Bildirim
D-SMARTTA KULLANDIĞIM MODÜL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
o şekilde kaça izliyorsun ligtvyi ayda? -
lig tv+ailecek 47.90 YTL..bu arada soruma cevap yok mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 8 Eylül 2008; 8:55:06 > -
ben de öyle izliyorum. sürekli takılı bi şey olmadı. ama sen bilirsin tabii ki. -
sadece ligtv ne kadar? -
zaten çalıştıramadım digi kanalları açılmadı arkadaştan eski crypto modül almıştım bendeki digi cihazı dcr dt 9002 irdeto sanırım bundan dolayı açılmadı -
ben de aynı şekilde seyrediyorum.d-smartın içinde aşırı ısınıyor.ama sürekli çıkarıp takmak iyi değil bir kere modülüm bozulmuştu.digitürk değiştirdi.ayda 36.90 a seyrediyorum yalnızca ligtv yi... -
arkdaşlar bu modül sorunu bende var değiştirildi yine bozdu çok ısınıyor. Çözüm nasıl buldunuz. botech xd800 -
Bende de arçelik var ısınma sorunu aynı şekilde, ama kullanmadığımda çıkarıyorum şimdilik bi sorun yok -
36.90 lık kanpanya hala varmı yeni üye kabul ediyormu??? -
Isınma problemi yeni yazılım ile çözülmüş olabilir deneyin bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X