Nasil bir göz varmış arkadaşlar sizde .... Nasil oluyorda digiturk ün görüntü kalitesi d.smarttan daha iyi oluyor. Biri belli bir bsntgenişliği içine sığdırabildiği kadar yayın sığdırmaya çalışıyor çözünürlükten çalarak ki bu digiturk olur diğeri olduğu gibi kanalın kendi native yayınını veriyor ki buda d.smart olur. 2005 de digiturkle başladım nezamanki hd yayınlar başladı d.smartı görunce d.smarta geçmeye karar verdim görüntü kalitesi yüzünden. Babam lig tv için digi . Hd kullanır benim evdede d.smart hd sürekli iki plartformuda izleriz arada ciddi fark var. digiturke el koyunca devlet satılıncaya yeni birşeyler beklemeyin digiturkten dua edinde lig maçları gitmesin elinden bi o kaldı plartformda. Bu arada 24ay taahütlü yeni plus cihaz aldım aylık 17 tl. Mega paket üyesiydim şimdi ne oldu bilmiyorum adult kanalarda dahil tüm kanalları izliyorum aylık toplam 49tl. İki yıl sonrada cihaz benim.
quote:
Orijinalden alıntı: husmenus
Nasil bir göz varmış arkadaşlar sizde .... Nasil oluyorda digiturk ün görüntü kalitesi d.smarttan daha iyi oluyor. Biri belli bir bsntgenişliği içine sığdırabildiği kadar yayın sığdırmaya çalışıyor çözünürlükten çalarak ki bu digiturk olur diğeri olduğu gibi kanalın kendi native yayınını veriyor ki buda d.smart olur. 2005 de digiturkle başladım nezamanki hd yayınlar başladı d.smartı görunce d.smarta geçmeye karar verdim görüntü kalitesi yüzünden. Babam lig tv için digi . Hd kullanır benim evdede d.smart hd sürekli iki plartformuda izleriz arada ciddi fark var. digiturke el koyunca devlet satılıncaya yeni birşeyler beklemeyin digiturkten dua edinde lig maçları gitmesin elinden bi o kaldı plartformda. Bu arada 24ay taahütlü yeni plus cihaz aldım aylık 17 tl. Mega paket üyesiydim şimdi ne oldu bilmiyorum adult kanalarda dahil tüm kanalları izliyorum aylık toplam 49tl. İki yıl sonrada cihaz benim.
Bir transponder' e en çok hd yayını sığdırma rekoru bildiğim kadarıyla D-Smart' da... Tabiatıyla kalite düşüyor... Digi' nin HD kalitesi o yüzden yüksek...
quote:
Orijinalden alıntı: SysEdit
quote:
Orijinalden alıntı: husmenus
Bir transponder' e en çok hd yayını sığdırma rekoru bildiğim kadarıyla D-Smart' da... Tabiatıyla kalite düşüyor... Digi' nin HD kalitesi o yüzden yüksek...
Tamam SD yayinlari geçtim hd yayınlar bile digiturkte daha kaliteli. Birinde 4 MB. Geçmeyen bantgenisliginde hd yayinlar diğerinde 6 MB un altina düşmeyen bantgenisligindeki hd yayınlar.....
Genel olarak doğru tespitler.
kultablasi
kullanıcısına yanıt
Örneğin bu hafta primetime başlangıcında Premier'de yayınlanacak filmlerin puanları... Pazartesi - 5.4 Salı - 4.4 Çarşamba - 4.8 (afişi bile yok imdb de) Perşembe - 7.0 Cuma - 7.6 Cumartesi - 5.2 Pazar - 7.5
Bu arada yukarda bir arkadaş 66TL'lik kampanyadan bahsetmiş. Keşke 66ya aldığını iddia eden arkadaşlar üyelik numaralarını verselerde başkaları da yararlansa.
