Şimdi Ara

D-Zmart Reklam Mı? Maç Mı? Eleştiri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 maçta da göründüğü gibi ekranın yarısı reklamla kaplıydı neredeyse ben maçı mı izledim reklamları mı kestiremedim.Spikerler berbet, Maçın 50 dakikası maçla geçtii 40 dakikası posizyonların tekrarıyla çıldırmamak elde değildi.Ben anlamıyorum sen zaten şifreli kanalda maçı veriyorsun reklamını öyle yapıyosun ürünü aldırıyorsun para kazandırıyorsun daha ne istiyorsun aç insan bir de maçı sürekli reklam yapınlatıyorsun.

D-smart resmen çıldırttı.Hayatım da izlediğim en kalitesiz televizyon yayınlarından biriydi.

• d-zıbart bu işte baya amatör ne adam akıllı maç öncesi programı var ne de spikeri inaşşlah turu geçerizde şl yi starda seyrederiz yoksa uefada bunların elinde yine sopcast peşinde koşmak zorunda kalırız
  • Kahvede izliyorduk uzatmalarda kestiler yayını şifreyi devreye soktular galiba. Soğudum iyice d-smarttan
  • Kanala bi logo yapmışlar guinness'e girer. Dünyanın en büyül tv logosu dalında...

Spiker bazı pozisyonları anlatıyor kamera oraya yetişemiyor. Hata yapan oyuncuya değil başka bi oyuncuya yakın plan giriyor(malesef o garibimde küfür yiyor) vs vs vs...

Dsmart'ın Ligtv'den 1 sene staj görmesi lazım bence...
  • DigiTürk e çık kızıyordum şu reklam olayın da
    ama D-Smart ın bu kalitesiz vede seviyesiz yayınını görünce DigiTürk bana bir anda kalite gözüktü.
  • inşallah elenmeyiz ya. yoksa d-smart a mahkum olcaz yine.
  • ya sizde mute yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmart var maç için ne yapmalı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.maçı hangi kanal verecek bu arada ?
  • Spiker bi ara "Servet sol açik" dedi. O an için komedi bir durumdu

Spikerleri gerçekten de çok kötü.Reklamlar beni rahatsız etmedi o kadar
  • Ben her ihtimale karşı dün maçtan 2 saat öncE d-ZIBART aldım.Bizimkilerin işi belli olmaz diye...

Yayın gerçekten kötüydü.Reklam çerçevelerini hayvan gibi yapmışlar.Oyun ne zaman aşağılarda , kanatlarda oynansa , şerefsizler basıyor hemen reklamı

Benim en çok uyuz olduğum şey de ;

Spikerin aşırı derecede eleştirel bir maç anlatımıydı.Adam sanki teknik direktör gibi , artist bir şekilde konuşuyordu.Her devamlı ''Galatasaray çok etkisiz ! '' ''Galatasaray'ın ortasahası hiçbirşey yapamıyor'' vs. diyip durdu.

Tamam maçı anlatırken kendi yorumunu katarsın ama , zaten dakika 15 , 2-0 gerideyiz , herkes şokta...İnsan biraz moral vererek maçı anlatır.

Adam utanmasa ''Hadi kapatın televizyonu zıbarıp yatın , bu Galatasaray elendi '' diyecekti

• valla bu d-zıbart , steau bükreş e teşvik primi bile vermiştir haaa.
  • Spikerin ben neyse söylemiyecem
  • Ya bi ara Tekirdağlı bilmem ne köftecisi diye reklam vardı ya hadi o direk geçiyor da telefon kazanmak için kırmızı tuşa basın diye reklam vardı o sinirimi bozdu. hadi ben evdeyim direk kapatırım da kahvedeki kumandaların nerede olduğu belli değil onlar nasıl kapatcak o reklamı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

2.maçı hangi kanal verecek bu arada ?

????
  • 1 senedir kullanıyorum, ikide bir şunuda kazanmak istermisiniz diye de reklam çıkarıyorlar, işte orda ağzıma geleni sayıyorum. O kadar uyuz birşeyki. Geldimi kumandayı da kilitliyor.
  • arkadaşlar dün giremedim nete bizim evde 3 tane canak var biri türksat 1 hotbird biride motorlu büyük çanak ben o büyük canakla romanya kanallarını buldum antena1 diye bir kanalda galatasarayın maçını izledim 2 maç verirlerse bir konu ile duyurcam ama ordaki spiker bile iyidi bizimkilerden adam sürekli bilgiler verdi oyuncularla ilgili
  • babamla maç izliyoruz bi gs maçına bakalım diye açıyoruz kanalı cep telefonu kazanın diyo geri tuşu işlemez oluyo sayıyoruz biz de arıyoruz müşteri hizmetlerini açmıyorlar da (bak bak bak bak)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.