Şimdi Ara

d2 lod lütfen yaardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar Bende expansion ve normal oyunun setupları vardı yukledim sonra oyunu actıımda cd hatası gordum bu sefer 1.11b patchı yukledim crackıde yanındadı zaten bu seferde oyunu actıımda acces violation (c000005) die Bir sorun veriyor e giremiyorum her yere baktım bi cozum bulamadım oyunu yaklasık 5-6 kere yukledim baska baska seyler denedim olmadı bi yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagerol -- 29 Temmuz 2008; 12:33:51 >

• arkadaslar insaf ya su koca forumda bilen yokmu bunu
  • Patch_d2.mpq da sorun olabilir 1.12 yükleyip dene bida?Oluras deamon tools yükle cd siz oynarsın yine
  • oyunun configurationunda ne seçtin 2D mi 3D mi?
  • hep 3 d seciorum 128 mb ekran kartı var denicem thruil Peki nasıl deamon toolsla yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagerol -- 31 Temmuz 2008; 14:31:39 >
  • arkadaslar Ben nasıl 1.12a yı yuklicem kabul etmio hangi surumden hangi surume 1.11b den denedim olmadı bi yardımcı olurmusunuz
  • herhangi bi yerden oyunun yüklemöe dosyası olması lasım hangi dosyayı i,stiosa demon la mount image de bu arada 1.11 den nasıl olur 1.12 e yükselmez?
  • Valla Expansion Disci istio bir anlatırsanız sevinirim bu arada 1.12 nasıl yukselticem birde bu şimdiden tşkr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.