berkgun
kullanıcısına yanıt
orada bahsettiğim yılsonu kampanyasıydı. ilk 4 ay 39.99 tl sonraki 8 ay 79.99 tl ortalaması 66.66 tl. ben biraz da mecbur geçtim.30 aralıkta aradım 31 aralıkta kurulum yapıldı. çünkü daha önceki türksat taahhütüm ekimde bitmişti ocakta ben hiçbir talepte bulunmasam dahi turksat lig tv taahhütüm yenilenecekmiş. ben de eutelsat yayınına geçmek istiyordum. yani tam zamanında başvurdum bilgim olmadan. üyelik numaramı verince başka arkadaş nasıl yararlanacak anlamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: berkgun
Örneğin bu hafta primetime başlangıcında Premier'de yayınlanacak filmlerin puanları... Pazartesi - 5.4 Salı - 4.4 Çarşamba - 4.8 (afişi bile yok imdb de) Perşembe - 7.0 Cuma - 7.6 Cumartesi - 5.2 Pazar - 7.5
Bu arada yukarda bir arkadaş 66TL'lik kampanyadan bahsetmiş. Keşke 66ya aldığını iddia eden arkadaşlar üyelik numaralarını verselerde başkaları da yararlansa.
Ben de aynı kıyaslamayı yapmak isterdim ama ne yazık ki maksimum iki gün sonrasının yayın içeriğine ulaşılabiliyor D-Smart'ta. Onda da çoğu kanalların akışı boş. Bırak iki günü bir gün sonrası bile boş gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: berkgun
Salı ve çarşamba günleri ilk gösterim TV Filmleri yayınlanır.Pazartesi,Perşembe ilk gösterim arihini 6 ay fazladan geçen filmler yayınlanır.Cuma ve cumartesi (arada sırada) ilk gösterim tarihi 1-3 ay olmuş filmler yayınlanır.Genel olarak cumartesi günü ilk gösterim sinemalarda 3 ay ile 12 ay ay arası değişen süre öncesinde oynamış filmlerin ilk gösterimi yapılır.Cuma'yi cumartesini bağlayan gece ilk gösterim Tv korku filmi,küçük bütçeli korku filmi veya büyük film şirketlerinden birisinin yapımını üstlendiği bir korku filmi oynar.Pazar günü ise;%99 oranında anlaşmalı olduğu Warner Bros,Lionsgate,Walt Disney,Paramount Pictures,DreamWorks şirketlerine ait filmlerden bir tanesi oynar.Mesela,bu hafta pazar günü Lincoln filmi yayınlanacak.Eğer,biraz dikkat eder ve araştırırsanız MMX Premier'in yayın çizgisinin bu şekilde olduğunu anlarsınız.
huaserk
kullanıcısına yanıt
Eğer zahmet edip düşünürseniz ben kalitesini eleştiriyorum. Hangi gün kaç aylık film yayınlanacağını değil.
selcukhtb
kullanıcısına yanıt
Digitürk "eğer bu kampayadan yararlanan kişinin üyelik numarasını bizimle paylaşırsanız size de aynı kampanyayı tanımayalayabiliriz" diyor. Aksi takdirde öyle bir kampanya yokkiii yokkii duymuyorum kiii şalalalalalala diyerek geçiştiriyorlar.
Bugun digiturk uyeligimi sonlandırıp d smarta gectim. Henüz iptal ve dsmart aktivasyonu gerceklesmedi dolayısıyla henüz bir yorum yapmam doğru olmaz ama kampanya sınırsız internet 50GB, HD kutu ve super paketi kapsiyor. Fiyat ise 70 TL
Digiturk te 3 keyif paketi ve giriş paketi ve hd yayın bedeli ile 60 TL fatura öderken 70 TL lik d smart içinde sınırsız internetli kampanya cok cazip.
Zaten dsmart 12 GB sınırlı internet kullanıyorken ve her ay kota aşımından 70 TL nin altnda fatura gelmiyorken dsmartın verdiği rakam beni cezbetti doğrusu.
6 yıllık Digiturk kullanıcısıyım. D-Smart'ım olmadığı için üzüldüğüm tek nokta F1 ve bana göre F1 yayını dışında her alanda Digiturk'un üstünlüğünü tartışmasız.
Güzel bir karşılaştırma olmuş. Bana d-smartın görüntüsü daha net geliyo ama digiturkden çok memnunum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme