş. Kutuda yapıcaklarını sanmıyorum aynı olayı keşke internetten alsaymışım.

Artık son umut patchlerde benim için D2 ilk çıktığındada böyle idi diyorlar ama bence bu kadar kötü değildi.
  • D2 çıktığında elite unique eşyalar yoktu. Normal 20-30 level unique eşyalar ile ilerliyorduk ama nightmare bitmeden hepsi çöp oluyordu. Hell de rare elitlere perfect gem ler takıp ilerlemek gerekiyordu ama hatırladığım kadarı ile d2 nin hell i d3 infernosundan kat kat daha zordu eşya olmadığı için.

Ama genede d2 de kontrol daha bi oyuncunun elindeydi sanki.
  • Kutululuları niye iade edemiyor muşuz, nakliye kutu, parası mı varmış?

Dün tek başıma, infernoda %175MF ile
    kasabı
    kestikten sonra çıkan iki dandik rareden sonra ben de boşlama kararı aldım lakin ancak ikinci el olur bizimkinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 5 Haziran 2012; 16:05:36 >
  • Oyunu cinli farmerlar gibi oynayan zevk alamaz bu kadar basit. Oyun cikali 1 ay olmadi en efsane dussun istiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Oyunu cinli farmerlar gibi oynayan zevk alamaz bu kadar basit. Oyun cikali 1 ay olmadi en efsane dussun istiyorsunuz

Hikayeyi 2 günde bitirdik sonra ne yapacağız?
  • Oyun çıkalı bir ay olmadı, bir çok oyun ilk çıktığı zamanlarda bundan daha kötü olur. Bence oyuna ve Blizz'e biraz zaman vermeliyiz lakin bu oyunda ciddi sorunların olmadığı anlamına gelmez.

Ben de şuan oyundan sıkıldım, oyuna girip bir şey yapasım gelmiyor, sadece Ana menüye geçiyorum ve öylece bırakıyorum oyunu. Bazı insanlar benim gibi insanlar ile farkı çok açtı, sahip olacağı tüm paraya ve eşyaya sahip oyuncular sürü ile, hali ile onları görünce bir ümitsizliğe kapılıyor insan. Ama oyunda beni en çok hayal kırıklığına uğratan, oyunun oynanış tarzında zeka, taktik diye bir şey yok, diz itemini diz skilini dal yaratığa...

PvP çıktığı zaman bu çok iyi item yapmış adamların bizi çok kolay temizleyeceğini düşünmek ise PvP geleceğini duyacağım zaman alacağım heyecanı sıfırlıyor.

Oyun güzel, sıkılan arkadaş Hardcore açsın bence yada ara versin ne de olsa sonra yeniden alacak oyunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 ve Hesabini Satmak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oyunu cinli farmerlar gibi oynayan zevk alamaz bu kadar basit. Oyun cikali 1 ay olmadi en efsane dussun istiyorsunuz

Yani, yani... Adamlar oyunu OYNAMAK için değil, bitirmek için, üstbaş almak için (!) oynuyor..
    girmiyor ve nevi şahsına vs.., siz oyunlarınızı satsanız da, Diablo alamayanlar sevinse, biz de sizin
    saçma mesajlarınızı görmeyip sevinsek!
  • ben d3 açıp AH a biraz bakıp oynamadan çıkıyorum (sc2 ye geçiyorum).
    İlerleyen aylarda daha güzel hale gelecektir mutlaka ozamana kadar zorlamaya gerek yok.
    Oynamamamın sebebi ise ne inforno nun zorluğu, ne de drop vs.. Asıl problem oynun 4 kişilik olması, d2, sc2 gibi chat kanalının olmaması, oynun içinde serbestliğin olmaması (act arası geçişler vs) çok büyük puan kaybettiriyor benim gözümde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

quote:

Yani, yani... Adamlar oyunu OYNAMAK için değil, bitirmek için, üstbaş almak için (!) oynuyor..
    girmiyor ve nevi şahsına vs.., siz oyunlarınızı satsanız da, Diablo alamayanlar sevinse, biz de sizin

Beni bloklayıver olsun bitsin. 38 yaşına gelmişsin yazdığın mesaja bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 5 Haziran 2012; 19:09:58 >
  • bu kadar saçma bir soruyu soran tek kişi türklerdir kesin. neymiş seneryo bitmiş şimdi ne yapacakmışız. ee adamlar napsın sizin için 1yıl sürecek seneryomu yapsınlar. her gün patch çıkarıp videomu göstersinler.infernonun bitmesiyle oyun bitmiyor asıl o zaman başlıyor. bende infernoyu bitirdim. bitirene kadar sıkılmıştım hep aynı şeyi yaptığım için asıl şimdi çok zevk alıyorum. inferno act 4 de elite farmlıyorum ve çok da heyecanlı. düşen her item milyonluk item olabiliyor bu da heyecan katıyor. hiç mi amacın kalmadı o zaman item düşür sat gold u da gerçek paraya sat para kazan. o da mı olmadı değerli item düşsün diye uğraş rmah geldiğinde gerçek paraya sat harçlığını çıkar. daha ne istiyorsunuz siz bu diablodan anlamıyorum 2 günde bitti diye üzülenler var. elbetki bitecek oyun bu 2 günde biter 1 haftada biter amaç bittikten sonra başlıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: luciferizmir

bu kadar saçma bir soruyu soran tek kişi türklerdir kesin. neymiş seneryo bitmiş şimdi ne yapacakmışız. ee adamlar napsın sizin için 1yıl sürecek seneryomu yapsınlar. her gün patch çıkarıp videomu göstersinler.infernonun bitmesiyle oyun bitmiyor asıl o zaman başlıyor. bende infernoyu bitirdim. bitirene kadar sıkılmıştım hep aynı şeyi yaptığım için asıl şimdi çok zevk alıyorum. inferno act 4 de elite farmlıyorum ve çok da heyecanlı. düşen her item milyonluk item olabiliyor bu da heyecan katıyor. hiç mi amacın kalmadı o zaman item düşür sat gold u da gerçek paraya sat para kazan. o da mı olmadı değerli item düşsün diye uğraş rmah geldiğinde gerçek paraya sat harçlığını çıkar. daha ne istiyorsunuz siz bu diablodan anlamıyorum 2 günde bitti diye üzülenler var. elbetki bitecek oyun bu 2 günde biter 1 haftada biter amaç bittikten sonra başlıyor zaten

Türküm memnunum zorunuza gitmesin.

6 sene kadar D2 oynamış biri olarak oyun 2 günde bitiyor diye kızmıyorum. Bilakis senaryoyu çabuk btirip eşya işine hızlıca yönelmekten memnunum. Okumak yetmez muhterem. Bir de okuduğunuzu yorumlayabilseniz. Fanatizmden gözünüz dönmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 5 Haziran 2012; 19:27:47 >

• Blizzard serverlerdeki yoğunluğu azaltmak için yapmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Orijinalden alıntı: luciferizmir

bu kadar saçma bir soruyu soran tek kişi türklerdir kesin. neymiş seneryo bitmiş şimdi ne yapacakmışız. ee adamlar napsın sizin için 1yıl sürecek seneryomu yapsınlar. her gün patch çıkarıp videomu göstersinler.infernonun bitmesiyle oyun bitmiyor asıl o zaman başlıyor. bende infernoyu bitirdim. bitirene kadar sıkılmıştım hep aynı şeyi yaptığım için asıl şimdi çok zevk alıyorum. inferno act 4 de elite farmlıyorum ve çok da heyecanlı. düşen her item milyonluk item olabiliyor bu da heyecan katıyor. hiç mi amacın kalmadı o zaman item düşür sat gold u da gerçek paraya sat para kazan. o da mı olmadı değerli item düşsün diye uğraş rmah geldiğinde gerçek paraya sat harçlığını çıkar. daha ne istiyorsunuz siz bu diablodan anlamıyorum 2 günde bitti diye üzülenler var. elbetki bitecek oyun bu 2 günde biter 1 haftada biter amaç bittikten sonra başlıyor zaten

Türküm memnunum zorunuza gitmesin.

6 sene kadar D2 oynamış biri olarak oyun 2 günde bitiyor diye kızmıyorum. Bilakis senaryoyu çabuk btirip eşya işine hızlıca yönelmekten memnunum. Okumak yetmez muhterem. Bir de okuduğunuzu yorumlayabilseniz. Fanatizmden gözünüz dönmüş.

Fanatizm mi? blizzard benim babamın şirketi değil ki onun savunmasını yapıp fanatizm içinde olayım. ben 12 senedir diablo 2 oynuyorum. daha ilk çıktığı gün almıştım onu aynı diablo 3 ü aldığım gibi. "Bilakis senaryoyu çabuk btirip eşya işine hızlıca yönelmekten memnunum" diyen bir insan "2 günde oyun bitti şimdi napıcaz" diye bir soru sormaz.okuduğunu yorumlama işine girersek eğitim düzeyinden bahsederiz ki ezilir kalırsın. daha da bu konuyu uzatmam polemiğe de girmem. iyi oyunlar

• Eti butu en fazla üni mezunusunuzdur. Belki doçent ya da doktorsunuzdur ama sanmıyorum. Keza noktadan sonra büyük harfle yazılacağını bilmeyen üniversite mezunu çok yoktur. Bu yüzden eziklik geyiklerini geçiniz.

Ben oyun iki günde bitti ne yapacağız sorusunu üstteki yazıya istinaden söyledim. Bütüne bakınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

quote:

Imzama bakarsan zaten satıyorum, tek sorun aynı hesaba sc2de ekli ve sc2den kendi çapımda memnundum. Dolayısı ile hesaba extradan 100tl fiyat eklenince almayı düşenen olmadı.
  • satılan mal geri alınmaz olayı bitiyor herhalde adamlar o kadar para kazanmışki geri verilen oyunların zararını takmıyorlar bile yani zarar etmezler kopya sonuçta bu bilişim olayı
  • Zararı yok aslında faydası var. Server yükü azalıyor geri iade edenler sayesinde ve bizde daha rahat oynuyoruz :p
  • 3-4 yıl metin 2 oynayan biri olarak aynı haritayı 1000 defa farmlasam yine sıkılmam zira mmorpg lerde 1 item yapmak için neredeyse 6 ay uğraşıyorsunuz (mesala en son 250 tl ye +9 siyah çelik sattım 2 tane diablo aldım o paraya)
    demem o ki eğer bu oyunu fps story şeklinde oynarsanız sıkılırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Kutululuları niye iade edemiyor muşuz, nakliye kutu, parası mı varmış?

Dün tek başıma, infernoda %175MF ile
    kasabı
    kestikten sonra çıkan iki dandik rareden sonra ben de boşlama kararı aldım lakin ancak ikinci el olur bizimkinden.

Bende (ve burda ki birçok arkadaşta dahil buna) 0 MF ile Legendary Bow düşürdüm,oyunun güzelliği burada zaten,20 level'da 110 MF yapmak mümkün,zebellah gibi legendary düşerse oyun olmaz,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.